Δυστυχώς όχι αγόρι μου. Με τα δεδομένα που σου αναφέρω δεν υπάρχει ελπίδα και ειδικά στη θέση που είσαι εσύ. Και ειδικά για εργάτης ούτε λόγος. Σχετικά με το μόνιμο και την ΕΜΟΔΕ που λες δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Ο καθένας ζυγίζει και αποφασίζει για τους δικούς του λόγους.episkeptis24 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:29 pmΕγώ φίλε είμαι επιλαχών στην Αιτωλοακαρνανία μέσα στην πρώτη 7άδα,εργάτης.Λες να μην έχω καμία ελπίδα;Δε θα με πάρουν ποτέ;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:05 pm Επειδή λοιπόν είμαι οδηγός στην Αιτωλοακαρνανία και ξέρω ΟΛΑ τα παιδιά μάχιμους και οδηγούς, δεν σκοπεύει κανένας να παραιτηθεί για κανέναν λόγο. Ακόμα και κάποιοι λίγοι που είναι για ΕΜΟΔΕ ακόμα το σκέφτονται εάν θα πάνε. Οπότε φιλικά προς όσους περιμένουν για το Νομό να μην είναι και πολύ αισιόδοξοι.
Επίσης ποιος δεν προτιμάει στις μέρες μας το μόνιμο (ΕΜΟΔΕ);
Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Ωραία φίλος!!Σε ευχαριστώ!!Αλλά τα πράγματα θα δείξουν. Μακάρι να μπαίναμε όλοι σε μια σειρά κάποια στιγμή.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:37 pmΔυστυχώς όχι αγόρι μου. Με τα δεδομένα που σου αναφέρω δεν υπάρχει ελπίδα και ειδικά στη θέση που είσαι εσύ. Και ειδικά για εργάτης ούτε λόγος. Σχετικά με το μόνιμο και την ΕΜΟΔΕ που λες δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Ο καθένας ζυγίζει και αποφασίζει για τους δικούς του λόγους.episkeptis24 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:29 pmΕγώ φίλε είμαι επιλαχών στην Αιτωλοακαρνανία μέσα στην πρώτη 7άδα,εργάτης.Λες να μην έχω καμία ελπίδα;Δε θα με πάρουν ποτέ;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:05 pm Επειδή λοιπόν είμαι οδηγός στην Αιτωλοακαρνανία και ξέρω ΟΛΑ τα παιδιά μάχιμους και οδηγούς, δεν σκοπεύει κανένας να παραιτηθεί για κανέναν λόγο. Ακόμα και κάποιοι λίγοι που είναι για ΕΜΟΔΕ ακόμα το σκέφτονται εάν θα πάνε. Οπότε φιλικά προς όσους περιμένουν για το Νομό να μην είναι και πολύ αισιόδοξοι.
Επίσης ποιος δεν προτιμάει στις μέρες μας το μόνιμο (ΕΜΟΔΕ);
Εννοείται, μη χάνεις την πίστη σου. Θα σου έλεγα να κάνεις σε κάποια πανελλαδική αλλά για μάχιμος να ξέρεις αν κάνουν θα είναι προς το τέλος της σύμβασης. Συνήθως στους οδηγούς τελειώνουν πιο εύκολα οι λίστες. Καλή τύχη!episkeptis24 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:43 pmΩραία φίλος!!Σε ευχαριστώ!!Αλλά τα πράγματα θα δείξουν. Μακάρι να μπαίναμε όλοι σε μια σειρά κάποια στιγμή.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:37 pmΔυστυχώς όχι αγόρι μου. Με τα δεδομένα που σου αναφέρω δεν υπάρχει ελπίδα και ειδικά στη θέση που είσαι εσύ. Και ειδικά για εργάτης ούτε λόγος. Σχετικά με το μόνιμο και την ΕΜΟΔΕ που λες δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Ο καθένας ζυγίζει και αποφασίζει για τους δικούς του λόγους.
Φίλε καλησπέρα....πόσα άτομα οδηγοί πιστεύεις θα φύγουν για ΕΜΟΔΕ από το νόμο???Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:52 pmΕννοείται, μη χάνεις την πίστη σου. Θα σου έλεγα να κάνεις σε κάποια πανελλαδική αλλά για μάχιμος να ξέρεις αν κάνουν θα είναι προς το τέλος της σύμβασης. Συνήθως στους οδηγούς τελειώνουν πιο εύκολα οι λίστες. Καλή τύχη!episkeptis24 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:43 pmΩραία φίλος!!Σε ευχαριστώ!!Αλλά τα πράγματα θα δείξουν. Μακάρι να μπαίναμε όλοι σε μια σειρά κάποια στιγμή.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 9:37 pm
Δυστυχώς όχι αγόρι μου. Με τα δεδομένα που σου αναφέρω δεν υπάρχει ελπίδα και ειδικά στη θέση που είσαι εσύ. Και ειδικά για εργάτης ούτε λόγος. Σχετικά με το μόνιμο και την ΕΜΟΔΕ που λες δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Ο καθένας ζυγίζει και αποφασίζει για τους δικούς του λόγους.
Για να πας εμοδε με λίγα λόγια πρέπει να έχεις τσαγανό....δεν πάει όποιος θέλει !!!αυτή που θα μείνουν εποχικοί θα γκρινιάζουν σε λίγο καιρό!!! Οταν ακούω παιδιά να φοβούνται να βγάλουν τρεις έλξεις μην περίμενε τίποτα άλλο....υπάρχουν και μάγκες στο σώμα....και μην ακούτε παραιτήσεις και σκατα...η μπαίνεις η δεν μπαίνεις !!τα άλλα όλα είναι δικαιολογίες!!!
@@ τσαγανό θέλει. Απλά πολλοί δεν γουστάρουν να πάνε ΕΜΟΔΕ γιατί δεν έχουν συμφέροντα εκεί που θα τους στείλουν και προτιμούν να μείνουν στον τόπο τους ως εποχικοί και όσο πάει. Τα υπόλοιπα είναι για 15άχρονα.
Όσοι μιλάνε για τραγανό τώρα άτομα που μπορεί να μην έχουν πάει ακόμα σε φωτιά με ξεπερνάει.Ηρεμηστε λίγο μερικοί ,έχει δίκιο ο συνάδελφος,πολλά παιδιά που τραγανό έχουν και σωματικά βγάζουν τα αθλήματα δεν θέλουν να αφήσουν οικογένειες και δουλειές πίσω για κάποιο νησί.Εαν είσαι 20-25 τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα γιατί είσαι μόνος όταν όμως έχεις οικογένεια πίσω αλλάζουν οι καταστάσεις.Γνωμη όλοι για εμοδε οι εποχικοί να το παλέψουν αρκεί να βγάλουν τις θέσεις για κάθε εμοδε πριν παραιτηθούν από εποχικοί.Με τα νέα δεδομένα και το όριο των 30 τα πράγματα δυσκολεύουν για τους παλιούς εποχικούς δυστυχώς.Κακο για το σώμα αυτό αλλά αυτό θα είναι πρόβλημα αυτών που πρότειναν αυτά τα όρια ειδικά στους οδηγούς.
Παιδιά καλημέρα....Ανατολική Αττική οδηγός πάω για παραίτηση....λόγο ενοικίων δεν γίνεται δεν βγαίνουμε πέρα με τίποτα...!!!επίσης άκουσα πριν λίγο μέσα στην εβδομάδα λογικά θα βγει η εμοδε η προκαταρκτικές εξετάσεις καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι!!!δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα σε αυτούς που είναι από μακριά και έχουν οικογένεια!!!
Καλημέρα φίλε μου....σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! σκέψου και εμείς που περνάμε εμοδε με το καλό μας βλέπω καμιά Καβάλα στην καινούργια μονάδα και η γυναίκα μου δουλεύει νοσηλεύτρια στην Αθήνα....άστα να πάνε μας περιμένει και μας δύσκολη θητεία και αλλά χωρίς υπομονή δεν γίνεται!!!κάνουμε τον σταυρό μιας η αλήθεια είναι έχουμε και λίγο βοήθεια από τους γονείς αλλιώς δεν κάναμε τίποτα....το θέμα είναι πρέπει να πάω γτ είμαι στα όρια δεν θα ξαναβρεθεί ευκαιρία για μένα!!τα πράγματα έχουν αλλάξει και είναι πολύ δύσκολα γενικά έτσι μας καταντησανε
Και να έχεις και δύο παιδιά!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες