Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 10:04 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 4:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 1:48 am Υπάρχει κάποιος που να έχει δώσει στην προηγούμενη προκήρυξη και να κόπηκε στα αθλήματα της Θεσσαλονίκης? Θέλω να ρωτήσω κάτι...

Σε ακούω 

Κόπηκα για λίγα δευτερόλεπτα στο χιλιάρι. Θα είναι τόσο αυστηροί όσο ήταν στην Θεσσαλονίκη εδώ στην Αθήνα? Γιατί έχω ακούσει ότι στην Αθήνα τους δηλώνουν όλους που κόβονται ως τραυματίες και τους περνάνε μετά.

Για πόσα δευτερόλεπτα; 
Επισκέπτης

Αν είσαι η κοπέλα που κόψανε με το 4:23 σε θυμάμαι όταν έκλαιγες . Εύχομαι καλή επιτυχία . 

εγώ ξέρω ότι κι εδώ μετράνε κανονικά τα δευτερόλεπτα . Μια άλλη στην προηγούμενη προκήρυξη την κόψανε με 4:22 . Τι να πω ανάλογα που θα πέσουμε 
Επισκέπτης

Δυστυχώς είναι ανάλογα η επιτροπή… πλέον λένε ότι είναι πιο αυστηρές 
Βέβαια για 2 και 3 δευτερόλεπτα εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση.. απαράδεκτο. Αν και λένε ότι θέλουν κόβουν τις γυναίκες γιατί έχει γεμίσει η αστυνομία οπότε μάλλον γιαυτο ..

Επισκέπτης

Αυτό που δηλώνουν τραυματίες το κάνουν στις πανελλήνιες γιατί εκεί είναι λίγο πιο χαλαροί γενικά και αφήνουν, τώρα στις προκηρύξεις είναι κάπως πιο αυστηροί και ιδίως στις γυναίκες που θέλουν να τις κόβουν. Αν και τα 2,3 δευτερόλεπτα είναι ανθρώπινα.. Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να το βγάλει τόσο απορώ όλες οι άλλες το έκαναν κάτω από 4:20 ; 
Επισκέπτης

Επιβεβαιώνω ότι στις πανελλήνιες αφήνανε μέχρι 4:40 φέτος.

ειχα μια στον στίβο που πηγαίναμε μαζί και κάτω από 4:30 δεν έπεφτε ποτέ . Παρόλα αυτά την περάσανε 
Επισκέπτης

Στην προκήρυξη που έγινε υπάρχει κάποιος να μας επιβεβαιώσει αν όντως όλες οι κοπέλες που πέρασαν το έκαναν κάτω από 4:20; 
Επισκέπτης

Εγώ ξέρω ότι πάνω από 4:20 δεν αφήσανε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 10:26 pm Αν είσαι η κοπέλα που κόψανε με το 4:23 σε θυμάμαι όταν έκλαιγες . Εύχομαι καλή επιτυχία . 

εγώ ξέρω ότι κι εδώ μετράνε κανονικά τα δευτερόλεπτα . Μια άλλη στην προηγούμενη προκήρυξη την κόψανε με 4:22 . Τι να πω ανάλογα που θα πέσουμε 

Καλημέρα εγώ είμαι ναι πως με θυμήθηκες? Παιδιά δυστυχώς στην τελευταία σειρά επειδή θέλανε 900 άτομα και εν τέλει δεν βρέθηκαν ούτε 600 δυστυχώς όσους κόβονταν τους δήλωναν τραυματίες και τους περνούσαν μετά. Ενώ εμείς που είχαμε δώσει στην Θεσσαλονίκη στο δεύτερο γκρουπ των 300 είχαμε πολύ αυστηρή επιτροπή. Όλοι οι άλλοι ήταν Φούλ χαλαροί μόνο εμάς κόβανε τώρα δεν ξέρω πως θα είναι αλλά μου έχουν πει φίλοι ότι συνήθως είναι χαλαρά στην Αθήνα πάντα.

Επισκέπτης

Εννοείται κορίτσι μου σε θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση το 4:23 που σε κόψανε , πολύ κρίμα . Ισχύει ότι σε εμάς στη Θεσσαλονίκη ήταν αυστηρότατοι, κανένα περιθώριο . 
Επισκέπτης

Στο μεταξύ τι κουλό ήταν κι αυτό . Μας έφεραν από την Αθήνα να εξεταστούμε στη Θεσσαλονίκη. Ένα μπάχαλο . Λες και στην Αθήνα δεν υπήρχαν επιτροπές παράλληλα με εμάς . Αυτό το έκαναν γιατί τότε έδιναν ταυτόχρονα και οι συνοριοφύλακες. 
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά υπάρχει μία ομαδική στο φβ πού λέγεται ειδικοί φρουροί 2024-2026 κάντε αίτημα να σας βάλουμε μέσα και να συνομιλήσουμε στο μεσεντζερ για ότι απορίες έχετε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 25, 2026 11:23 am Καλημέρα παιδιά υπάρχει μία ομαδική στο φβ πού λέγεται ειδικοί φρουροί 2024-2026 κάντε αίτημα να σας βάλουμε μέσα και να συνομιλήσουμε στο μεσεντζερ για ότι απορίες έχετε.

Εχετε κάνει συνομιλία στο μεσσεντζερ; Επειδή είμαι μέσα στην ομάδα στο φβ πως μπορώ να μπω στην συνομιλία ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 25, 2026 8:43 am Στο μεταξύ τι κουλό ήταν κι αυτό . Μας έφεραν από την Αθήνα να εξεταστούμε στη Θεσσαλονίκη. Ένα μπάχαλο . Λες και στην Αθήνα δεν υπήρχαν επιτροπές παράλληλα με εμάς . Αυτό το έκαναν γιατί τότε έδιναν ταυτόχρονα και οι συνοριοφύλακες. 

Συγγνώμη μένεις στην Αθήνα και σου είπαν να εξεταστείς στην Θεσσαλονίκη; Γίνεται αυτό ; Γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο είναι πρόβλημα πως θα ρθει ο άλλος που μένει στην Αθήνα 4 μέρες που είναι τα ψυχομετρικά στην Θεσσαλονίκη ενώ υπάρχει εξεταστικό κέντρο κανονικά στην Αθήνα στους Θρακομακεδόνες; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 25, 2026 12:08 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 25, 2026 8:43 am Στο μεταξύ τι κουλό ήταν κι αυτό . Μας έφεραν από την Αθήνα να εξεταστούμε στη Θεσσαλονίκη. Ένα μπάχαλο . Λες και στην Αθήνα δεν υπήρχαν επιτροπές παράλληλα με εμάς . Αυτό το έκαναν γιατί τότε έδιναν ταυτόχρονα και οι συνοριοφύλακες. 

Συγγνώμη μένεις στην Αθήνα και σου είπαν να εξεταστείς στην Θεσσαλονίκη; Γίνεται αυτό ; Γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο είναι πρόβλημα πως θα ρθει ο άλλος που μένει στην Αθήνα 4 μέρες που είναι τα ψυχομετρικά στην Θεσσαλονίκη ενώ υπάρχει εξεταστικό κέντρο κανονικά στην Αθήνα στους Θρακομακεδόνες; 

Και εμένα μου φαίνεται περίεργο γιατί μια φίλη μου από Θεσσαλονίκη στην προηγούμενη προκήρυξη πήγε Αθήνα να εξεταστεί 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 25, 2026 12:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 25, 2026 11:23 am Καλημέρα παιδιά υπάρχει μία ομαδική στο φβ πού λέγεται ειδικοί φρουροί 2024-2026 κάντε αίτημα να σας βάλουμε μέσα και να συνομιλήσουμε στο μεσεντζερ για ότι απορίες έχετε.

Εχετε κάνει συνομιλία στο μεσσεντζερ; Επειδή είμαι μέσα στην ομάδα στο φβ πως μπορώ να μπω στην συνομιλία ; 

Θα πας στην αναζήτηση συνομιλίας στο μεσεντζερ και θα πατήσεις ειδικοί φρουροί μετά επέλεξε τέρμα αριστερά την κατηγορία πού λέει κοινότητες. Θα σου βγεί η ομαδική και μόλις το πατήσεις θα δείξει τις συνομιλίες μας. Στείλε μήνυμα εκεί για ότι απορία έχεις 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης