Μάχιμος.Οποτε δεν πέρασε κανένας μάχιμος μόνο οδηγοί.Θα πάρουν καθόλου μαχιμους επιλαχοντες ποιος ξέρει για να δούμε.
Τι θέση είσαι??γενικά είσαι ψηλά στον πίνακα??
Σύμφωνα με υπολογισμούς εαν έχουν προκύψει κάποια κενα για την Αιτωλοακαρνανία ειμαι μεσα στις 3 η 4 πρώτες θέλεις των επιλαχοντων μαχιμων.Εχω καμια ελπίδα για φέτος η του χρονου; Γνωρίζει καποιος;
Για φέτος λίγο δύσκολο ποτέ δεν ξέρεις ομως...άποψη μου πάντα...!!!είναι ανάλογος τι άτομα θα φύγουν για ΠΕΘ...!!!
Καλησπέρα, Στην διπυν μου είμαι 9ος επιλαχόντας από τα 20 άτομα που πήρε δηλαδή 29 θέση…Από ότι πληροφορήθηκα θα φύγουν για εμοδε 2 άτομα οπότε πάω 7ος επιλαχόντας…Πιστεύετε ότι μέσα στην 5ετια θα έχω μπει;
Σύμφωνα με υπολογισμούς εαν έχουν προκύψει κάποια κενα για την Αιτωλοακαρνανία ειμαι μεσα στις 3 η 4 πρώτες θέλεις των επιλαχοντων μαχιμων.Εχω καμια ελπίδα για φέτος η του χρονου; Γνωρίζει καποιος;
Για φέτος λίγο δύσκολο ποτέ δεν ξέρεις ομως...άποψη μου πάντα...!!!είναι ανάλογος τι άτομα θα φύγουν για ΠΕΘ...!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!Οπότε αναμένουμε να δούμε τι θα γινει και με τους ΠΕΘ.
Μα τι λες ρε φίλε… 150 οδηγούς με όριο 30 χρονών; Δε στέκει αυτό
Φίλε το όριο μέχρι στιγμής είναι 30 για τους ΠΕΘ και δεν τα λέω εγώ...αν ψάξεις και μόνος σου θα βρεις της ανακοινώσεις....το αν θα αλλάξει κάτι και για τους εποχικούς το κάνει 35 αυτό δεν το ξέρει κανένας....!!!
Φίλε το όριο μέχρι στιγμής είναι 30 για τους ΠΕΘ και δεν τα λέω εγώ...αν ψάξεις και μόνος σου θα βρεις της ανακοινώσεις....το αν θα αλλάξει κάτι και για τους εποχικούς το κάνει 35 αυτό δεν το ξέρει κανένας....!!!
Δηλαδή είναι εφικτό να βγει προκυρηξη για οδηγούς με όριο 30 χρονων ενώ στην προκυρηξη των εποχικών το όριο ήταν 50; Υπάρχει μια αντίφαση νομίζω
Δηλαδή είναι εφικτό να βγει προκυρηξη για οδηγούς με όριο 30 χρονων ενώ στην προκυρηξη των εποχικών το όριο ήταν 50; Υπάρχει μια αντίφαση νομίζω
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 25, 2025 1:52 pm
Καλησπέρα σε όλους...!!! Αιτωλοακαρνανία πέραν απο τα 3 άτομα οδηγούς που θα καλέσει γνωρίζουμε αν υπάρχουν άλλα κενά???