Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

peterpeter έγραψε: Τετ Δεκ 31, 2025 6:33 pm Καλη χρονια να εχουμε παιδια. Σε περιπτωση που καποιος δεν αποδεχτει την θεση του,διαγραφεται απο τους πινακες? ή υπαρχει περιπτωση μετα την μη αποδοχη ,να επιλεγει ξανα σε καποιες απο τις αλλες θεσεις που ειχε δηλωσει? 
Παραδειγμα.. Εχεις επιλεγει καπου για εσωτερικος αλλα οι πρωτες σου επιλογες ηταν σε αλλη περιοχη σαν εξωτερικος.Αν δεν αποδεχτεις ως εσωτερικος και δεν αποδεχτουν και οι αλλοι την θεση που ειχες σαν πρωτη επιλογη εσυ ως εξωτερικος, υπαρχει περιπτωση να σε καλεσουν εκει ξανα ή να κανεις αλλαγη στην ουσια ?

Καλησπέρα χρόνια πολλά. Αυτό που λες δεν γίνεται, όταν επιλέξεις να μην δεχτείς την θέση που διορίστηκες τώρα σε διαγράφουν από την λίστα της 9Κ21, αν μπορείς κανείς στην επόμενη προκήρυξη και επιλέγεις τότε τις θέσεις που θες. Αν είδες και τώρα στην ανακοίνωση που βγήκε διέγραψαν αυτούς που δεν αποδέχτηκαν. Φυσικά για να ξέρεις είναι καλύτερα να μην δεχτείς καθόλου παρά να δεχτείς και μετά κανείς παραίτηση γιατί τότε θα έχεις ποινή από τον ΑΣΕΠ.

Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλα καλή χρονιά!!
ξέρει κάποιος αφού στείλουμε τα δικαιολογητικά διορισμού μετά από πόσο καιρό περίπου θα μας καλέσουν για εκπαίδευση;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 03, 2026 2:12 pm Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλα καλή χρονιά!!
ξέρει κάποιος αφού στείλουμε τα δικαιολογητικά διορισμού μετά από πόσο καιρό περίπου θα μας καλέσουν για εκπαίδευση;

Καλή χρονιά πρώτα πρέπει να τελειώσει η σχολή που ήδη έχει αρχίσει και θα τελειώσει τον Φεβρουάριο. Οπότε μέσα Φλεβάρη η αρχές Μάρτη βάσει λογικής 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 03, 2026 8:21 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 03, 2026 2:12 pm Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλα καλή χρονιά!!

Καλή χρονιά πρώτα πρέπει να τελειώσει η σχολή που ήδη έχει αρχίσει και θα τελειώσει τον Φεβρουάριο. Οπότε μέσα Φλεβάρη η αρχές Μάρτη βάσει λογικής 

Κατάλαβα σε ευχαριστώ. 
απλά ξέρεις να κανονίσουμε και εμείς τις υποχρεώσεις μας που είμαστε από άλλη πόλη μην μας πουν σε 10 μέρες και τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε. 
Εαν γνωρίζει κάποιος κάτι νεότερο ας μας ενημερώσει!!!

Επισκέπτης

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Για τους εσωτερικούς ξέρουμε περίπου πότε θα πάμε για δουλειά; Ευχαριστώ 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 03, 2026 9:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 03, 2026 8:21 pm

Κατάλαβα σε ευχαριστώ. 
απλά ξέρεις να κανονίσουμε και εμείς τις υποχρεώσεις μας που είμαστε από άλλη πόλη μην μας πουν σε 10 μέρες και τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε. 
Εαν γνωρίζει κάποιος κάτι νεότερο ας μας ενημερώσει!!!

Καλά δεν είναι και απίθανο να ξέρεις! Εμάς Τετάρτη νομίζω μας έστειλαν μήνυμα το απόγευμα ότι Δευτέρα πρέπει να παρουσιαστουμέ σχολή. 
Dela

Δημοσίευση από Dela »

Καλή χρονιά ! Έχω κάποιες ερωτήσεις οπότε θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει με όλο το σεβασμό :

1) κάποια άτομα τα κάλεσαν στο κινητό για την αποδοχή της θέσης και κάποια όχι (ενώ έλαβαν mail ωστόσο κανονικά ) γιατί αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση;

2) υπάρχουν άτομα που όταν έστειλαν τα δικαιολογητικά στη m.mpereti να πήραν απάντηση με mail ότι τα δικαιολογητικά τους παρελήφθησαν; Γιατί επίσης κάποια άτομα έλαβαν μέιλ σαν απόδειξη όταν το υπουργείο έλαβε τα δικαιολογητικά τους και κάποια άτομα δεν έχουν λάβει (ενώ έχουν παραδοθεί )

3) εάν κάποιος είναι στη σχολή πότε ακούγεται ότι θα ξεκινήσει η νέα ;
Επισκέπτης

Dela έγραψε: Δευ Ιαν 05, 2026 10:56 pm Καλή χρονιά ! Έχω κάποιες ερωτήσεις οπότε θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει με όλο το σεβασμό :

1) κάποια άτομα τα κάλεσαν στο κινητό για την αποδοχή της θέσης και κάποια όχι (ενώ έλαβαν mail ωστόσο κανονικά ) γιατί αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση;

2) υπάρχουν άτομα που όταν έστειλαν τα δικαιολογητικά στη m.mpereti να πήραν απάντηση με mail ότι τα δικαιολογητικά τους παρελήφθησαν; Γιατί επίσης κάποια άτομα έλαβαν μέιλ σαν απόδειξη όταν το υπουργείο έλαβε τα δικαιολογητικά τους και κάποια άτομα δεν έχουν λάβει (ενώ έχουν παραδοθεί )

Καλησπέρα, 
Ούτε σε εμένα πήραν κάποιο τηλέφωνο για αποδοχή της θέσης καθως και δεν ελαβα καποια απαντηση στο mail που έστειλα τα δικαιολογητικά. 
Πιστεύω πως δεν θα παίζει κάποιο ρόλο αυτό. 
DELA

Δημοσίευση από DELA »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 05, 2026 11:40 pm
Dela έγραψε: Δευ Ιαν 05, 2026 10:56 pm Καλή χρονιά ! Έχω κάποιες ερωτήσεις οπότε θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει με όλο το σεβασμό :

Καλησπέρα, 
Ούτε σε εμένα πήραν κάποιο τηλέφωνο για αποδοχή της θέσης καθως και δεν ελαβα καποια απαντηση στο mail που έστειλα τα δικαιολογητικά. 

καλημέρα , τα έστειλες τώρα η εισαι απο τη προηγουμενη φορα?  ναι ουτε εγω νομιζω αλλα σκεφτομαι γιατι διαφορετικες ενεργειες μεταξυ μας?
Επισκέπτης

DELA έγραψε: Τρί Ιαν 06, 2026 1:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 05, 2026 11:40 pm

Καλησπέρα, 

καλημέρα , τα έστειλες τώρα η εισαι απο τη προηγουμενη φορα?  ναι ουτε εγω νομιζω αλλα σκεφτομαι γιατι διαφορετικες ενεργειες μεταξυ μας?

Τώρα τα έστειλα εγώ στις 31-12-2025 και δεν πήρα κάποια απάντηση 

Επισκέπτης

Καλησπέρα καλή χρονιά! Μια ερώτηση εμείς που είμαστε ήδη σχολή  αν ξεκινήσουμε αρχές Μαρτίου δουλειά θα πληρωθούμε το πρώτο 15ημερο του Μαρτίου; 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες