Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Exfr

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Exfr »

Μην σου πω και καλα Χριστούγεννα.  Μπορεί χαχαχαχα
Forks

Δημοσίευση από Forks »

Ρε σείς ποιος ο λόγος η διαμαρτυρία και η πορεία που βγήκε η ενημέρωση  στο Facebook, για εντάξει στα σώματα ασφαλείας κλπ , εφόσον τόσο καιρό λένε εχιε γίνει , έχει δρομολογηθεί και ότι έχει γίνει;;;;

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Forks έγραψε: Παρ Αύγ 28, 2026 6:21 pm Ρε σείς ποιος ο λόγος η διαμαρτυρία και η πορεία που βγήκε η ενημέρωση  στο Facebook, για εντάξει στα σώματα ασφαλείας κλπ , εφόσον τόσο καιρό λένε εχιε γίνει , έχει δρομολογηθεί και ότι έχει γίνει;;;;

Κι εγώ το είχα απορία αλλά προχώρησε σε ξεχωριστή ανάρτηση ο πρόεδρος και το διευκρίνισε αλλιώς το όλο θέμα!!

Fotis1986

Δημοσίευση από Fotis1986 »

Τι είπε γιατί δεν έχω εγώ κάπου να το δω Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 29, 2026 1:43 am
Forks έγραψε: Παρ Αύγ 28, 2026 6:21 pm Ρε σείς ποιος ο λόγος η διαμαρτυρία και η πορεία που βγήκε η ενημέρωση  στο Facebook, για εντάξει στα σώματα ασφαλείας κλπ , εφόσον τόσο καιρό λένε εχιε γίνει , έχει δρομολογηθεί και ότι έχει γίνει;;;;

Κι εγώ το είχα απορία αλλά προχώρησε σε ξεχωριστή ανάρτηση ο πρόεδρος και το διευκρίνισε αλλιώς το όλο θέμα!!

Fotis123455

Δημοσίευση από Fotis123455 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 29, 2026 1:43 am

Τι είπε γιατί δεν μπορώ να το δω ; Ο πρόεδρος 
Επισκέπτης

Fotis123455 έγραψε: Σάβ Αύγ 29, 2026 7:08 am

Θα στο πω πολύ σύντομα γιατί έκανε μεγάλη ανάρτηση. Είπε ότι η αυτή η συγκέντρωση θα είναι η τελευταία που θα μας βρει εκτός σωμάτων ασφάλειας κι ότι θα είμαστε εκεί με άλλους ένστολους συναδέλφους και ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το νομοσχέδιο!
exfrKor

Δημοσίευση από exfrKor »

παιδια απο τι ακουσα το νομοσχεδιο καθυστερει λογω της ΕΛΑΣ,επειδη μεσα θα εχει και καποια αρθρα με αλλαγες για την Ελληνικη Αστυνομια.Καποια αναδιαρθρωση,οποτε παει και εμας πισω!
Επισκέπτης

exfrKor έγραψε: Σάβ Αύγ 29, 2026 2:26 pm παιδια απο τι ακουσα το νομοσχεδιο καθυστερει λογω της ΕΛΑΣ,επειδη μεσα θα εχει και καποια αρθρα με αλλαγες για την Ελληνικη Αστυνομια.Καποια αναδιαρθρωση,οποτε παει και εμας πισω!

Ισχύει κι εγώ το άκουσα αυτό!
FOTIS1987

Δημοσίευση από FOTIS1987 »

Παιδιά εγώ θεωρώ , αλλά λόγια να αγαπιόμαστε , κανείς δεν βγαίνει να πει το παραμικρό , καθυστερούμε γ αυτό ή για το άλλο, όλοι λέμε , ακούσαμε , μάθαμε , κλπ , πολύ βράζει το πράμα .. και οκ μπλα μπλα 

Fotis1987

Δημοσίευση από Fotis1987 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 29, 2026 11:20 am
Fotis123455 έγραψε: Σάβ Αύγ 29, 2026 7:08 am

Θα στο πω πολύ σύντομα γιατί έκανε μεγάλη ανάρτηση. Είπε ότι η αυτή η συγκέντρωση θα είναι η τελευταία που θα μας βρει εκτός σωμάτων ασφάλειας κι ότι θα είμαστε εκεί με άλλους ένστολους συναδέλφους και ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το νομοσχέδιο!

Ευχαριστώ κ μακάρι να είναι έτσι … αλλά αλλά 
Rotkaris

Δημοσίευση από Rotkaris »

Έχω ξενερώσει πραγματικά για τι πλέον δεν μπορείς να καταλάβεις τι εστί αλήθεια και τι ψέματα 
 Ακούσαμε και συνεχίζουμε να ακούμε ότι θα γίνουμε σώμα ασφαλείας ξεχωριστό , μετά ακούσαμε μόνο ειδικά μισθολόγια, μετά ακούσαμε ένταξη οργανικά στην ελάς μαζί με δικαστική αστυνομία, μετά ακούσαμε αυτόνομο σώμα ασφαλείας με όλα τα προνόμια που έχουνε τα υπόλοιπα σώματα και γενικός αλλα λογια να αγαπιόμαστε.
 Μέχρι στιγμής το καλύτερο που έχω ακούσει είναι ότι είμαστε μπάτσοι τραβεστι από έναν παλαίμαχο πρώτη σειρά
 Η ερώτηση μου είναι η εξής υπάρχει κάποιος ο οποίος όντως γνωρίζει ή έχει κάποια στοιχεία ή είναι μες στα κόλπα τέλος πάντων και μπορεί να μας πει το τι σκοπεύουνε να κάνουνε τελικά? 
 Και ένα υστερόγραφο πιστεύετε ότι η ομοσπονδία η οποία να προσθέσω απάρτίζεται από άτομα τα οποία βγαίνουν στη σύνταξης τα επόμενα 5-7 χρόνια κοιτάει το καλό της υπηρεσίας ή το καλό των πρωτοσειρών ? Και αυτό το ρωτάω διότι ο χρυσοχοΐδης ακούστηκε το ότι έκανε πρόταση για ένταξη οργανικά στην αστυνομία την οποία αρνήθηκε καταστατικά η ομοσπονδία. 
 Η εξωτερικός φρουρός είτε αστυνομικός είτε ειδικός φρουρός φοράμε τα ίδια ρούχα και στα μάτια του κόσμου είμαστε το ίδιο πράγμα οπότε προσωπική μου άποψη δεν με ενδιαφέρει το τι θα λέει η ταυτότητα πάνω καθώς όλοι μας δικαιούμαστε τα ίδια ευεγερετήματα! 

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες