Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ρε παιδιά αλήθεια ωσεί έχετε μόρια πάνω από την βάση των 150 μην μπαίνει καν στον κόπο και ρωτάτε δεν γίνεται να μπήκαν σε 150 θέσεις και με τα ίδια μόρια και τώρα σε 640 να μην μπείτε είναι πάρα πολύ απίθανο 
alex30
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: Purosbestiki
Επάγγελμα: Anergos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από alex30 »

Τα μόρια πως μετριούνται ρε μάγκες;
Επισκέπτης

έχουμε κανένα νέο ρε παιδιά σε τι στάδιο βρίσκεται η προκήρυξη 
Loco7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Loco7 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 11:48 am ρε παιδιά αλήθεια ωσεί έχετε μόρια πάνω από την βάση των 150 μην μπαίνει καν στον κόπο και ρωτάτε δεν γίνεται να μπήκαν σε 150 θέσεις και με τα ίδια μόρια και τώρα σε 640 να μην μπείτε είναι πάρα πολύ απίθανο 

Ποια ήταν η βάση στους 150
Επισκέπτης

υπάρχει πιθανότητα να βγεί την Παρασκευή η λόγο Πρωτομαγιάς δεν εργάζονται στην Πυροσβεστική 
Επισκέπτης

Όταν σας έλεγα ότι δεν πρόκειται να βγει εντός Απριλίου πέσατε να με φάτε και λέγατε ο υπουργός και ο μπαεδακης είπαν αυτό είπαν εκείνο ότι θα βγει από μέρα σε μέρα σας το ξανά λέω από πληροφορίες που έχω από το σώμα όσο και να μην το πιστεύετε η θα βγει 15 με 17 πιθανόν εκείνες τις μέρες η μετά αντιπυρικη από Σεπτέμβριο και μετά ξεκολλάτε κάποιοι που είπαν εντός Απριλίου το έχετε κάνει καραμέλα όλοι σας

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 1:24 pm Όταν σας έλεγα ότι δεν πρόκειται να βγει εντός Απριλίου πέσατε να με φάτε και λέγατε ο υπουργός και ο μπαεδακης είπαν αυτό είπαν εκείνο ότι θα βγει από μέρα σε μέρα σας το ξανά λέω από πληροφορίες που έχω από το σώμα όσο και να μην το πιστεύετε η θα βγει 15 με 17 πιθανόν εκείνες τις μέρες η μετά αντιπυρικη από Σεπτέμβριο και μετά ξεκολλάτε κάποιοι που είπαν εντός Απριλίου το έχετε κάνει καραμέλα όλοι σας

ρε φίλε δεν γίνεται να μην ξέρουν αν θα βγει στης 15 η αν θα βγεί των Σεπτέμβριο είναι προκήρυξη υπάρχουν τόσες διαδικασίες δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουν ακόμη πότε θα βγει 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 1:40 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 1:24 pm Όταν σας έλεγα ότι δεν πρόκειται να βγει εντός Απριλίου πέσατε να με φάτε και λέγατε ο υπουργός και ο μπαεδακης είπαν αυτό είπαν εκείνο ότι θα βγει από μέρα σε μέρα σας το ξανά λέω από πληροφορίες που έχω από το σώμα όσο και να μην το πιστεύετε η θα βγει 15 με 17 πιθανόν εκείνες τις μέρες η μετά αντιπυρικη από Σεπτέμβριο και μετά ξεκολλάτε κάποιοι που είπαν εντός Απριλίου το έχετε κάνει καραμέλα όλοι σας

ρε φίλε δεν γίνεται να μην ξέρουν αν θα βγει στης 15 η αν θα βγεί των Σεπτέμβριο είναι προκήρυξη υπάρχουν τόσες διαδικασίες δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουν ακόμη πότε θα βγει 

Σας μεταφέρω το τι με είπε ο υποδκτης πολύ γνωστός και οικογένειακος φίλος δεν χρειάζεται να αναφέρω το που βρίσκεται με είπε ότι είτε 15 με 17 θα ανακοινωθεί το πιο πιθανό μου λεει αλλιώς μπορεί να περάσουμε στην φάση μετά αντιπυρικης δεν γνωρίζουν και αυτοί χίλια τα 100 

Επισκέπτης

εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο υπάρχει πιθανότητα να βγεί τώρα η προκήρυξη και η εκπαίδευση να γίνει μετά την αντιπυρικη 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 2:23 pm εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο υπάρχει πιθανότητα να βγεί τώρα η προκήρυξη και η εκπαίδευση να γίνει μετά την αντιπυρικη 

Μα έτσι όπως πάει κατά εκεί πάμε έτσι και αλλιώς και μέσα Μάϊου να βγει μέχρι να γίνουν οι αιτήσεις αθλήματα εκπαίδευση Αυγούστος θα πάει μην πάει και Σεπτέμβριος 
Επισκέπτης

Εστω ότι πάμε για 10-15 Μαΐου πάμε για εκπαίδευση Ιούλη Αύγουστο, άρα τοποθέτηση Σεπτέμβρη στη καλύτερη αν πάμε στο στο σενάριο Σεπτέμβρη η προκήρυξη τότε καλό Δεκέμβρη ! 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 3:19 pm Εστω ότι πάμε για 10-15 Μαΐου πάμε για εκπαίδευση Ιούλη Αύγουστο, άρα τοποθέτηση Σεπτέμβρη στη καλύτερη αν πάμε στο στο σενάριο Σεπτέμβρη η προκήρυξη τότε καλό Δεκέμβρη ! 

Ναι έτσι ακριβώς δεν παίζονται η τύποι εκεί στο υπουργείο απίστευτο το πόσο καθυστερημένα το παν ούτε καν το ΦΕΚ δεν έχει εκδοθεί και άλλη μου μιλάνε για μόρια και εάν είναι μεσα
Επισκέπτης

Δεν βλέπω φως Παρασκευή Σάββατο Κυριακή αργία πάμε από Δευτέρα πάλι καλό μαϊο 
Επισκέπτης

Έχει εδώ και 3 μήνες τρέχει η διαδικασία fast track 600 πει κάθε υπουργός το ίδιο λέει από μήνα σε μήνα το πάνε απορώ εάν το πήγαιναν νορμάλ ποτέ θα έβγαινε το 2030
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 3:26 pm Έχει εδώ και 3 μήνες τρέχει η διαδικασία fast track 600 πει κάθε υπουργός το ίδιο λέει από μήνα σε μήνα το πάνε απορώ εάν το πήγαιναν νορμάλ ποτέ θα έβγαινε το 2030

Το καλό με τη πυροσβεστική είναι ότι είτε θέλει να προσλάβει εποχικούς είτε 7ετης εμοδε και ΠΕΘ άμα βγάλει το διαγωνισμό σε 2 μήνες έχει τελειώσει η διαδικασία με αθλήματα όλα πάνε σχολή εκπαίδευση , είναι κάτι που δεν το έχει κανένα άλλο σώμα , το θέμα είναι πως προκήρυξη δεν βγαίνει και εκεί είναι μπάχαλο συμφωνώ ! 

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες