Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Για να δουμε τελη ιουλιου λοιπον αν μας εχουν για υγειονομικα τον 8ο... αλλιως υγειονομικα 9ο βλεπω και αθληματα 10ο και 11ο για ΔΕ
Απο την στιγμη που δεν θα υπαρξει εκπαιδευση οπως ειχε προβλεφθει τοτε δεν θα περιμενουμε να ολοκληρωθουν οι διαδικασιες..Πχ ΤΕ ΚΑΙ ΠΕ τελειωνουν και ξεκινανε απο Οκτωβριο...και οταν ερθουν οι ΔΕ ξεκιναν κ αυτοι.. Μετα την ορκωμσια ξεκινας κατευθειαν δουλεια μαζι με εκπαιδευτη και σε εκπαιδευει αυτος...
Ψυχοτεχνικα ειχαμε κανα νεο ? Αν ενημερωνουν? Κοπηκε καποιος? Αθληματα μαθαινουμε , απλα ψυχοτεχνικα τπτ.. σιγη!!! Καποιες επιτροπες λεει στο λενε καποιες οχι.. τι ισχυει
Ψυχοτεχνικα ειχαμε κανα νεο ? Αν ενημερωνουν? Κοπηκε καποιος? Αθληματα μαθαινουμε , απλα ψυχοτεχνικα τπτ.. σιγη!!! Καποιες επιτροπες λεει στο λενε καποιες οχι.. τι ισχυει
ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ χαρακτηρα σου και πως σε βλεπουν οι αλλοι σε γραπτο...μετα ρωτησαν πεσ μας για εσενα γτ θελεις στην αστυνομια....και ειπαν κρινεσαι καταλληλος... εγω θα προτεινα να ρωτησει ο καθενας στο τελος.. σε αλλο ατομο στην συνεντευξη ειπαν τι θεωρεις επιτευγμα στην δουλεια σ, αν θα αλλαζες κατι στην εμφανιση σου και του ειπαν απο εμας περνας, αυτα... αρα εμεις αθληματα????
ειναι αναλογα την επιτροπη , καποιες επιτροπες ενημερωνουν καποιες οχι. δεν σημαινει οτι κοπηκες. το ιδιο εγινε κ περυσι στ δικαστικη.! Καποιες επιτροπες ενημερωναν καποιες οχι..pariszisis έγραψε: Τετ Ιούλ 16, 2025 12:18 pm ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ χαρακτηρα σου και πως σε βλεπουν οι αλλοι σε γραπτο...μετα ρωτησαν πεσ μας για εσενα γτ θελεις στην αστυνομια....και ειπαν κρινεσαι καταλληλος... εγω θα προτεινα να ρωτησει ο καθενας στο τελος.. σε αλλο ατομο στην συνεντευξη ειπαν τι θεωρεις επιτευγμα στην δουλεια σ, αν θα αλλαζες κατι στην εμφανιση σου και του ειπαν απο εμας περνας, αυτα... αρα εμεις αθληματα????
Δεν εχει ακουστει ουτε περυσι ουτε φετος να ενημερωσαν καποιον η να ακουστηκε οτι κοπηκε.. Αλλα ναι κ περυσι εμενα δεν μου ειπαν στ δικαστικη , ρωτησα και μου ειπανε θα μαθετε οταν ερθει η ωρα και λεω παει κοπηκα..και τελικα ειχα περασει.KoleMan έγραψε: Τετ Ιούλ 16, 2025 1:13 pmειναι αναλογα την επιτροπη , καποιες επιτροπες ενημερωνουν καποιες οχι. δεν σημαινει οτι κοπηκες. το ιδιο εγινε κ περυσι στ δικαστικη.! Καποιες επιτροπες ενημερωναν καποιες οχι..pariszisis έγραψε: Τετ Ιούλ 16, 2025 12:18 pm ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ χαρακτηρα σου και πως σε βλεπουν οι αλλοι σε γραπτο...μετα ρωτησαν πεσ μας για εσενα γτ θελεις στην αστυνομια....και ειπαν κρινεσαι καταλληλος... εγω θα προτεινα να ρωτησει ο καθενας στο τελος.. σε αλλο ατομο στην συνεντευξη ειπαν τι θεωρεις επιτευγμα στην δουλεια σ, αν θα αλλαζες κατι στην εμφανιση σου και του ειπαν απο εμας περνας, αυτα... αρα εμεις αθληματα????
Πόσα άτομα κόβονται αθλήματα ανά γκρουπ;
Καλησπερα παιδια , εγω εκατσα στα ψυχο 15 λεπτα περιπου. με ρωτησαν κυριως για τον ευατο μου κ οχι για την δουλεια. ευχαριστο κλιμα , χωρις πιεση και εφυγα . Δεν μου ειπαν ικανος η μη.! Αυτη ειναι η εμπειρια μου και την απολαυσα , τωρα απλα αναμενω.
Τόσο πολύ σε κράτησαν μέσα; Εγώ έκατσα κάτω από δεκαλεπτο κ μου είπαν στο τέλος είστε ικανή και από εμάς.
Στην Γ επιτροπή τους κρατούσαν παραπάνω και τελείωσαν κ τελευταίοι 12+ απλά κάνανε περισσότερες ερωτήσεις σε λογική βάση.. δεν σημαίνει κάτι. Δεν ανακοίνωναν ικανός ή μη στην Γ. Ούτε εμένα μου είπανε.. και η βεβαίωση που σ δίνουν κάποιες επιτροπές δεν είναι υποχρεωτικό , μόνο αν τ χρειαζόσουν ούτε αυτή σημαίνει κάτι.
Παιδιά είναι παραααα πολύ δύσκολο να σε κόψουν… από τα 500 άτομα πχ άντε να κοπούν 1-2-3 σε τέτοιες προκυρηξεις κ αυτοί με εμφανές θέμα … ειδικά με τ ζωγραφιά κ όχι τα τεστ. Μη αναλώνεστε χωρίς λόγο σ αυτό όσοι τ περάσατε .. όσοι δεν το περάσατε ακόμα προσέξτε τ αθλήματα εκεί κόβονται και όχι στα ψυχοτεχνικα/συνεντευξη. Ασε που αν κοπεις το καταλαβαίνεις και μόνο σου.. τεσπα όπως είπα είναι δύσκολο γιατί είναι συνδιασμος πολλών πραγμάτων.

Υπάρχει κάποιος που κόπηκε στα ψυχοτεχνικα σε αυτές τις προκυριξεις;
Το δειγμα ειναι μικρο.. πχ στα 1000 ατομα κοβονται αναλογικα 20-25 κ αυτοι με τρανταχτά θεματα..
Τελείωσα σήμερα τα ψυχοτεχνικα τεστ και όλα πήγαν καλά. Ο κύριος που έδινε τις οδηγίες ενημέρωσε ότι όποιος κόβεται υπογραφει ένα χαρτί κ αποχωρεί. Οσοι δεν υπογράψατε κάτι κ απλά φύγατε είστε ΙΚΑΝΟΙ είτε σας πούνε είτε όχι. Νομικά , δεν πρέπει να ενημερώνει η επιτροπή αν είστε ή όχι ικανοί αλλα κάποιες επιτροπές το κάνουν (κακώς). Ηταν μια ευχάριστη διαδικασία που τελείωσε νωρίς με σεβασμό προς εμάς λόγω ζέστης. Καλη επιτυχία σε όλους κ καλή λευτεριά 
Υ.Γ στα πηγαδάκια πάντως δεν ακούστηκε ότι κόπηκε κάποιος έως σήμερα.
Υ.Γ στα πηγαδάκια πάντως δεν ακούστηκε ότι κόπηκε κάποιος έως σήμερα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες