Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
Forks
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Ρε σείς ποιος ο λόγος η διαμαρτυρία και η πορεία που βγήκε η ενημέρωση στο Facebook, για εντάξει στα σώματα ασφαλείας κλπ , εφόσον τόσο καιρό λένε εχιε γίνει , έχει δρομολογηθεί και ότι έχει γίνει;;;;
-
Επισκέπτης
Κι εγώ το είχα απορία αλλά προχώρησε σε ξεχωριστή ανάρτηση ο πρόεδρος και το διευκρίνισε αλλιώς το όλο θέμα!!
-
Fotis1986
-
Fotis123455
-
Επισκέπτης
Θα στο πω πολύ σύντομα γιατί έκανε μεγάλη ανάρτηση. Είπε ότι η αυτή η συγκέντρωση θα είναι η τελευταία που θα μας βρει εκτός σωμάτων ασφάλειας κι ότι θα είμαστε εκεί με άλλους ένστολους συναδέλφους και ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το νομοσχέδιο!
-
exfrKor
παιδια απο τι ακουσα το νομοσχεδιο καθυστερει λογω της ΕΛΑΣ,επειδη μεσα θα εχει και καποια αρθρα με αλλαγες για την Ελληνικη Αστυνομια.Καποια αναδιαρθρωση,οποτε παει και εμας πισω!
-
Επισκέπτης
-
FOTIS1987
Παιδιά εγώ θεωρώ , αλλά λόγια να αγαπιόμαστε , κανείς δεν βγαίνει να πει το παραμικρό , καθυστερούμε γ αυτό ή για το άλλο, όλοι λέμε , ακούσαμε , μάθαμε , κλπ , πολύ βράζει το πράμα .. και οκ μπλα μπλα
-
Fotis1987
Ευχαριστώ κ μακάρι να είναι έτσι … αλλά αλλά
-
Rotkaris
Έχω ξενερώσει πραγματικά για τι πλέον δεν μπορείς να καταλάβεις τι εστί αλήθεια και τι ψέματα
Ακούσαμε και συνεχίζουμε να ακούμε ότι θα γίνουμε σώμα ασφαλείας ξεχωριστό , μετά ακούσαμε μόνο ειδικά μισθολόγια, μετά ακούσαμε ένταξη οργανικά στην ελάς μαζί με δικαστική αστυνομία, μετά ακούσαμε αυτόνομο σώμα ασφαλείας με όλα τα προνόμια που έχουνε τα υπόλοιπα σώματα και γενικός αλλα λογια να αγαπιόμαστε.
Μέχρι στιγμής το καλύτερο που έχω ακούσει είναι ότι είμαστε μπάτσοι τραβεστι από έναν παλαίμαχο πρώτη σειρά
Η ερώτηση μου είναι η εξής υπάρχει κάποιος ο οποίος όντως γνωρίζει ή έχει κάποια στοιχεία ή είναι μες στα κόλπα τέλος πάντων και μπορεί να μας πει το τι σκοπεύουνε να κάνουνε τελικά?
Και ένα υστερόγραφο πιστεύετε ότι η ομοσπονδία η οποία να προσθέσω απάρτίζεται από άτομα τα οποία βγαίνουν στη σύνταξης τα επόμενα 5-7 χρόνια κοιτάει το καλό της υπηρεσίας ή το καλό των πρωτοσειρών ? Και αυτό το ρωτάω διότι ο χρυσοχοΐδης ακούστηκε το ότι έκανε πρόταση για ένταξη οργανικά στην αστυνομία την οποία αρνήθηκε καταστατικά η ομοσπονδία.
Η εξωτερικός φρουρός είτε αστυνομικός είτε ειδικός φρουρός φοράμε τα ίδια ρούχα και στα μάτια του κόσμου είμαστε το ίδιο πράγμα οπότε προσωπική μου άποψη δεν με ενδιαφέρει το τι θα λέει η ταυτότητα πάνω καθώς όλοι μας δικαιούμαστε τα ίδια ευεγερετήματα!
Ακούσαμε και συνεχίζουμε να ακούμε ότι θα γίνουμε σώμα ασφαλείας ξεχωριστό , μετά ακούσαμε μόνο ειδικά μισθολόγια, μετά ακούσαμε ένταξη οργανικά στην ελάς μαζί με δικαστική αστυνομία, μετά ακούσαμε αυτόνομο σώμα ασφαλείας με όλα τα προνόμια που έχουνε τα υπόλοιπα σώματα και γενικός αλλα λογια να αγαπιόμαστε.
Μέχρι στιγμής το καλύτερο που έχω ακούσει είναι ότι είμαστε μπάτσοι τραβεστι από έναν παλαίμαχο πρώτη σειρά
Η ερώτηση μου είναι η εξής υπάρχει κάποιος ο οποίος όντως γνωρίζει ή έχει κάποια στοιχεία ή είναι μες στα κόλπα τέλος πάντων και μπορεί να μας πει το τι σκοπεύουνε να κάνουνε τελικά?
Και ένα υστερόγραφο πιστεύετε ότι η ομοσπονδία η οποία να προσθέσω απάρτίζεται από άτομα τα οποία βγαίνουν στη σύνταξης τα επόμενα 5-7 χρόνια κοιτάει το καλό της υπηρεσίας ή το καλό των πρωτοσειρών ? Και αυτό το ρωτάω διότι ο χρυσοχοΐδης ακούστηκε το ότι έκανε πρόταση για ένταξη οργανικά στην αστυνομία την οποία αρνήθηκε καταστατικά η ομοσπονδία.
Η εξωτερικός φρουρός είτε αστυνομικός είτε ειδικός φρουρός φοράμε τα ίδια ρούχα και στα μάτια του κόσμου είμαστε το ίδιο πράγμα οπότε προσωπική μου άποψη δεν με ενδιαφέρει το τι θα λέει η ταυτότητα πάνω καθώς όλοι μας δικαιούμαστε τα ίδια ευεγερετήματα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες