Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 12:36 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 25, 2026 12:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 25, 2026 11:23 am Καλημέρα παιδιά υπάρχει μία ομαδική στο φβ πού λέγεται ειδικοί φρουροί 2024-2026 κάντε αίτημα να σας βάλουμε μέσα και να συνομιλήσουμε στο μεσεντζερ για ότι απορίες έχετε.

Εχετε κάνει συνομιλία στο μεσσεντζερ; Επειδή είμαι μέσα στην ομάδα στο φβ πως μπορώ να μπω στην συνομιλία ; 

Θα πας στην αναζήτηση συνομιλίας στο μεσεντζερ και θα πατήσεις ειδικοί φρουροί μετά επέλεξε τέρμα αριστερά την κατηγορία πού λέει κοινότητες. Θα σου βγεί η ομαδική και μόλις το πατήσεις θα δείξει τις συνομιλίες μας. Στείλε μήνυμα εκεί για ότι απορία έχεις 

Δεν εμφανίζεται καθόλου 

Επισκέπτης

Καλημερα σας.Προς ενημερωση οσοι δεν νιωθουν ετοιμοι καλο θα ηταν να ετοιμαστουν απο τωρα και να βαλουν τα δυνατα τους.Για πρωτη φορα η αστυνομια στη προκυρηξη της ΤτΕ χρησιμοποιησε τσιπακι στο στηθος για τον καθενα ξεχωριστα σε 1000ρι και 100ρι.οι χρονοι ειναι ηλεκτρονικοι και εκοβαν για 2δευτερολεπτα.Ολα αυτα με μεγαλη επιφυλαξη καθως διαφερουν οι προκυρηξεις αλλα σας το αναφερω γιατι η αστυνομια εκανε και εκεινη τη προκυρηξη
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 10:13 am Καλημερα σας.Προς ενημερωση οσοι δεν νιωθουν ετοιμοι καλο θα ηταν να ετοιμαστουν απο τωρα και να βαλουν τα δυνατα τους.Για πρωτη φορα η αστυνομια στη προκυρηξη της ΤτΕ χρησιμοποιησε τσιπακι στο στηθος για τον καθενα ξεχωριστα σε 1000ρι και 100ρι.οι χρονοι ειναι ηλεκτρονικοι και εκοβαν για 2δευτερολεπτα.Ολα αυτα με μεγαλη επιφυλαξη καθως διαφερουν οι προκυρηξεις αλλα σας το αναφερω γιατι η αστυνομια εκανε και εκεινη τη προκυρηξη

Δεν νομίζω να ισχύσει αυτό στην αστυνομία διότι δεν θα μείνει κανείς στο τέλος. Μην ξεχνάς ότι δεν έγιναν πολλές αιτήσεις και θέλει τον πίνακα για να τραβάει κόσμο από εκεί. Στην τράπεζα της Ελλάδος έχει πολύ κόσμο οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που το εφάρμοσαν.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 3:05 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 25, 2026 12:05 pm
Εχετε κάνει συνομιλία στο μεσσεντζερ; Επειδή είμαι μέσα στην ομάδα στο φβ πως μπορώ να μπω στην συνομιλία ; 

Θα πας στην αναζήτηση συνομιλίας στο μεσεντζερ και θα πατήσεις ειδικοί φρουροί μετά επέλεξε τέρμα αριστερά την κατηγορία πού λέει κοινότητες. Θα σου βγεί η ομαδική και μόλις το πατήσεις θα δείξει τις συνομιλίες μας. Στείλε μήνυμα εκεί για ότι απορία έχεις 

Δεν εμφανίζεται καθόλου 

Γράψε στον τοίχο της ομαδικής του φβ ότι θέλω να με βάλετε στην συνομιλία και θα σού στείλω πρόσκληση εγώ. Πάντως αν είσαι μέλος κανονικά αν πας στις κοινότητες θα έπρεπε να σου εμφανίζει την ομαδική στο μεσεντζερ.

Επισκέπτης

Και στην δημοτική αστυνομία έβαλαν τσιπάκι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 11:32 am Και στην δημοτική αστυνομία έβαλαν τσιπάκι 

Είστε σίγουροι ; Γιατί δεν είχε ακουστεί κάτι τέτοιο.
Επισκέπτης

Ρε παιδιά ξέρετε αν στο κατοστάρι κόβουν ; Αν το κάνεις δηλαδή 16.5’’ θα σε κόψουν ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 11:39 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 11:32 am Και στην δημοτική αστυνομία έβαλαν τσιπάκι 

Είστε σίγουροι ; Γιατί δεν είχε ακουστεί κάτι τέτοιο.

Βάλανε στην τελευταία φουρνιά που πήρανε πριν λίγες εβδομάδες 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 11:46 am Ρε παιδιά ξέρετε αν στο κατοστάρι κόβουν ; Αν το κάνεις δηλαδή 16.5’’ θα σε κόψουν ;

Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να κοπεί στο 100ρι ενώ έχει περάσει όλα τα άλλα 
εκτος αν τα κάνουν με διαφορετική σειρά που δεν νομίζω 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 11:07 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 3:05 am

Δεν εμφανίζεται καθόλου 

Γράψε στον τοίχο της ομαδικής του φβ ότι θέλω να με βάλετε στην συνομιλία και θα σού στείλω πρόσκληση εγώ. Πάντως αν είσαι μέλος κανονικά αν πας στις κοινότητες θα έπρεπε να σου εμφανίζει την ομαδική στο μεσεντζερ.

Παντως ούτε εμένα μου εμφανίζει συνομιλία στο μεσς ενώ είμαι κανονικά στην ομάδα στο φβ 

Επισκέπτης

Αν αληθευει οντως οτι το κανανε και στη τελευταια φουρνοα της δημοτικης πραγματικα δεν ειναι καθολου απιθανο να γινει κατι τετοιο και εδω.Υπηρξαν στο παρελθον πολλα παραπονα σε προκυρηξεις της αστυνομιας για ελαστικοτητα
και πολυ γκρινια
Επισκέπτης

Μακάρι να βάλουν τσιπάκι και στα αθλήματα τις ΕΛ.ΑΣ. 
Με κάθε σεβασμό και χωρίς παρεξήγηση, όποιος ή όποια δεν μπορεί να βγάλει αυτά τα στοιχειώδη όρια, τότε παιδιά τι να πούμε νέοι άνθρωποι; 
Μιλάμε για τα βασικά τώρα. 
Όποιοι δεν πιάνετε τα όρια ακόμη, έχετε ακόμα χρόνο να κάνετε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και να τα δώσετε όλα στο γήπεδο, όταν θα έρθει η ώρα. Υπάρχει ακόμα χρόνος. 
Άλλωστε στο γήπεδο λίγο η υπερένταση, λίγο το άγχος, λίγο ότι τρέχεις για έναν σημαντικό σκοπό, υπάρχει κίνητρο και δίνεται η ώθηση. 

Επισκέπτης

Τα αγορια σιγουρα μπορούν να βγάλουν αυτά τα όρια, το θέμα είναι στις γυναίκες.. για κάποια που δεν είναι αθλήτρια στίβου ο χρόνος αυτός είναι πραγματικά δύσκολος 
Επισκέπτης

Και δυστυχώς οι γυναίκες αδικούνται πάρα πολύ, καθώς αγωνίζονται μαζί με τους άντρες και η διαφορά είναι αισθητή. Μην κοροϊδευόμαστε είναι δύσκολα όρια για μια γυναίκα και θα έπρεπε να υπάρχει μια επιείκεια κάποια δευτερόλεπτα. Δηλαδή για 3 δευτερόλεπτα που είχε κοπεί μια κοπέλα που είδα εδώ είναι τεράστια αδικία 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 26, 2026 1:14 pm Και δυστυχώς οι γυναίκες αδικούνται πάρα πολύ, καθώς αγωνίζονται μαζί με τους άντρες και η διαφορά είναι αισθητή. Μην κοροϊδευόμαστε είναι δύσκολα όρια για μια γυναίκα και θα έπρεπε να υπάρχει μια επιείκεια κάποια δευτερόλεπτα. Δηλαδή για 3 δευτερόλεπτα που είχε κοπεί μια κοπέλα που είδα εδώ είναι τεράστια αδικία 

Δεν γίνεται να ζητάς ισότητα και συγχρόνως να ζητάς επιείκεια, είναι αντίρροπο. Ή θα είναι για όλους ελαστικοί ή για κανέναν αυτό είναι το δίκαιο. Επίσης εάν βάλουν τσιπάκι ποτέ θα προλάβουν να εξετάσουν 750 , και τρία γκρουπ να τα σπάσουν τα άτομα είναι 250 άτομα . Ωστόσο έχουν δίκιο τα παιδιά παραπάνω που λένε να πιεστείτε καθώς θα ήταν καλύτερο να νιώθετε σίγουροι ώστε εκείνοι την στιγμή να μην τους δώσετε το δικαίωμα να πουν κόβεσαι. Ωστόσο επειδή γενικότερα είναι ράδιο αρβύλα η φάση καλό θα ήταν να μην πιστεύεται όσα ακούτε για το καλό της ψυχολογίας . Ο καθένας θα δώσει τον δικό του αγώνα και η δική μου άποψη είναι ότι θα δικαιωθείτε στο τέλος και θα νιώθετε ωραία !
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης