Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Κατέχω θέση ΠΕ στο Δημόσιο… Είμαι διοριστεος ΠΕ και ολοκλήρωσα με επιτυχία την διαδικασία… Δεν είμαι σε σώμα ασφαλείας… μπορώ κανονικά να προσληφθώ; Ο δικηγόρος μου λέει εννοείται χωρίς κανένα θέμα… ούτε καν παραίτηση δεν χρειάζεται αλλά εμφάνιση στ νέα υπηρεσία κ ορκωμοσία κ απλά στέλνεις αντίγραφο μου είπε στ παλιά … γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο;
Το iq σου πρέπει να είναι χαμηλό για να αφήσεις θέση δημοσίου ΠΕ κ να θες να μπεις δημοτικός υπάλληλος για να βγάζεις πινακίδες. Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα
N. 4765/21, Άρθρο 17, Παρ. 2 "Τακτικοί υπάλληλοι των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 2 έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων των φορέων αυτών, μετά από την παρέλευση πενταετίας από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους, με εξαίρεση τη συμμετοχή σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων κατηγορίας ανώτερης αυτής του διορισμού ή της πρόσληψής τους."Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 22, 2025 12:48 pm Κατέχω θέση ΠΕ στο Δημόσιο… Είμαι διοριστεος ΠΕ και ολοκλήρωσα με επιτυχία την διαδικασία… Δεν είμαι σε σώμα ασφαλείας… μπορώ κανονικά να προσληφθώ; Ο δικηγόρος μου λέει εννοείται χωρίς κανένα θέμα… ούτε καν παραίτηση δεν χρειάζεται αλλά εμφάνιση στ νέα υπηρεσία κ ορκωμοσία κ απλά στέλνεις αντίγραφο μου είπε στ παλιά … γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο;
Κοντολογίς σου λέει ότι, θα πρέπε να έχει παρέλθει 5ετία από το πρώτο διορισμό σου, εκτός και αν πρόκειται για διορισμό σε υψηλότερη εκπαιδευτική βαθμίδα από αυτήν που ήδη κατέχει, όμως κατέχεις ήδη θέση ΠΕ και προορίζεσαι εκ νέου για θέση ΠΕ.
Βέβαια καλό είναι να το συζητήσεις με το δικηγόρο σου αυτό.
Έχει απόλυτο δίκιο κύριε επιλαχόντα που αφήνω την Αθήνα με 600€ ενοίκια+ ακριβή ζωή και πάω ΠΕ στον Δήμο μου σε δικό μου σπίτι… Κάνε υπομονή , θα ξημερώσει και γι εσένα μια μέρα η χαρά του διορισμού.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά δεν με πιάνει ο νόμος αυτός.. εκτός ΑΣΕΠ ήταν η προκυριξη η δική μου και δεν έχει περιορισμό. Κυρίως , την διαδικασία προσπαθώ να μάθω αλλά θεωρώ θα με καθοδηγήσουν από το Δήμο αλλά και από την υπηρεσία που βρίσκομαι τώρα. Ευχαριστω για τ χρόνο σουFreddoSketo έγραψε: Τρί Ιούλ 22, 2025 6:17 pmN. 4765/21, Άρθρο 17, Παρ. 2 "Τακτικοί υπάλληλοι των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 2 έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων των φορέων αυτών, μετά από την παρέλευση πενταετίας από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους, με εξαίρεση τη συμμετοχή σε διαδικασία πλήρωσης θέσεων κατηγορίας ανώτερης αυτής του διορισμού ή της πρόσληψής τους."Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 22, 2025 12:48 pm Κατέχω θέση ΠΕ στο Δημόσιο… Είμαι διοριστεος ΠΕ και ολοκλήρωσα με επιτυχία την διαδικασία… Δεν είμαι σε σώμα ασφαλείας… μπορώ κανονικά να προσληφθώ; Ο δικηγόρος μου λέει εννοείται χωρίς κανένα θέμα… ούτε καν παραίτηση δεν χρειάζεται αλλά εμφάνιση στ νέα υπηρεσία κ ορκωμοσία κ απλά στέλνεις αντίγραφο μου είπε στ παλιά … γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο;
Κοντολογίς σου λέει ότι, θα πρέπε να έχει παρέλθει 5ετία από το πρώτο διορισμό σου, εκτός και αν πρόκειται για διορισμό σε υψηλότερη εκπαιδευτική βαθμίδα από αυτήν που ήδη κατέχει, όμως κατέχεις ήδη θέση ΠΕ και προορίζεσαι εκ νέου για θέση ΠΕ.
Βέβαια καλό είναι να το συζητήσεις με το δικηγόρο σου αυτό.
Είμαι στην ελ.ας εγώ καψερο μου καλό διορισμό . Διπλοθεσίτης κύριοι το παιδί
Είσαι στην ΕΛΑΣ και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν νόμο…φαντάζομαι εγώ IQ.. και πως ακριβώς προκύπτει ο διπλοθεσίτης;

Εγώ εχω την δυνατότητα να φύγω και να γυρίσω στο σπίτι μου , το να μη γνωρίζεις καταστάσεις και να προσβάλεις δείχνει και το επίπεδο σου κ κυρίως την εικόνα της ΕΛΑΣ. Εχεις το δικαίωμα να παραιτηθεις απο οποιδηποτε εργασία κ να πας σε άλλη κανένας δεν στο απαγορεύει. Επισης ψηφιζεται και το νομοσχέδιο που διευκολύνει κάπως τα παιδιά που θέλουν να φύγουν από σώματα ασφάλεια και να ενταχθούν στην Δημοτική Αστυνομία… Διπλοθεσίτης για να σε ενημερώσω είναι να φανείς στο σύστημα 2 φορές ενεργός , αυτό για να συμβεί είναι απίθανο αφού έχεις ενημερώσει κ τις δύο υπηρεσίες και σε συννενόηση μεταξύ τους γίνετε σωστά η διαδικασία… Όταν πιάσω δουλειά στ νέα υπηρεσία θα σε ενημερώσω πάντως μη το έχεις κ άγχος
Δεν μπαίνω για μένα. Σας πονάει η ελας ποτέ δεν θα γινεται. Δημοτικοί υπάλληλοι αξιοσέβαστοι κ εκείνοι. Αλλα άτομα σαν εσένα πρέπει να κόβονται που τρώνε την θέση άλλων παιδιών που παλεύουν. Ενώ εσύ είσαι ήδη στο δημόσιο.
Μήπως πρέπει ο διαχειριστής του φόρουμ να επέμβει λίγο γιατί σπαμαρετε πόσα άτομα χωρίς λόγο και βγάζετε κόμπλεξ; Ας κάνει ο καθένας το καλύτερο για τον εαυτό του όπως κρίνει εφόσον δεν του το απαγορεύει το σύστημα.
Πώς ακριβώς μας πονάει η ΕΛΑΣ ρε φιλαράκι; Που δουλεύετε ασταμάτητα κ με το ζόρι παίρνετε 1200€ και αν; Που δεν αναγνωρίζει ούτε πτυχία ούτε μεταπτυχιακά; Που οι μισοί συνάδελφοι σου κάνουν 2 δουλειές για να επιβιώσουν;
ξανά λέω ΠΡΙΝ γράψεις το οτιδήποτε καλό είναι να γνωρίζεις για να μη εκτειθεσαι ακόμα κ ανώνυμα. Εγώ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ αφήνω μια κενή ΘΕΣΗ στην οποία θα πάρει ένας ΕΠΙΛΑΧΟΝ και πάω σε άλλη θέση… Είμαι νόμιμος και σωστός. Οπως είπε και το παλικάρι από πάνω ο καθένας κοιτάει το καλύτερο για τ οικογένεια του και τον ευατο του. Απλά , εσύ έβγαλες όλο το ΚΟΜΠΛΕΞ μαζεμένο σε μια ερώτηση… που στο κάτω κάτω μπορούσες απλά να προσπεράσεις.
είναι κρίμα να κλειδωθεί Η ΣΕΛΙΔΑ επειδή εσύ είσαι κομπλεξικός. Βοηθάει κάποιους ανθρώπους , αν δεν μπορείς να τ διαχειριστείς ελεύθερα να ξανά περάσεις ψυχοτεχνικα.
τελευταιο μου σχόλιο αυτό σε θέμα άσχετο με το topic !
Ήσουν προκλητικότατος κύριε. Πριν μπω αστυνομία κ εγώ στο φόρουμ ήμουν πολλά χρόνια κ ξέρω πόσο παλέψαμε και παλεύουν ήδη πολλά άτομα να μπουν και εσύ γράφεις ότι ήδη διορισμένος κλπ κλπ μη προσβάλλεις και μη ζητάς τα ρέστα. Κανε ότι καταλαβαίνεις απλά μην προκαλείτε εδώ μέσα βλεπουν άτομα που παλεύουν πραγματικά. Αυτο ήταν το point και όχι κόμπλεξ. Με τι να κομπλαρω όταν εγώ κάνω ήδη το όνειρο μου δουλειά ; Απλα μην προκαλείτε. Οσο για σένα βενομ μαζέψου γιατί τόσα χρόνια είσαι από προκήρυξη σε προκήρυξη κ μας το παιζεις καποιος. Ο ΔΥΚ δεν έχει λόγο να κλειδώσει το νήμα. Μην προκαλείτε ξαναλέω
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά πως ακριβώς ήταν προκλητικότατος; Έκανε κάτι παράνομο; Στην Δικαστική Αστυνομία πέρυσι οι μισοί ήταν από ΕΠΟΠ, ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ , ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ… πραγματικά δεν το είχα ξανά δει τόσο πολύ αυτό… αφού ο νόμος το επιτρέπει δεν μπορείς να κάνεις κάτι και έχει το δικαίωμα ο καθένας να το κάνει:Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 23, 2025 12:51 pm Ήσουν προκλητικότατος κύριε. Πριν μπω αστυνομία κ εγώ στο φόρουμ ήμουν πολλά χρόνια κ ξέρω πόσο παλέψαμε και παλεύουν ήδη πολλά άτομα να μπουν και εσύ γράφεις ότι ήδη διορισμένος κλπ κλπ μη προσβάλλεις και μη ζητάς τα ρέστα. Κανε ότι καταλαβαίνεις απλά μην προκαλείτε εδώ μέσα βλεπουν άτομα που παλεύουν πραγματικά. Αυτο ήταν το point και όχι κόμπλεξ. Με τι να κομπλαρω όταν εγώ κάνω ήδη το όνειρο μου δουλειά ; Απλα μην προκαλείτε. Οσο για σένα βενομ μαζέψου γιατί τόσα χρόνια είσαι από προκήρυξη σε προκήρυξη κ μας το παιζεις καποιος. Ο ΔΥΚ δεν έχει λόγο να κλειδώσει το νήμα. Μην προκαλείτε ξαναλέω
Ποιος πάλεψε μωρέ για να μπει αστυνομία είσαι χαζός? Πού άλλαξε την μοριοδοτηση από κανονική ειδικών φρουρών και την έκανε με πτυχία για να μπουν οι χαραμοφάηδες πτυχίουχοι? Πού από το 21 και μετά έχει γεμίσει η αστυνομία από γκόμενες και από κομμένους μπουχεσες? Όλοι αυτοί ήταν στο φόρουμ προηγμένως? Πάλι καλά πού άφησε τον πίνακα ενεργό μπας και μπει κανας νορμάλ το 26 και παρόλα αυτά βγάζουν πολλοί κόμπλεξ σαν σκατοψυχοι πού είναι και λένε να βγάλει καινούργια προκήρυξη για να μην άτομα που δεν έχουν πτυχία ζώα ε ζωα.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 23, 2025 12:51 pm Ήσουν προκλητικότατος κύριε. Πριν μπω αστυνομία κ εγώ στο φόρουμ ήμουν πολλά χρόνια κ ξέρω πόσο παλέψαμε και παλεύουν ήδη πολλά άτομα να μπουν και εσύ γράφεις ότι ήδη διορισμένος κλπ κλπ μη προσβάλλεις και μη ζητάς τα ρέστα. Κανε ότι καταλαβαίνεις απλά μην προκαλείτε εδώ μέσα βλεπουν άτομα που παλεύουν πραγματικά. Αυτο ήταν το point και όχι κόμπλεξ. Με τι να κομπλαρω όταν εγώ κάνω ήδη το όνειρο μου δουλειά ; Απλα μην προκαλείτε. Οσο για σένα βενομ μαζέψου γιατί τόσα χρόνια είσαι από προκήρυξη σε προκήρυξη κ μας το παιζεις καποιος. Ο ΔΥΚ δεν έχει λόγο να κλειδώσει το νήμα. Μην προκαλείτε ξαναλέω
Στο δια ταυτα. Οι Δε ποτε υγειονομικα και αθληματα? 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες