Για πόσα δευτερόλεπτα;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Αν είσαι η κοπέλα που κόψανε με το 4:23 σε θυμάμαι όταν έκλαιγες . Εύχομαι καλή επιτυχία .
εγώ ξέρω ότι κι εδώ μετράνε κανονικά τα δευτερόλεπτα . Μια άλλη στην προηγούμενη προκήρυξη την κόψανε με 4:22 . Τι να πω ανάλογα που θα πέσουμε
εγώ ξέρω ότι κι εδώ μετράνε κανονικά τα δευτερόλεπτα . Μια άλλη στην προηγούμενη προκήρυξη την κόψανε με 4:22 . Τι να πω ανάλογα που θα πέσουμε
-
Επισκέπτης
Δυστυχώς είναι ανάλογα η επιτροπή… πλέον λένε ότι είναι πιο αυστηρές
Βέβαια για 2 και 3 δευτερόλεπτα εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση.. απαράδεκτο. Αν και λένε ότι θέλουν κόβουν τις γυναίκες γιατί έχει γεμίσει η αστυνομία οπότε μάλλον γιαυτο ..
Βέβαια για 2 και 3 δευτερόλεπτα εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση.. απαράδεκτο. Αν και λένε ότι θέλουν κόβουν τις γυναίκες γιατί έχει γεμίσει η αστυνομία οπότε μάλλον γιαυτο ..
-
Επισκέπτης
Αυτό που δηλώνουν τραυματίες το κάνουν στις πανελλήνιες γιατί εκεί είναι λίγο πιο χαλαροί γενικά και αφήνουν, τώρα στις προκηρύξεις είναι κάπως πιο αυστηροί και ιδίως στις γυναίκες που θέλουν να τις κόβουν. Αν και τα 2,3 δευτερόλεπτα είναι ανθρώπινα.. Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να το βγάλει τόσο απορώ όλες οι άλλες το έκαναν κάτω από 4:20 ;
-
Επισκέπτης
Επιβεβαιώνω ότι στις πανελλήνιες αφήνανε μέχρι 4:40 φέτος.
ειχα μια στον στίβο που πηγαίναμε μαζί και κάτω από 4:30 δεν έπεφτε ποτέ . Παρόλα αυτά την περάσανε
ειχα μια στον στίβο που πηγαίναμε μαζί και κάτω από 4:30 δεν έπεφτε ποτέ . Παρόλα αυτά την περάσανε
-
Επισκέπτης
Στην προκήρυξη που έγινε υπάρχει κάποιος να μας επιβεβαιώσει αν όντως όλες οι κοπέλες που πέρασαν το έκαναν κάτω από 4:20;
-
Επισκέπτης
Καλημέρα εγώ είμαι ναι πως με θυμήθηκες? Παιδιά δυστυχώς στην τελευταία σειρά επειδή θέλανε 900 άτομα και εν τέλει δεν βρέθηκαν ούτε 600 δυστυχώς όσους κόβονταν τους δήλωναν τραυματίες και τους περνούσαν μετά. Ενώ εμείς που είχαμε δώσει στην Θεσσαλονίκη στο δεύτερο γκρουπ των 300 είχαμε πολύ αυστηρή επιτροπή. Όλοι οι άλλοι ήταν Φούλ χαλαροί μόνο εμάς κόβανε τώρα δεν ξέρω πως θα είναι αλλά μου έχουν πει φίλοι ότι συνήθως είναι χαλαρά στην Αθήνα πάντα.
-
Επισκέπτης
Εννοείται κορίτσι μου σε θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση το 4:23 που σε κόψανε , πολύ κρίμα . Ισχύει ότι σε εμάς στη Θεσσαλονίκη ήταν αυστηρότατοι, κανένα περιθώριο .
-
Επισκέπτης
Στο μεταξύ τι κουλό ήταν κι αυτό . Μας έφεραν από την Αθήνα να εξεταστούμε στη Θεσσαλονίκη. Ένα μπάχαλο . Λες και στην Αθήνα δεν υπήρχαν επιτροπές παράλληλα με εμάς . Αυτό το έκαναν γιατί τότε έδιναν ταυτόχρονα και οι συνοριοφύλακες.
-
Επισκέπτης
Καλημέρα παιδιά υπάρχει μία ομαδική στο φβ πού λέγεται ειδικοί φρουροί 2024-2026 κάντε αίτημα να σας βάλουμε μέσα και να συνομιλήσουμε στο μεσεντζερ για ότι απορίες έχετε.
-
Επισκέπτης
Εχετε κάνει συνομιλία στο μεσσεντζερ; Επειδή είμαι μέσα στην ομάδα στο φβ πως μπορώ να μπω στην συνομιλία ;
-
Επισκέπτης
Συγγνώμη μένεις στην Αθήνα και σου είπαν να εξεταστείς στην Θεσσαλονίκη; Γίνεται αυτό ; Γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο είναι πρόβλημα πως θα ρθει ο άλλος που μένει στην Αθήνα 4 μέρες που είναι τα ψυχομετρικά στην Θεσσαλονίκη ενώ υπάρχει εξεταστικό κέντρο κανονικά στην Αθήνα στους Θρακομακεδόνες;
-
Επισκέπτης
Και εμένα μου φαίνεται περίεργο γιατί μια φίλη μου από Θεσσαλονίκη στην προηγούμενη προκήρυξη πήγε Αθήνα να εξεταστείΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 25, 2026 12:08 pmΣυγγνώμη μένεις στην Αθήνα και σου είπαν να εξεταστείς στην Θεσσαλονίκη; Γίνεται αυτό ; Γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο είναι πρόβλημα πως θα ρθει ο άλλος που μένει στην Αθήνα 4 μέρες που είναι τα ψυχομετρικά στην Θεσσαλονίκη ενώ υπάρχει εξεταστικό κέντρο κανονικά στην Αθήνα στους Θρακομακεδόνες;
-
Επισκέπτης
Θα πας στην αναζήτηση συνομιλίας στο μεσεντζερ και θα πατήσεις ειδικοί φρουροί μετά επέλεξε τέρμα αριστερά την κατηγορία πού λέει κοινότητες. Θα σου βγεί η ομαδική και μόλις το πατήσεις θα δείξει τις συνομιλίες μας. Στείλε μήνυμα εκεί για ότι απορία έχεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης