Οπότε ΕΝΤΑΞΕΙ είμαστε και οι 2..Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 11, 2025 2:54 pmΕπίσης έκανες κι εσύ λάθος, Ο αναμορφωμένος τελικός πίνακας δημοσιεύτηκε 4/11/2024 οπότε αυτό εμένα μου λέει ΜΕΧΡΙ ΝΟΈΜΒΡΙΟ ότι ισχύει τελικά!
https://www.astynomia.gr/2024/11/04/04- ... nta-kai-t/
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Οπότε όποιος διαβάζει να ξεχάσει τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. 4 Νοεμβρίου του 2026 λήγει ο πίνακας.
-
Επισκέπτης
Δεν έχει σημασία πότε λήγει ο πίνακας. Αν θέλουν όποτε θέλουν μας τον ανανεώνουν μέχρι το 2065. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσουν τελικά γιατί κούρασαν πολύ !
-
Επισκέπτης
Βασικά μια χαρά σημασία έχει ο πίνακας, αν θελήσουν να πάρουν κι άλλους από αυτόν. Αν όχι ΤΟΤΕ δεν έχει σημασία. Όπως και να έχει όντως κούρασαν πολύ.
-
Gk111
Παιδιά καλησπέρα. Εχετε δίκιο σε αυτά που γράφτηκαν παραπάνω. Επειδή μίλησα και με το σωματείο , αποφαση του υπουργού είναι να πάρει από εμάς τώρα .. θα προχωρήσει σε προσλήψεις άμεσα και αν δει ότι δεν επαρκούν τα άτομα να καλυφθούν και οι 926 θα πάρει καινουρια. Αρα λογικά με τους 600 θα ξεκινήσει και οι υπόλοιποι αν δεν επαρκούν να συμπληρώσουν σειρά αναγκαστικά θα πάνε σε καινουρια και ας έχουν περάσει τις διαδικασίες. Άμεσα μου είπαν.. αναμένουμε αυτές τις μέρες
-
Επισκέπτης
Μακάρι να μην γίνει αυτό, κρίμα είναι να μην μπουν αυτοί που έχουν περάσει τις διαδικασίες. Πολύ κρίμα όμως.Gk111 έγραψε: Πέμ Δεκ 11, 2025 7:02 pm Παιδιά καλησπέρα. Εχετε δίκιο σε αυτά που γράφτηκαν παραπάνω. Επειδή μίλησα και με το σωματείο , αποφαση του υπουργού είναι να πάρει από εμάς τώρα .. θα προχωρήσει σε προσλήψεις άμεσα και αν δει ότι δεν επαρκούν τα άτομα να καλυφθούν και οι 926 θα πάρει καινουρια. Αρα λογικά με τους 600 θα ξεκινήσει και οι υπόλοιποι αν δεν επαρκούν να συμπληρώσουν σειρά αναγκαστικά θα πάνε σε καινουρια και ας έχουν περάσει τις διαδικασίες. Άμεσα μου είπαν.. αναμένουμε αυτές τις μέρες
-
Επισκέπτης
Δηλαδή εγώ προσωπικά που έχω περάσει ΠΚΕ τον Μάιο υπάρχει περίπτωση να μην με πάρει?Gk111 έγραψε: Πέμ Δεκ 11, 2025 7:02 pm Παιδιά καλησπέρα. Εχετε δίκιο σε αυτά που γράφτηκαν παραπάνω. Επειδή μίλησα και με το σωματείο , αποφαση του υπουργού είναι να πάρει από εμάς τώρα .. θα προχωρήσει σε προσλήψεις άμεσα και αν δει ότι δεν επαρκούν τα άτομα να καλυφθούν και οι 926 θα πάρει καινουρια. Αρα λογικά με τους 600 θα ξεκινήσει και οι υπόλοιποι αν δεν επαρκούν να συμπληρώσουν σειρά αναγκαστικά θα πάνε σε καινουρια και ας έχουν περάσει τις διαδικασίες. Άμεσα μου είπαν.. αναμένουμε αυτές τις μέρες
-
Επισκέπτης
Επειδή μπερδεύτηκα λίγο εννοείς ότι θα πάρει πρώτα 600 άτομα από την υπάρχων λίστα και υπάρχει περίπτωση μετά για τους υπόλοιπους 300 να βγάλει νέα προκήρυξηGk111 έγραψε: Πέμ Δεκ 11, 2025 7:02 pm Παιδιά καλησπέρα. Εχετε δίκιο σε αυτά που γράφτηκαν παραπάνω. Επειδή μίλησα και με το σωματείο , αποφαση του υπουργού είναι να πάρει από εμάς τώρα .. θα προχωρήσει σε προσλήψεις άμεσα και αν δει ότι δεν επαρκούν τα άτομα να καλυφθούν και οι 926 θα πάρει καινουρια. Αρα λογικά με τους 600 θα ξεκινήσει και οι υπόλοιποι αν δεν επαρκούν να συμπληρώσουν σειρά αναγκαστικά θα πάνε σε καινουρια και ας έχουν περάσει τις διαδικασίες. Άμεσα μου είπαν.. αναμένουμε αυτές τις μέρες
-
Gk111
ΟΣΟΙ έχουν περάσει ήδη πκε όχι απλά θα μπουν.. έχουν μπει ήδη ρε παιδιά με κλειστά μάτια.
μου είπαν ότι αν ο πίνακας δεν επαρκεί για πλήρωση και των 926 θα προχωρήσει σε καινουρια αλλά θα πάρει πρώτα από μας.
το 600 το εικάζω εγώ γιατί είδαμε σε έγγραφα για 600 άτομα για Τρίπολη.
τώρα ναι ευτυχώς ή δυστυχώς αν έχουν μείνει 100-150 άτομα στην λίστα και μένουν 300 θέσεις θα προχωρήσει σε καινουρια.
το ζουμί είναι ότι θα πάρει άμεσα από πίνακα και το μετέπειτα το βλεπουμε. Εικασίες κάνουμε για τους αριθμούς
μου είπαν ότι αν ο πίνακας δεν επαρκεί για πλήρωση και των 926 θα προχωρήσει σε καινουρια αλλά θα πάρει πρώτα από μας.
το 600 το εικάζω εγώ γιατί είδαμε σε έγγραφα για 600 άτομα για Τρίπολη.
τώρα ναι ευτυχώς ή δυστυχώς αν έχουν μείνει 100-150 άτομα στην λίστα και μένουν 300 θέσεις θα προχωρήσει σε καινουρια.
το ζουμί είναι ότι θα πάρει άμεσα από πίνακα και το μετέπειτα το βλεπουμε. Εικασίες κάνουμε για τους αριθμούς
-
Επισκέπτης
Έχει κανείς ιδέα μέχρι ποία σειρά είναι ο τελευταίος επιλαχών;
-
Επισκέπτης
Παιδες εγώ πήρα να ρωτήσω στο σωματείο των Ε.Φ και μου είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι και να πάρω στο υπουργείο, δεν ξέρω εάν το παιδί είχε κάποιο κονε και απέσπασε την πληροφορία
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά έχεις κάποιος το τηλεφωνο να καλέσει το 4ο γραφείο στο στρατόπεδο που θα παραλάβει τον εξοπλισμό για τους ειδικούς φρουρούς εκεί είναι μια καλή ιδέα να πάρει κάποιος τηλέφωνο να ρωτήσει.
-
Επισκέπτης
Ρε κομάντο ξέρει κανένας τίποτα?
έχω περάσει πκε από τον Μάιο
έχω περάσει πκε από τον Μάιο
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Καλά εννοείται ότι εάν δεν βγεί μέχρι τις 23 θα πάει για το 2026, 8 μέρες διαφορά είναι εξάλλου, το ότι αργεί μόνο δεν ξέρω εάν σημαίνει κάτι..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες