Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να καλέσουν και εμάς δεν έχει νόημα από τόσο νωρίς.
Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Ρε φιλε καλουν 624 υποψηφιους δλδ 208 επιτυχοντες +2 επιλαχοντες για καθε θεση =624.
Αν ενας υποψηφιος ειναι ακομα και τελευταιος σε μορια αν πχ εχει εντοπιοτητα ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ για τη συγκεκριμενη θεση. Πρακτικα για μικρα νησια χωρια κτλ εντοπιοτητα εχουν 2 3 ατομα, οποτε θα καλεστουν εστω και αν ειναι τελευταιοι στο γενικο πινακα.
Καλησπερα σας,
Εγω ειμαι δε παιδια ποτε λετε να μας φωναξουν για τα αθληματα. Αν και τα περναω ολα αγχωνομαι μην εκεινη την στιγμη δεν βγουν και λογο κουρασης/ ζεστης αν γινουν ιουλιο / αυγουστο... Τρομερη αγωνια
Εγω ειμαι δε παιδια ποτε λετε να μας φωναξουν για τα αθληματα. Αν και τα περναω ολα αγχωνομαι μην εκεινη την στιγμη δεν βγουν και λογο κουρασης/ ζεστης αν γινουν ιουλιο / αυγουστο... Τρομερη αγωνια
Δυστυχως δεν μπορουμε γτ θελουν να εχουν εκδοθει οπως λεει στους ΠΕ το πιο πολυ 3 μηνες πριν απο την ημερομηνια που ζητανε ειδες λεει αν εχει καποιος γεναρη το δεχονται... Α
ν κανεις τωρα πχ και μας πουν δεκεμβριο να τα αναρτησουμε θα πουν απο Αυγουστο και μπρος να εχουν γινει

Αυτο θα ειναι πραγματι, θεμα ας ελπισουμε να προνοησουν να μην γινει μεσα στα 40αρια θα πηγαινουν οι ηλιασεις και οι λιποθυμιες βροχη!
Ναι ασε που αν κοπω (αναφερω εμενα σαν παραδειγμα) πχ ενω τα περναω ολα απο Γεναρη και με αβαντα θα ειναι κριμα... Ειδα δικαστικη καποια στιγμη φωναξαν 2000 ατομα την ιδια μερα στο ιδιο σταδιο ΔΕ. ΕΝτυπωση μου εκανε. ΝΑι μεν 4 ομαδες αλλα...
Πως λετε να ειναι η σειρα των αθληματων; Μαλλον εναλλαξ μεταξυ ομαδων... ΕΛπιζω να μην δωσουν καποιοι 9 ωρα καλοκαιρι και αλλοι 12 θα ειναι αδικο...
Πως λετε να ειναι η σειρα των αθληματων; Μαλλον εναλλαξ μεταξυ ομαδων... ΕΛπιζω να μην δωσουν καποιοι 9 ωρα καλοκαιρι και αλλοι 12 θα ειναι αδικο...
Λογικα εναλλαξ αν κρινουμε απο την δικαστικη.pariszisis έγραψε: Τετ Απρ 23, 2025 12:15 pm Ναι ασε που αν κοπω (αναφερω εμενα σαν παραδειγμα) πχ ενω τα περναω ολα απο Γεναρη και με αβαντα θα ειναι κριμα... Ειδα δικαστικη καποια στιγμη φωναξαν 2000 ατομα την ιδια μερα στο ιδιο σταδιο ΔΕ. ΕΝτυπωση μου εκανε. ΝΑι μεν 4 ομαδες αλλα...
1Κ/2024: παραταση της προθεσμιας υποβολης του δελτιου υγειονομικης εξετασης (κατηγοριας πε)
https://info.asep.gr/node/75999
Μας δουλευουν τωρα ετσι; Για 208 αιτησεις και 2 γιατρους... Τρελα πραγματαD.Y.K έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 1:15 pm 1Κ/2024: Παραταση της προθεσμιας υποβολης του δελτιου υγειονομικης εξετασης (κατηγοριας πε)

Δεν παίζονται τα άτομα, τι καθυστέρηση είναι αυτή ρε λακαμα.
Δεν το βλεπω ν δινουμε μεσα στο 2025 παντως
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες