Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Μπορεί κάποιος αν ξέρει να μας πει αν αναγνωρίζουν μισθολογικά τα προηγούμενα χρόνια μας στην αστυνομία; Πχ εγώ 6 χρόνια τα αναγνωρίζουν μισθολογικά; Επίσης με ένα προφισιενσι που θ βγάλω θα παίρνω κάνα 1500;
Επίσης αν θέλω ν φύγω από επαρχία να πάω Αθήνα ειν εύκολο μετά από κάποια χρόνια;
Επίσης αν θέλω ν φύγω από επαρχία να πάω Αθήνα ειν εύκολο μετά από κάποια χρόνια;
-
Επισκέπτης
Απο την αρχή:Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 28, 2026 2:37 pm Μπορεί κάποιος αν ξέρει να μας πει αν αναγνωρίζουν μισθολογικά τα προηγούμενα χρόνια μας στην αστυνομία; Πχ εγώ 6 χρόνια τα αναγνωρίζουν μισθολογικά; Επίσης με ένα προφισιενσι που θ βγάλω θα παίρνω κάνα 1500;
Προφανώς και αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία μισθολογικά με ανώτερο τα 9 έτη.
Το C2 σου δίνει σε χρήματα (γιατί υπολογίζεται με ποσοστό επί του βασικού), περίπου 80€ μικτά
Οι υπηρεσίες είναι εβδομαδιαίες. Αν λοιπόν κάνεις μια εβδομάδα νύκτα και ένα ΣΚ, τότε νομίζω τα έχεις αλλά αυτό στην Αθήνα. Τώρα επειδή βλέπω είσαι επαρχία, εξαρτάται το υποκατάστημα. Όπως και να έχει όμως εκεί γύρω θα πας για αρχή. Λίγο κάτω - λίγο πάνω!
Γενικά από επαρχία προς Αθήνα είναι πιο εύκολο απ’ ότι το αντίθετο. Εξαρτάται το υποκατάστημα πάλι. Ίσως βρεις να κάνεις αμοιβαία με κάποιον στην Αθήνα. Εξαρτάται από πολλά, αλλά παρότι υπάρχει αμετάθετο για 10 χρόνια, γίνεται γενικά.
-
Επισκέπτης
Αναλόγως την Διεύθυνση που υπηρετείς, το που θέλεις να πας και τις ανάγκες. Φυσικά εξαρτάται και το κατάστημα από το οποίο θέλεις να φύγεις. Θα πρέπει να έχει άτομα.
Στην ασφάλεια υπάρχει αμετάθετο 10 ετών, προβλέπεται στον κανονισμό της τράπεζας. Ωστόσο όλα γίνονται, όπως και έχουν γίνει. Κυρίως από που θέλεις να φύγεις και που να πας!
-
Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν σκέφτομαι από τρ να φύγω από επαρχία. Γενικά δλδ δεν ξέρουμε τπτ ούτε περί χρημάτων ούτε με το πρόγραμμα εργασίας και τ ωράριο. Όσο περισσότερα μαθαίνουμε τόσο το καλύτερο 
-
Επισκέπτης
Η εργαζόμενοι στην τράπεζα Ελλάδος είναι μονιμοι;
-
Επισκέπτης
Τι θα γίνει ρε παιδιά;
Αυγούστου είχανε πει θα βγάζανε τους πίνακες...
Αυγούστου είχανε πει θα βγάζανε τους πίνακες...
-
Επισκέπτης
Είναι αορίστου χρόνου. Γενικά ΔΕΝ απολύει, αν είσαι σωστός (στην τράπεζα λένε, αν δεν κλέψεις και αν δεν δείρεις χαχαχχα)!!!
Βέβαια, η σειρά του 2022 έσπασε το κοντέρ! Δεν έκανε τίποτα από τα δύο και έχει απολυθεί ήδη ένας ενώ απ’ όσο γνωρίζω, έχει αποφασιστεί να φύγουν άλλοι δύο! Ανάρμοστη συμπεριφορά, δεν πήγαιναν για δουλειά (Α/Α για καιρό) κλπ! Είναι οι πρώτοι στην ασφάλεια που το «κατάφεραν»!!! Επίσης έχει απολυθεί και ένας της σειράς 2006 γιατί έκλεισε η Κέρκυρα, του είπαν να πάει Γιάννενα ή όπου αλλού ήθελε και αυτός αρνήθηκε και δεν πάταγε για δουλειά!
-
Επισκέπτης
Δεν ξέρω πού θα πας. Αν πας σε κατάστημα μικρό ή θυρίδα (πχ Σάμος- Καλαμάτα, Χανιά κλπ) είναι Δευτέρα - Παρασκευή πρωί. Αν πας σε κορμό. Λάρισα, Πάτρα, Γιάννενα έχει και βράδια και ΣΚ και αργίες και όλα!
Τα υπόλοιπα θα τα μάθεις μόλις μπεις. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από εκεί που δουλεύεις!
-
Επισκέπτης
Μια χαρά απολύει. Φροντίστε να είστε τυπικοί και σωστοί στη δουλειά σας και να μην δίνετε δικαιώματα. Η ιδέα ότι θα είστε μόνιμοι και ότι δεν σας "κουνάει" κανείς δεν υφίσταται και κοιτάξτε να αποβάλετε αυτή την νοοτροπία από νωρίς για δικό σας καλό. Τόσο απλά.
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά ισχυει ότι περιμένουμε δύο παραιτήσεις να βγουν ακόμα;
-
Επισκέπτης
Πήρες τηλέφωνο και σου είπαν ότι περιμένουν 2 παραιτήσεις;
-
Επισκέπτης
Οχι δεν πήρα το άκουσα απλα ότι σε δυο δεν έχουν βγει
-
Επισκέπτης
9ος μήνας προκυρηξης και συνεχίζουμε
Τραγικό να μην υπάρχει ενημέρωση ούτε τηλεφωνικά ενώ κάποια παιδιά έχουν παραιτηθεί από την εργασία τους είτε από ιδιωτικο είτε δημόσιο και τους αφήνουμε στο προχωράει και μαζεύουμε δικαιολογητικά
Τραγικό να μην υπάρχει ενημέρωση ούτε τηλεφωνικά ενώ κάποια παιδιά έχουν παραιτηθεί από την εργασία τους είτε από ιδιωτικο είτε δημόσιο και τους αφήνουμε στο προχωράει και μαζεύουμε δικαιολογητικά
-
Επισκέπτης
Θα υπάρξει ενημέρωση όταν βγουν οι τελικοί πίνακες! Είχαν δίκιο μερικοί που έλεγαν ότι πήγε πίσω λόγο των ένστολων…
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης