Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rpl

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Rpl »

Ναι ήταν κάποιοι με τατουάζ σε εμφανή σημεία περάσανε όλοι.Τωρα αν είναι πολύ προκλητικά τατουάζ η στο κεφάλι λογικά θα τους κόψουν 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους. ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το μισθολογικό κλιμάκιο των ειδικών φρουρών, το έψαξα λίγο , αλλά λέει ο ένας αλλά λέει ο άλλος , υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος εδώ μέσα ή να έχει κάποιον δικό του που υπηρετεί στην αστυνομία ως ειδικός φρουρούς να μας πει πόσα λαμβάνει καθαρά τον μήνα ως νεοπροσλαμβανόμενος ; Ευχαριστώ 
Επισκέπτης

Ελα ρε αδερφέ κοντά στα 1000 ευρω παίρνουμε καθαρά χωρίς νυχτερινά και *****
άμα θες και το γουστάρεις να γίνεις αστυνομικος θα γινόσουν 
Εγώ το κάνω γιατί μαρεσει και ξέρω μήνας μπει μήνας βγει θα έχω αυτέ.ποτε μου δεν θα κάνω λεφτά το ξερω αυτό 
αλλά το γουστάρω και το κάνω.
Αυτό ήθελα παντα αυτο κανω
αν δεν σου αρέσει γίνε περιπτερας ή δεν ξέρω και εγώ τι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 19, 2026 8:51 pm Ελα ρε αδερφέ κοντά στα 1000 ευρω παίρνουμε καθαρά χωρίς νυχτερινά και *****
άμα θες και το γουστάρεις να γίνεις αστυνομικος θα γινόσουν 
Εγώ το κάνω γιατί μαρεσει και ξέρω μήνας μπει μήνας βγει θα έχω αυτέ.ποτε μου δεν θα κάνω λεφτά το ξερω αυτό 
αλλά το γουστάρω και το κάνω.
Αυτό ήθελα παντα αυτο κανω
αν δεν σου αρέσει γίνε περιπτερας ή δεν ξέρω και εγώ τι

Αδερφέ όταν δεν ξέρεις κάτι , το ρωτάς , ή τουλάχιστον έτσι με έμαθαν εμένα ! Όσο για το οικονομικό το ρώτησα γιατί ο καθένας φίλε μου λέει το μακρύ και το κοντό του σχετικά με τον μισθό ο ένας λέει 800-850 ο άλλος λέει 1000-1100 . Προφανώς εάν δεν μ’αρεσε σαν ιδέα δεν θα έκανα ούτε την αίτηση ούτε τίποτα , ήταν απλά μια απορία καθαρά για το οικονομικό κομμάτι που είχα , και ειλικρινά σε ευχαριστώ που απάντησες ! 

Επισκέπτης

Να είσαι πάντα καλά συνάδελφε!
να κανεις αυτό που αγαπάς και να το κάνεις σωστά 
Σε ευχαριστώ που απαντησες και εσύ!!
Επισκέπτης

καλησπέρα σας, με καλεσαν σημερα απο το Ατ της περιοχης μου να παω απο εκει να υπογραψω κατι υπευθυνες δηλωσεις και μετα απο εμενα ηρθε ένας υποψήφιος και έλεγε στον αστυνομο οτι στις 27 παρατηρείται απο την δουλεια του και θα τα πουμε στην υπηρεσια συναδελφε ανυπομονω και αναρωτιέμαι πως ήταν σίγουρος οτι θα περασει; ρωταω για μηπως τους παρουν ολους και ειναι σιγουρο οτι θα παρασουμε
Επισκέπτης

Καλησπέρα, μήπως έχει περάσει ΠΚΕ τον Μάιο? 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 19, 2026 11:43 pm Καλησπέρα, μήπως έχει περάσει ΠΚΕ τον Μάιο? 

το σκεφτηκα αλλα τα ιδια πραγματα υπογραφαμε που εγω δεν εχω δοσει ακομα Πκε μου φανηκε περιεργο
Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Diogenis123 »

Καλημέρα στην ομάδα. Σήμερα που είναι τα αθλήματα για την προκήρυξη παιδιά όσοι δώσατε σήμερα τα αθλήματα μπορείτε να μας πείτε τι παίζει με τους χρόνους κλπ; Δηλαδή αν κόψανε άτομα επειδή δεν ήταν μέσα στον χρόνο που έπρεπε να ήταν έστω κ για ένα δευτερόλεπτο η τους περνάνε όλους ακόμα κ ας μην κάνουν το χρόνο που πρέπει; Θέλω να έχω μια εικόνα για το τι γίνεται να ξέρω όποτε αν θέλει κάποιος ας πει τι γίνεται.
Επισκέπτης

καλημέρα παιδια, καλη επιτυχία, πως ηταν σημερα τι σας δυσκόλεψε;
Guestfromavillage

Δημοσίευση από Guestfromavillage »

Καλημέρα
Ναι παιδιά πείτε μας αν είχε αποχή από αθλήματα ή αν κόπηκε κόσμος παρακαλώ. Για σήμερα κ για τις υπόλοιπες, μας ενδιαφέρει 
Amfivios2000

Δημοσίευση από Amfivios2000 »

Ναι αν μπορει κάποιος να μας ενημερώσει τι έγινε, αν έκοβαν άτομα κλπ . Γνωρίζει κάποιος που ανακοινώνονται οι πίνακες με ποιους/πόσους πηγαινουν για προσληψη;  Ευχαριστώ 
User5000
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μηχανικός

Δημοσίευση από User5000 »

Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία κανένα νέο από άθλημα πως πήγατε και αν πέρασαν όλα τα παιδιά ή ήταν αυστηροί ; 
User52

Δημοσίευση από User52 »

Παιδιά μη θέλετε να τα μαθαίνετε όλα.
Όχι δεν έδωσα σήμερα εγώ, ωστόσο κατανοήστε την θέση όσων έδωσαν πρώτον και δεύτερον πάτε να μπείτε σε ένα σώμα το οποίο επικρατεί το απόρρητο. Αφήστε τις επιτροπές να κρίνουν όπως πρέπει και σκεφτείτε ότι αύριο μεθαύριο μπορεί εσείς να ήσασταν αυτοί που κρίνουν. Στο κάτω κάτω ας πάμε να προσπαθήσουμε και ότι γίνει. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αν ανταμειφθεί έχει καλώς, εάν όχι, προχωράμε. Και μην ξεχνάτε πολλές φορές η σιωπή ίσως είναι μια απάντηση και αυτή. Χαλαρώστε.
Επισκέπτης

User52 έγραψε: Τρί Ιαν 20, 2026 5:29 pm Παιδιά μη θέλετε να τα μαθαίνετε όλα.
Όχι δεν έδωσα σήμερα εγώ, ωστόσο κατανοήστε την θέση όσων έδωσαν πρώτον και δεύτερον πάτε να μπείτε σε ένα σώμα το οποίο επικρατεί το απόρρητο. Αφήστε τις επιτροπές να κρίνουν όπως πρέπει και σκεφτείτε ότι αύριο μεθαύριο μπορεί εσείς να ήσασταν αυτοί που κρίνουν. Στο κάτω κάτω ας πάμε να προσπαθήσουμε και ότι γίνει. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αν ανταμειφθεί έχει καλώς, εάν όχι, προχωράμε. Και μην ξεχνάτε πολλές φορές η σιωπή ίσως είναι μια απάντηση και αυτή. Χαλαρώστε.

εσυ γτ θίχτηκες τωρα; αυτος είναι ο σκοπός του φορουμ και οι σημερινοί εξεταζόμενοι ρωτουσαν στο παρελθον τι θα αντιμετωπίσουν στις πκε. Καλο θα ηταν να καλμάρεις τα νευρα σου αφου θες να γινεις και αστυνομικός 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες