Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Epis
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Εγώ φίλε μου έχω 1 Θεσσαλονίκη! Καλύπτεται από κύριο πίνακα 2 έχω Αθήνα δεν θα με πάρουν εκεί?
-
Επισκέπτης
Η Αθήνα έχει 64 κενές θέσεις όσοι την έχουν βάλει 2η προτίμηση κυρίως αυτή από Θεσσαλονίκη θα τους τραβήξει εκεί
-
Fotisss
Παιδιά ακούστηκε από κάποιες διευθύνσεις ότι θα ζητηθούν κάποια έντυπα; Έχει μιλήσει κάποιος;και τι ίσως να ζητηθεί εφόσον τα περισσότερα τα έχουμε δώσει στην αρχή και αλλά θα ζητηθούν αυταπαγγελτα
-
Trapezitis7755
όντως ισχύει αυτό παιδιά; Δηλαδή εγώ που είμαι για πρόσληψη δεν είμαι ακόμα επιτυχών; Πρέπει να ξαναπάω χαρτιά να δουν και μετά είμαι εντάξει;
-
55555
Καλησπέρα πήραν κανέναν τηλ για ημερονιες ρε μάγκες η όχι ακόμα ?
-
Επισκέπτης
-
55555
Τελικά είναι ρε φίλε αν έχεις πρόσληψη θέσει ξέρεις που είσαι
-
SfakDre
Ρε αλανια οποίος θέλει να ρωτήσει κάτι πολύ απλά τώρα π βγήκαν και οι πίνακες βαράει τηλέφωνο στο τμήμα της περιοχής τους μην τα περιμένουμε όλα από αυτούς ας πάρουμε και εμείς κάνα τηλ
-
55555
Ναι ρε αδερφέ κάποιους τους πήραν σε άλλους λένε δεν ξέρουμε ακόμα γιαυτο ρωτάμε να δούμε τι γίνεται και να δίνουμε πληροφορίες
-
Sunoriakos
Τρίτη 2 Ιουνίου είναι η ορκωμοσία αλάνια στις διευθύνσεις που καταθέσατε τα χαρτιά σας
-
Επισκέπτης
-
Lagos
Παρασκευή θα πάτε να υπογράψετε τα χαρτιά ασφαλιστικά κλπ...τρίτη θα πάτε να Ορκιστείτε..Πέμπτη 4 κομοτηνη
-
55555
Ο έξυπνος που ελεγε ότι ακυρώθηκε που κλαίει τώρα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες