Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
alex30
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: Purosbestiki
Επάγγελμα: Anergos
Επικοινωνία:

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από alex30 »

Είναι κάποιοι εδώ μέσα από τι έχω δει δεν ξέρουν τίποτα και απλά μπαίνουν και κοροϊδεύουν, εδώ είμαστε κάποια άτομα που έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και πολλά λεφτά για αυτήν την προκήρυξη, γιαυτο σεβαστείτε κάποια άτομα εδώ μέσα και μην λέτε ότι σας έρθει στο κεφάλι 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

alex30 έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 6:20 pm Είναι κάποιοι εδώ μέσα από τι έχω δει δεν ξέρουν τίποτα και απλά μπαίνουν και κοροϊδεύουν, εδώ είμαστε κάποια άτομα που έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και πολλά λεφτά για αυτήν την προκήρυξη, γιαυτο σεβαστείτε κάποια άτομα εδώ μέσα και μην λέτε ότι σας έρθει στο κεφάλι 

εσύ τι πιστεύεις φιλαράκι θα βγει σύντομα 

alex30
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από alex30 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 6:25 pm
alex30 έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 6:20 pm Είναι κάποιοι εδώ μέσα από τι έχω δει δεν ξέρουν τίποτα και απλά μπαίνουν και κοροϊδεύουν, εδώ είμαστε κάποια άτομα που έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και πολλά λεφτά για αυτήν την προκήρυξη, γιαυτο σεβαστείτε κάποια άτομα εδώ μέσα και μην λέτε ότι σας έρθει στο κεφάλι 

Μακάρι να ήξερα να σου έλεγα αδερφέ μου ξυπνάω κάθε μέρα μπας και δω ότι βγήκε η προκήρυξη αυτό γίνετε τους τελευταίους 3-4 μήνες.. έχω ξενερώσει με αυτό που κάνουν, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να κάνω και κάτι, τώρα βγήκαν ειδικοί φρουροί και σκέφτομαι να βάλω και εκεί τα χαρτιά μου 
Loco7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Loco7 »

alex30 έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 6:28 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 6:25 pm

Μακάρι να ήξερα να σου έλεγα αδερφέ μου ξυπνάω κάθε μέρα μπας και δω ότι βγήκε η προκήρυξη αυτό γίνετε τους τελευταίους 3-4 μήνες.. έχω ξενερώσει με αυτό που κάνουν, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να κάνω και κάτι, τώρα βγήκαν ειδικοί φρουροί και σκέφτομαι να βάλω και εκεί τα χαρτιά μου 

Τι μόρια έχεις αδερφέ μου 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 2:12 pm Σταματήστε να κάνετε σαν κακομαθημένα παιδάκια που σας έταξαν γλυκό και δεν το πήρατε . Είπαμε είναι στο στε και θα βγει τι άλλο θέλετε να ακούσετε δλδ έχει σημασία αν θα βγει τέλος Απριλίου ή 15 Μαΐου και όλοι εσείς που μιλάτε για την αντιπυρική να σας θυμίσω πυροσβεστική υπήρχε και πριν από εσάς σας έπιασε όλους ξαφνικά το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς . Μάγκες συνεχίστε τη ζωή σας και όταν βγει πίστεψε με θα το μάθουν και οι πέτρες σταματήστε να ρωτάτε κάθε μέρα πότε θα βγει τι γίνεται και πόσα μόρια έχετε είναι ανούσια και μας αναγκάζετε να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια . Οι περισσότεροι δεν έχετε ιδέα ούτε πως λειτουργεί το σύστημα ούτε πως έχουν τα πράγματα. Θα εκπαιδευτείτε και οι 600 μαζί κατά πάσα πιθανότητα αυλωνα και θα μάθετε που θα πάτε τελευταία μέρα . Μην κάνετε όνειρα ούτε ότι θα εκπαιδευτείτε δίπλα στο σπίτι σας ούτε ότι θα πάτε στην υπηρεσία ένα στενό πιο κάτω δεν αποφασίζετε εσείς γιαυτα έχετε βέβαια τρεις επιλογές προτίμησης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καταλήξετε σε μια από αυτές 

Πόσο πιο καλά και αναλυτικά να τους τα πείς ρε φίλε. Υπάρχουν εδώ μέσα κάποιοι που καίνε μαζουτ δυστυχώς. Ηρεμήστε  συνεχίστε να γυμνάζεστε και η προκήρυξη θα βγει. Το άγχος μόνο κακό κάνει. 

alex30
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από alex30 »

Είμαι πολύτεκνος, έχω ειδικές δυνάμεις , έχω διπλώματα Γ, Δ με πει , έχω και κάποια άλλα αλλά δεν ξέρω αν μπουν στην προκήρυξη 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 12:20 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 12:15 pm Πήρα τον Μπαρδάκη τηλέφωνο και ο άνθρωπος με ρώτησε τι εχει γίνει και τον παίρνουν όλοι τηλέφωνο και ρωτάνε το ιδιο πράγμα. Του ειπα πως ειναι ενα forum που γράφονται διάφορα και μου ειπε αυτα τα φορουμ τα ανωνυμα δεν εχουν καμία βαρύτητα ποτε κανενας απο τα προηγούμενα χρονια δεν εχει γραψει κατι που θα ισχύει. Είπε ο άνθρωπος είναι στο ΣΤΕ και οτι θα βγει κατι που επιβεβαιώνει και ο Τουρνας στις δηλώσεις του στη Βουλή. Εδω που τα λέμε σα τη Ματίνα Μανταρινακη κανετε ρε μάγκες εχει δίκιο ο άνθρωπος σιγά μη ξανασηκωσει τηλέφωνο λες και αν τον πάρουν 50 διαφορετικοί θα πει κατι αλλο. Αυτο συμβαίνει αυτο λεει.

Στο ΣτΕ είναι εδώ και μια εβδομάδα άντε καλά τα ίδια έλεγε και αρχές Απριλίου ότι στις επόμενες μέρες θα έχει βγει να είχαμε να λέγαμε η μας δουλεύει και αυτός και το παίζει πως ξέρει η εσείς λέτε ψέματα ότι σας τα λέει δεν εξηγείται 

Ναι ρε αητε γιατί εχει μεγαλο συμφερον ο Μπαρδάκης να μας κοροιδευει. Του ανθρώπου οτι του λενε μας μεταφέρει δεν ειναι αυτός στο στε για να το τρεξει. Σας φταίει ο άνθρωπος τωρα άσχετοι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 5:20 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 5:17 pm Μάγκες καλησπέρα με επικοινωνία που είχα μόλις τώρα από αξιωματικό μέσα από το σώμα τον ρώτησα το τι γίνεται με την προκήρυξη ούτε αυτοί δεν ξέρουν λέει ότι ξέρετε εσείς ξέρουμε και εμείς λέει κανονικά θα έπρεπε να είχε δημοσιευθεί τώρα ξεκινούν αντυπιρικοι θα είναι όλοι μέρα έξω σε περιπολίες για εμάς λέει θα έπρεπε να εκπαιδεύσετε για να σας έχουμε φέτος τίποτα άλλο δεν γνωρίζει 

Αν δεν είναι ανώτατος αξιωματικός ή συνδικαλιστής ή πολιτικός εννοείται ότι δε γνωρίζει, δεν τον νοιάζει κ ενδεχομένως να μην ξέρει κ πως να μάθει 

Ακριβώς. Εδω ο ίδιος ο Αρχηγός πέρυσι δεν ηξερε για το 8μηνο το έμαθε απο τους συνδικαλιστές στη συνάντηση με τον Βοριδη
Επισκέπτης

μπορούμε να δούμε πότε θα εγκριθεί η προκήρυξη από το ΣτΕ όπως είναι στο εθνικό τυπογραφείο η ιστοσελίδα ή δεν δημοσιεύονται 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 9:47 pm μπορούμε να δούμε πότε θα εγκριθεί η προκήρυξη από το ΣτΕ όπως είναι στο εθνικό τυπογραφείο η ιστοσελίδα ή δεν δημοσιεύονται 

Αυτό θα ήθελα και γω να το μάθω φίλε μου ! Αλλά να σου πω κάτι από το ΣτΕ δεν μας απασχολεί πότε θα φύγει γιατί πίστεψε με μετά θα πάει ΦΕΚ και σε 1-2 μέρες θα τη δούμε στο fireservice, για να μην σου πω και κατευθείαν ΦΕΚ-διαύγεια-fireservice, άρα το θέμα είναι να φύγει από ΣτΕ 
alex30
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από alex30 »

Μάγκες έχει κάποιος από εδώ φβ ή ινστα ; Να έχουμε επικοινωνία και από εκεί για κάποιες ερωτήσεις που έχω !
Hdjxudbsj

Δημοσίευση από Hdjxudbsj »

Ερώτηση, με 25 μόρια πιστεύετε θα είμαι μέσα στους 600;
Loki

Δημοσίευση από Loki »

Εδώ εμείς καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα και ο άλλος ακόμα με τα μόρια ασχολείται 
Επισκέπτης

Loki έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 10:39 am Εδώ εμείς καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα και ο άλλος ακόμα με τα μόρια ασχολείται 

Άστα να πάνε ο καθένας με τον πόνο του
ASTA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: - -
Επάγγελμα: - -

Δημοσίευση από ASTA »

Εδώ οι εποχικοί που είναι έτοιμοι, δεν έχουν καλεστεί για τα κενα και σε δυο μερες ξεκινανε τα περίπολα. Σιγά μη τρέξουν τώρα νεα προκήρυξη, πιστεύω θα πάρει μερες ακόμα...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες