Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 11:11 am Δεν θα βγάλουν τους πίνακες με τα ονόματα?

Οι πίνακες με τα ονόματα αναλυτικά βγαίνουν σε δεύτερο χρόνο. Άρα σύντομα θα γίνει και αυτό. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 11:26 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 11:11 am Δεν θα βγάλουν τους πίνακες με τα ονόματα?

Οι πίνακες με τα ονόματα αναλυτικά βγαίνουν σε δεύτερο χρόνο. Άρα σύντομα θα γίνει και αυτό. 

Ευχαριστώ 

Επισκέπτης

Ρε παιδια ακομα δεν μπορω να μπω. Εχει προλαβε να δεις καποιος αναλυτικα για που ειναι τα κενα να μας πει εδω; 
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΘΕΜΑ: «Διαδικασία κάλυψης διακοσίων εξήντα δύο (262) κενών θέσεων Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης- Ενημέρωση υποψηφίων»

https://www.fireservice.gr/documents/20 ... 39a8499b06
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 12:35 pm ΘΕΜΑ: «Διαδικασία κάλυψης διακοσίων εξήντα δύο (262) κενών θέσεων Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης- Ενημέρωση υποψηφίων»

Dyk τα ονόματα θα βγουν σμρ??

ASTA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Ενδιαφέροντα: - -
Επάγγελμα: - -

Δημοσίευση από ASTA »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 12:38 pm
D.Y.K έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 12:35 pm ΘΕΜΑ: «Διαδικασία κάλυψης διακοσίων εξήντα δύο (262) κενών θέσεων Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης- Ενημέρωση υποψηφίων»

Dyk τα ονόματα θα βγουν σμρ??

Βγηκαν. Καλη επιτυχια. 
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΘΕΜΑ: «Κοινοποίηση πινάκων επιτυχόντων - επιλαχόντων για κάλυψη διακοσίων εξήντα δύο (262) κενών θέσεων Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης στο Πυροσβεστικό Σώμα».

https://www.fireservice.gr/documents/20 ... b7bec624cd

ΘΕΜΑ: «Διενέργεια πανελλαδικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη εικοσιτριών (23) κενών θέσεων Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης στο Πυροσβεστικό Σώμα από επιτυχόντεςεπιλαχόντες διαγωνισμού».

https://www.fireservice.gr/documents/20 ... a75aca68e9
Fire7

Δημοσίευση από Fire7 »

Καλησπέρα παιδιά!!!Τα κενά που ανακοινώθηκαν και οι επιτυχόντες εργάτες-οδηγοί θεωρείτε ότι θα είναι μόνο αυτά για την φετινή  αντιπυρική; Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν και άλλα; Είμαι 4ος επιλαχών εργάτης στον Νομό μου και δεν κάλεσαν σχεδόν κανέναν εργάτη-μάχιμο μονο οδηγούς.Πιστεύετε δεν έχω καμία ελπίδα να με καλέσουν ποτέ; Να περιμένω ή να χάσω κάθε ελπίδα; Σας ευχαριστώ 

Επισκέπτης

Fire7 έγραψε: Παρ Απρ 24, 2026 4:11 pm Καλησπέρα παιδιά!!!Τα κενά που ανακοινώθηκαν και οι επιτυχόντες εργάτες-οδηγοί θεωρείτε ότι θα είναι μόνο αυτά για την φετινή  αντιπυρική; Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν και άλλα; Είμαι 4ος επιλαχών εργάτης στον Νομό μου και δεν κάλεσαν σχεδόν κανέναν εργάτη-μάχιμο μονο οδηγούς.Πιστεύετε δεν έχω καμία ελπίδα να με καλέσουν ποτέ; Να περιμένω ή να χάσω κάθε ελπίδα; Σας ευχαριστώ 

Μετά την προκυρηξη των 600 θα προκύψουν αρκετά κενά. Αν δεν μπεις τότε μετά οι ελπίδες λιγοστεύουν. Σου εύχομαι καλή τύχη. 

niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από niasimas »

Αυτή η προκήρυξη για τους 600, πότε θα βγει, γιατί πολλά ακούγονται, αλλά δεν την βλέπω. Πλέον ότι κενά προκύψουν, το καλοκαίρι θα καλυφθούν.
Fire7

Δημοσίευση από Fire7 »

Σας ευχαριστω!!Οπότε αναμένουμε!!
CommonLaw

Δημοσίευση από CommonLaw »

Παιδιά, αντικειμενικά, όποιος είναι για κατηγορία Α (εργάτες), εάν δεν είναι αρκετά ψηλά (έως 3ος το πολύ) στις λίστες, ακόμα και μετά τους 600 της ΠΕΘ που θα βγει, είναι δύσκολα να κληθεί μέσα στην 5ετία. 

Αντίθετα όσοι είναι για την κατηγορία Β (οδηγοί), έχουν πολλές πιθανότητες, έστω και σε πανελλαδική πρόσκληση για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν. 

Εκφράζω καθαρά προσωπική άποψη έχοντας παρακολουθήσει το πως εξελίσσονται τα πράγματα με τους εποχικούς. 

Μακάρι να σας πάρουν όλους. 
Wps

Δημοσίευση από Wps »

CommonLaw έγραψε: Σάβ Απρ 25, 2026 12:46 pm Παιδιά, αντικειμενικά, όποιος είναι για κατηγορία Α (εργάτες), εάν δεν είναι αρκετά ψηλά (έως 3ος το πολύ) στις λίστες, ακόμα και μετά τους 600 της ΠΕΘ που θα βγει, είναι δύσκολα να κληθεί μέσα στην 5ετία. 

Αντίθετα όσοι είναι για την κατηγορία Β (οδηγοί), έχουν πολλές πιθανότητες, έστω και σε πανελλαδική πρόσκληση για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν. 

Εκφράζω καθαρά προσωπική άποψη έχοντας παρακολουθήσει το πως εξελίσσονται τα πράγματα με τους εποχικούς. 

Μακάρι να σας πάρουν όλους. 

Δηλαδή εγώ που είμαι 6ος επιλαχών Κατηγορία Α-εργάτης δεν έχω καμία ελπίδα; 
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα ...για όποιον γνωρίζει κατά σειρά προτεραιότητας δεν διαλέγουμε που θέλουμε να πάμε εννοώ σε πια υπηρεσία???δλδ ο 1ος διαλέγει όπου θέλει αναλόγως που έχει κενα
ASTA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Ενδιαφέροντα: - -
Επάγγελμα: - -

Δημοσίευση από ASTA »

Καλησπερα θα ηθελα να κανω κι εγω μια ερωτηση για οποιον μπορει να βοηθησει, οταν κενα που βγηκαν τωρα, δεν αποδέχτηκαν θεσεις, δε θα καλέσει τους επομενους ακομα κι ενα να ειναι το κενο; Η μπορει να πουν οτι ειναι ενταξει κι αν εχει μεινει ενα κενο να καλυφθει οταν προκυψουν κι αλλα;   
Επισης ποια ειναι η διαδικασια; Ανεβαινουν αμεσα οι διαγραφες αυτων (*που αναρτώνται οι διαγραφες; Διαύγεια;) και μετα καλουν τους επομενους; Ολο αυτο μετα την εκπαιδευση των πρωτων που δεχτηκαν; Ποια ειναι η σειρα; 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες