Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Παιδιά λίγο υπομονή δυο εβδομάδες έμειναν να μάθουμε πιστεύω. Αν έχετε άγχος εσείς για τα αποτελέσματα φανταστείτε εμάς που υπηρετούμε κιόλας και θέλουμε να βγουν γρήγορα για να φύγουμε. Όσο για τις αιτήσεις με δυο τρία άτομα σε τμήματα που έχω μιλήσει δεν είχε πολλές συμμετοχές στα τμήματα τους.
-
Επισκέπτης
καλησπερα φιλε μου. Εννοεις να φυγεις ...για να πας κοντα στο σπιτι σου..εννοω στη πολη σου. Πως σου φενεται η επιλογη σου στο σωμα τωρα που μπηκες φιλε μου!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 29, 2026 12:55 pm Παιδιά λίγο υπομονή δυο εβδομάδες έμειναν να μάθουμε πιστεύω. Αν έχετε άγχος εσείς για τα αποτελέσματα φανταστείτε εμάς που υπηρετούμε κιόλας και θέλουμε να βγουν γρήγορα για να φύγουμε. Όσο για τις αιτήσεις με δυο τρία άτομα σε τμήματα που έχω μιλήσει δεν είχε πολλές συμμετοχές στα τμήματα τους.
-
Επισκέπτης
Φίλε απο σχολή είμαι και έχω μια δεκαετία και μια χαρά μπορώ να πάω σπίτι μου, απλά η αεροπορία δεν είναι για αυτούς που δεν έχουν βύσμαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 29, 2026 3:33 pmκαλησπερα φιλε μου. Εννοεις να φυγεις ...για να πας κοντα στο σπιτι σου..εννοω στη πολη σου. Πως σου φενεται η επιλογη σου στο σωμα τωρα που μπηκες φιλε μου!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 29, 2026 12:55 pm Παιδιά λίγο υπομονή δυο εβδομάδες έμειναν να μάθουμε πιστεύω. Αν έχετε άγχος εσείς για τα αποτελέσματα φανταστείτε εμάς που υπηρετούμε κιόλας και θέλουμε να βγουν γρήγορα για να φύγουμε. Όσο για τις αιτήσεις με δυο τρία άτομα σε τμήματα που έχω μιλήσει δεν είχε πολλές συμμετοχές στα τμήματα τους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες