Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Lagos έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 4:13 pm Περίπου 27 μαϊου άκουσα για σχολή....τώρα δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι....ίσως και ράδιο αρβύλα 

Με τίποτα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν τόσο γρήγορα οι διαδικασίες. Πιο πιθανό για το πρώτο 15μερο του Ιουνίου 
Epis

Δημοσίευση από Epis »

Ξέρουμε όταν μας καλέσουν αν πούνε και που ακριβώς θα τοποθετηθουμε μετά την εκπαίδευση ! Είμαι από επικουρικό και πρώτη επιλογή έχω Θεσσαλονίκη 

Επισκέπτης

Καλησπέρα πάντως εγώ διαπιστώνω πως και στην τελευταία εξέταση που είναι τα αθλήματα είναι λίγα τα άτομα που είναι να διαγωνιστούν έχω εμπειρία και από άλλες επιτροπές για αυτό το λέω και δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει το νούμερο των 700 θέσεων  που κάποιοι να είναι και τυχεροί μπορεί να κάνω και λάθος δεν ξέρω η κάθε απάντηση σεβαστη 
999999999

Δημοσίευση από 999999999 »

Καλησπέρα έχετε κάποια πληροφορία για τα παιδιά π πέρασαν τις προκαταρτικές 
Επισκέπτης

Η λογική λέει πως στον πίνακα των διοριστέων θα φαινευαη σε ποια περιοχή διορίζεται ο καθένας. 
όσον αφορά την εκπαίδευση, ναι τρέχει πολύ γρήγορα η διαδικασία συνήθως, το φύλλο πορείας μπορεί να λέει πως σε δυο μέρες πρέπει να είσαι στην σχολή. Αλλά για να δούμε. 
οι προκηρύξεις του προσωπικού επίτηδες χρονοτριβούν γιατί αναγραφόταν στα ΦΕΚ ότι με το που βγει ο πίνακας ξεκινά η σύμβαση τους. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 11:30 pm Η λογική λέει πως στον πίνακα των διοριστέων θα φαινευαη σε ποια περιοχή διορίζεται ο καθένας. 
όσον αφορά την εκπαίδευση, ναι τρέχει πολύ γρήγορα η διαδικασία συνήθως, το φύλλο πορείας μπορεί να λέει πως σε δυο μέρες πρέπει να είσαι στην σχολή. Αλλά για να δούμε. 
οι προκηρύξεις του προσωπικού επίτηδες χρονοτριβούν γιατί αναγραφόταν στα ΦΕΚ ότι με το που βγει ο πίνακας ξεκινά η σύμβαση τους. 

Οι τελικοι πινακες ξερουμε ποσο καιρο κανουν να βγουν μετα τα ΠΚΕ?
Επισκέπτης

Καλησπερα Γνωριζουμε τι χρωμα στολη θα φοραμε στα αεροδρομια? Πιστετυω σιγουα επιχειρησιακη αλλα χρωμα δεν εχω ιδεα!? :?:

Jfkf

Δημοσίευση από Jfkf »

Παιδιά καλησπέρα πιστεύετε υπάρχει μεγάλη αποχή γενικά ;

Επισκέπτης

Jfkf έγραψε: Παρ Μάιος 15, 2026 5:07 pm Παιδιά καλησπέρα πιστεύετε υπάρχει μεγάλη αποχή γενικά ;

Ναι υπαρχει σιγουρα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες