Ποια αποτελέσματα;;;
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Θέλω να δω τα τρολςςς που λέγανε ότι όσοι είναι από επίκουρικο ούτε απέξω δεν θα περάσουν.
Είμαι από τα προσωρινά κιόλας επιτυχών για το αεροδρόμιο της Αθήνας από επικουρικό πίνακα
Φιλακια
Είμαι από τα προσωρινά κιόλας επιτυχών για το αεροδρόμιο της Αθήνας από επικουρικό πίνακα
Φιλακια
-
Επισκέπτης
Θα έπρεπε να ντρέπεστε πραγματικά όλοι αυτοί πού γράφατε κάτι εξωπραγματικα νούμερα 3000 αιτήσεις για Θεσσαλονίκη και 5000 για Αθήνα μόνο και μόνο για να αποθαρρύνεται τον κόσμο να μην κάνει τα χαρτιά για να μπείτε εσείς. Ψάχνω αυτό το τρολακι ακόμα που μου λέγε ότι με 2400 μόρια δεν πάω ούτε στο χωριό μου. Αχχχχ ρε λαμόγια φαντάσου από τι οικογένειες προσέρχεσται...
-
Επισκέπτης
Άντε βρε κακε πού προσβάλεις τα παιδιά, απλά είχε 400 αιτήσεις για Αθήνα και 100 για Θεσσαλονίκη μην τα ξαναπείς αυτά τα πράγματαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 4:35 pm Θα έπρεπε να ντρέπεστε πραγματικά όλοι αυτοί πού γράφατε κάτι εξωπραγματικα νούμερα 3000 αιτήσεις για Θεσσαλονίκη και 5000 για Αθήνα μόνο και μόνο για να αποθαρρύνεται τον κόσμο να μην κάνει τα χαρτιά για να μπείτε εσείς. Ψάχνω αυτό το τρολακι ακόμα που μου λέγε ότι με 2400 μόρια δεν πάω ούτε στο χωριό μου. Αχχχχ ρε λαμόγια φαντάσου από τι οικογένειες προσέρχεσται...
-
Επισκέπτης
Συγχαρητήρια σε όλους! Καλή επιτυχία στις ΠΚΕ!
-
Επισκέπτης
Εγώ που είμαι στον επικουρικό πίνακα κοντά στην θέση 35 είμαι μέσα ή όχι γιατί δεν έχω καταλάβει
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Ευτυχώς βάλαμε το βύσμα και είμαστε στον επίκουρικο πίνακα
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα στην ομάδα, υπάρχει κάποιος συνοριακος η που να ήταν στο παρελθόν, για να μας λύσει μερικές απορίες που έχουμε;
-
Giannis39v
παιδια απο κυριο πινακα περνανε ολοι αθηνα η οχι
-
ZivoRun24
Ρε φίλε μου 248 άτομα ζητάει Αθήνα προφανώς και παίρνει όλο τον κύριο και από επικουρικό, Β κατηγορία έγιναν 9 αιτήσεις τους υπόλοιπους 39 τους παίρνει από τον επικουρικό.. Ένα και ένα κάνουν δύο
-
Επισκέπτης
Αθήνα στην Α κατηγορία παίρνει 64 άτομα από επικουρικό
-
ZivoRun24
Πείτε ρε σεις μια πρόβλεψη για σχολή,λέτε να το καθυστερησουν μετά το καλοκαίρι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες