Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Fire09
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: Άνεργος
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Παιδιά όσον αφορά τα μόρια δεν μπορεί κανείς να ξέρει που θα κυμανθούν οι βάσεις ούτε πόσες αιτήσεις θα γίνουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την προηγούμενη διότι δεν θα αφορούν Αθήνα οι θέσεις αλλά τις υπόλοιπες περιφέρειες , η βάση θα εξαρτηθεί από το ποσοι εποχικοί και οδηγοί με μόρια θα κάνουν αίτηση στη συνέχεια όσοι έχουν ειδικές δυνάμεις και διπλώματα θα έχουν αρκετές ελπίδες να πιάνουν βάση και λογικά θα κληθεί μεγάλος αριθμός για ΠΚΕ , οπότε προπόνηση σκληρή γιατί δεν θα χαριστούν σε κανένα και όλα τα άλλα θα έρθουν!
-
Επισκέπτης
έτσι θα είναι πολλά τα άτομα που θα καλέσουν για αθλήματα και θα υπάρχουν και πολλά κοψίματα αλλά και στους επιλαχόντες να είναι κάποιος μπορεί του χρόνου να τους καλέσουν όποτε ακόμη και 0 μόρια να έχει κάποιος θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα αθλήματαFire09 έγραψε: Δευ Φεβ 09, 2026 3:42 pm Παιδιά όσον αφορά τα μόρια δεν μπορεί κανείς να ξέρει που θα κυμανθούν οι βάσεις ούτε πόσες αιτήσεις θα γίνουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την προηγούμενη διότι δεν θα αφορούν Αθήνα οι θέσεις αλλά τις υπόλοιπες περιφέρειες , η βάση θα εξαρτηθεί από το ποσοι εποχικοί και οδηγοί με μόρια θα κάνουν αίτηση στη συνέχεια όσοι έχουν ειδικές δυνάμεις και διπλώματα θα έχουν αρκετές ελπίδες να πιάνουν βάση και λογικά θα κληθεί μεγάλος αριθμός για ΠΚΕ , οπότε προπόνηση σκληρή γιατί δεν θα χαριστούν σε κανένα και όλα τα άλλα θα έρθουν!
-
Επισκέπτης
Παιδιά χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανέναν εξάλλου και εγώ από αλλού είμαι,έχει σκεφτεί κανείς ότι όλοι οι ΠΕΘ ανεξαιρέτως θα πηγαίνουν 7 χρόνια Αθήνα??? Εκεί θα μάθουν να οδηγούν σε στενά ,θα έχουν σίγουρα πολύ περισσότερα συμβάντα, θα εκπαιδευτούν καλύτερα ενώ και το σώμα είναι κερδισμένο γτ πάντα η Αθήνα θα έχει νέο κόσμο όπως γίνεται και με τους πυροσβέστες σχολής που κάνουν 4+3 χρόνια Αθήνα. Απλά εφόσον ο θεσμός έχει αρκετά κοινά με τους ειδικούς φρουρούς που πάνε όλοι Αθήνα σκέφτομαι και αυτή τη πιθανότητα. Αν πάρει αρκετές σειρές θα αρχίσουν μετά την 7ετια να πηγαίνουν και στον τόπο τους όσο έρχονται και άλλοι από πίσω.
-
Επισκέπτης
ναι ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν να μην έχει θέσεις στην Αθήνα λογικά θα έχει και στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά η περισσότερες θέσεις θα είναι στην Αττική και όσες θέσεις θα είναι στην υπόλοιπη Ελλάδα μην νομίζετε οτί θα είναι σε κλιμάκια και μικρές πόλεις θα είναι μόνο σε λίγες και μεγάλες πόλεις εκεί που υπάρχει πολλές ελλείψεις για αρχή και στην συνέχεια άμα ξανά πάρει πεθ θα αρχίζει να έχει και σε άλλες περιοχές οπότε μην πηγαίνετε με την σιγουριά ότι θα πάτε κατευθείαν στο σπίτι σαςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 09, 2026 4:04 pm Παιδιά χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανέναν εξάλλου και εγώ από αλλού είμαι,έχει σκεφτεί κανείς ότι όλοι οι ΠΕΘ ανεξαιρέτως θα πηγαίνουν 7 χρόνια Αθήνα??? Εκεί θα μάθουν να οδηγούν σε στενά ,θα έχουν σίγουρα πολύ περισσότερα συμβάντα, θα εκπαιδευτούν καλύτερα ενώ και το σώμα είναι κερδισμένο γτ πάντα η Αθήνα θα έχει νέο κόσμο όπως γίνεται και με τους πυροσβέστες σχολής που κάνουν 4+3 χρόνια Αθήνα. Απλά εφόσον ο θεσμός έχει αρκετά κοινά με τους ειδικούς φρουρούς που πάνε όλοι Αθήνα σκέφτομαι και αυτή τη πιθανότητα. Αν πάρει αρκετές σειρές θα αρχίσουν μετά την 7ετια να πηγαίνουν και στον τόπο τους όσο έρχονται και άλλοι από πίσ
-
Επισκέπτης
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Τι σχέση έχει η Πυροσβεστικη με την Αστυνομία; Οι θέσεις θα είναι για όλη την Ελλάδα. Ανάλογα τα μόρια και την πόλη που θα δηλώσει ο καθένας. Μην προσπαθείς να απογοητεύσεις τον κόσμο. Όσο για το πού θα εκπαιδευτούν καλύτερα άστο!!! Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που δεν είναι του παρόντος. Όσοι το θέλετε ξεκινήστε προπονήσεις.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 09, 2026 4:04 pm Παιδιά χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανέναν εξάλλου και εγώ από αλλού είμαι,έχει σκεφτεί κανείς ότι όλοι οι ΠΕΘ ανεξαιρέτως θα πηγαίνουν 7 χρόνια Αθήνα??? Εκεί θα μάθουν να οδηγούν σε στενά ,θα έχουν σίγουρα πολύ περισσότερα συμβάντα, θα εκπαιδευτούν καλύτερα ενώ και το σώμα είναι κερδισμένο γτ πάντα η Αθήνα θα έχει νέο κόσμο όπως γίνεται και με τους πυροσβέστες σχολής που κάνουν 4+3 χρόνια Αθήνα. Απλά εφόσον ο θεσμός έχει αρκετά κοινά με τους ειδικούς φρουρούς που πάνε όλοι Αθήνα σκέφτομαι και αυτή τη πιθανότητα. Αν πάρει αρκετές σειρές θα αρχίσουν μετά την 7ετια να πηγαίνουν και στον τόπο τους όσο έρχονται και άλλοι από πίσω.
-
Επισκέπτης
Οι 150 Π.Ε.Θ που τοποθετήθηκαν;
-
Fire09
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Που κολλάει ρε παιδιά η αστυνομία με τη πυροσβεστική, έχετε μπερδέψει πολύ τα πράγματα , πρόσφατα βγήκε το ΦΕΚ για τους ΠΕΘ και ούτε καν έχετε μπει στο κόπο να το διαβάσετε και μπαίνετε και γράφετε εδώ μέσα ανακρίβειες το ΦΕΚ έγραφε ότι δίνατε Μ απόφαση αρχηγού να αναγράφεται η πρώτη τοποθέτηση και υποχρεωτική παραμονή 7ετη , ποιος σας είπε ότι θα είναι στην Αθήνα; Έρχονται θέσεις στις υπόλοιπες πεπυδ , εκεί θα τοποθετηθούν για 7 χρόνια με αμετάθετο απλά τα πράγματα , τα κενά και εκτός αττικής είναι τεράστια οι συνταξιοδοτήσεις είναι χιλιάδες φέτος και του μ , πως θα τα καλύψει ; Επίσης σύνταξη παίρνουν μόνο στη πεπυδ αττικής και δεν το ξέρω ; Οι υπόλοιπες υπηρεσίες τι θα γίνουν ; Οι εποχικοί δεν καλύπτουν τα κενά το ωράριο τους και τα καθήκοντα τους είναι περιορισμένα , οι 600 θέσεις δεν φτάνουν ίσως γι αυτό το λόγο να προσπαθούν να αυξήσουν το 600 σα νούμερο . Οπως και να χει σε λίγες μέρες θ μας λυθεί η απορία και θα συζητάμε άλλα πράγματα μετά !
-
Επισκέπτης
με 8 μόρια πιστεύετε έχω ελπίδες
-
1212
Παιδιά μία ερώτηση για τους επιλαχόντες 150 πεθ.... Οι επιλαχόντες παρουσιάστηκαν ;;; Ξέρει κανείς κάτι ;; Και είναι 5 τελικά τα κενά ;
-
Oresst
Τι εννοείς σε λίγες μέρες; Θα βγει σύντομα ή μετά την αντιπυρική;Fire09 έγραψε: Δευ Φεβ 09, 2026 5:24 pm Που κολλάει ρε παιδιά η αστυνομία με τη πυροσβεστική, έχετε μπερδέψει πολύ τα πράγματα , πρόσφατα βγήκε το ΦΕΚ για τους ΠΕΘ και ούτε καν έχετε μπει στο κόπο να το διαβάσετε και μπαίνετε και γράφετε εδώ μέσα ανακρίβειες το ΦΕΚ έγραφε ότι δίνατε Μ απόφαση αρχηγού να αναγράφεται η πρώτη τοποθέτηση και υποχρεωτική παραμονή 7ετη , ποιος σας είπε ότι θα είναι στην Αθήνα; Έρχονται θέσεις στις υπόλοιπες πεπυδ , εκεί θα τοποθετηθούν για 7 χρόνια με αμετάθετο απλά τα πράγματα , τα κενά και εκτός αττικής είναι τεράστια οι συνταξιοδοτήσεις είναι χιλιάδες φέτος και του μ , πως θα τα καλύψει ; Επίσης σύνταξη παίρνουν μόνο στη πεπυδ αττικής και δεν το ξέρω ; Οι υπόλοιπες υπηρεσίες τι θα γίνουν ; Οι εποχικοί δεν καλύπτουν τα κενά το ωράριο τους και τα καθήκοντα τους είναι περιορισμένα , οι 600 θέσεις δεν φτάνουν ίσως γι αυτό το λόγο να προσπαθούν να αυξήσουν το 600 σα νούμερο . Οπως και να χει σε λίγες μέρες θ μας λυθεί η απορία και θα συζητάμε άλλα πράγματα μετά !
-
Επισκέπτης
Σύντομα θα βγει και πριν την αντιπυρικη...!!!Oresst έγραψε: Δευ Φεβ 09, 2026 10:26 pmΤι εννοείς σε λίγες μέρες; Θα βγει σύντομα ή μετά την αντιπυρική;Fire09 έγραψε: Δευ Φεβ 09, 2026 5:24 pm Που κολλάει ρε παιδιά η αστυνομία με τη πυροσβεστική, έχετε μπερδέψει πολύ τα πράγματα , πρόσφατα βγήκε το ΦΕΚ για τους ΠΕΘ και ούτε καν έχετε μπει στο κόπο να το διαβάσετε και μπαίνετε και γράφετε εδώ μέσα ανακρίβειες το ΦΕΚ έγραφε ότι δίνατε Μ απόφαση αρχηγού να αναγράφεται η πρώτη τοποθέτηση και υποχρεωτική παραμονή 7ετη , ποιος σας είπε ότι θα είναι στην Αθήνα; Έρχονται θέσεις στις υπόλοιπες πεπυδ , εκεί θα τοποθετηθούν για 7 χρόνια με αμετάθετο απλά τα πράγματα , τα κενά και εκτός αττικής είναι τεράστια οι συνταξιοδοτήσεις είναι χιλιάδες φέτος και του μ , πως θα τα καλύψει ; Επίσης σύνταξη παίρνουν μόνο στη πεπυδ αττικής και δεν το ξέρω ; Οι υπόλοιπες υπηρεσίες τι θα γίνουν ; Οι εποχικοί δεν καλύπτουν τα κενά το ωράριο τους και τα καθήκοντα τους είναι περιορισμένα , οι 600 θέσεις δεν φτάνουν ίσως γι αυτό το λόγο να προσπαθούν να αυξήσουν το 600 σα νούμερο . Οπως και να χει σε λίγες μέρες θ μας λυθεί η απορία και θα συζητάμε άλλα πράγματα μετά !
-
Fire09
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Η προκήρυξη είναι να βγει άμεσα και ήδη γίνεται συζήτηση και για τις θέσεις που θα κατανεμηθούν, τώρα να διορθώσω κατι σε αυτά που είπα επειδή εντός αττικής πάντα θέλουν κόσμο και δεν χορταίνουν δεν θα μου φανεί παράξενο να φάνε 50 +- θέσεις για εκεί , όλα είναι ρευστά , πάντως και για σας που γράφετε για μόρια είναι σχετικά όλα , καλό είναι να προπονείστε γιατί σίγουρα θα μπουν πολίτες και ίσως και με χαμηλά μόρια , το πόσο δεν το ξέρει κανείς θα φανεί από τις αιτήσεις και τις προϋπηρεσίες, δεν υπάρχουν πολλοί εποχικοί που μπορούν να συμμετέχουν με αρκετά μόρια όλοι πήγαν εμοδε λίγοι έχουν μείνει για ΠΕΘ .Τι εννοείς σε λίγες μέρες; Θα βγει σύντομα ή μετά την αντιπυρική;
-
Επισκέπτης
Ίσως και αυτή να είναι η απάντηση στο γιατί πιέζει να πάρει παραπάνω απο 600 ο Μπαρδάκης. Για να μην επηρεαστεί η περιφέρεια και να πανε παραπάνω άτομα κοντά σπιτια τους. Να που με τη συζήτηση βγαίνει καποιο νόημα. Εικασίες είναι βέβαια ο λόγος μπορεί να είναι και άλλος.Fire09 έγραψε: Δευ Φεβ 09, 2026 10:58 pmΗ προκήρυξη είναι να βγει άμεσα και ήδη γίνεται συζήτηση και για τις θέσεις που θα κατανεμηθούν, τώρα να διορθώσω κατι σε αυτά που είπα επειδή εντός αττικής πάντα θέλουν κόσμο και δεν χορταίνουν δεν θα μου φανεί παράξενο να φάνε 50 +- θέσεις για εκεί , όλα είναι ρευστά , πάντως και για σας που γράφετε για μόρια είναι σχετικά όλα , καλό είναι να προπονείστε γιατί σίγουρα θα μπουν πολίτες και ίσως και με χαμηλά μόρια , το πόσο δεν το ξέρει κανείς θα φανεί από τις αιτήσεις και τις προϋπηρεσίες, δεν υπάρχουν πολλοί εποχικοί που μπορούν να συμμετέχουν με αρκετά μόρια όλοι πήγαν εμοδε λίγοι έχουν μείνει για ΠΕΘ .Τι εννοείς σε λίγες μέρες; Θα βγει σύντομα ή μετά την αντιπυρική;
-
Επισκέπτης
Ακόμα δεν τους κάλεσαν τους επιλαχόντες. Στο φεκ πάντως διέγραψαν πέντε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες