Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Εμένα μου είπαν για 11 Ιανουαρίου
-
Επισκέπτης
Ναι Ιανουάριο θα γίνει έκλεισε… το θέμα είναι πότε θα γίνει η πρόσληψη
-
Επισκέπτης
Αυτός που σε πήρε είναι διοικητικός εργαζόμενος στα ιατρεία. Απλά δεν ξέρει τι του γίνεται (δεν έχουν σχέση με την λειτουργία της τράπεζας) και ή σου απάντησε επειδή ήθελε να κάνει πως κάτι ξέρει ή επειδή έτσι είχε γίνει σε πιο παλιές σειρές ή τον έχουν ζαλίσει στην ίδια ερώτηση και το πέταξε έτσι!
Πάντως δεν ισχύει!
-
Επισκέπτης
Αν κάποιος το μετανιώσει τελευταία στιγμή και δεν έρθει, μένη ξένη ή θέση; Ή παίρνουν άλλο επιλαχών ;
-
Επισκέπτης
Αλάνια μου με έχω πτυχίο οικονομικά, μεταπτυχιακό στην δημόσια διοίκηση, θα είμαι προσταγμένος στην ασφάλεια; Δεν το λέω για τρολαρω ή να κοροϊδέψω απλά θέλω να μάθω αν ξέρουν οι παλιοί αν θα κερδίσω κάτι σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν τπτ εκτός από το μισθολογικό κομμάτι
-
Επισκέπτης
Όχι βέβαια θα είσαι απροσταχτος ή απροσταγμενοςΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 5:29 pm Αλάνια μου με έχω πτυχίο οικονομικά, μεταπτυχιακό στην δημόσια διοίκηση, θα είμαι προσταγμένος στην ασφάλεια; Δεν το λέω για τρολαρω ή να κοροϊδέψω απλά θέλω να μάθω αν ξέρουν οι παλιοί αν θα κερδίσω κάτι σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν τπτ εκτός από το μισθολογικό κομμάτι
-
Επισκέπτης
Για φύλακας προσλήφθηκες όχι για CEOΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 5:29 pm Αλάνια μου με έχω πτυχίο οικονομικά, μεταπτυχιακό στην δημόσια διοίκηση, θα είμαι προσταγμένος στην ασφάλεια; Δεν το λέω για τρολαρω ή να κοροϊδέψω απλά θέλω να μάθω αν ξέρουν οι παλιοί αν θα κερδίσω κάτι σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν τπτ εκτός από το μισθολογικό κομμάτι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 11 επισκέπτες