Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Lagos έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 5:27 pm Η συμμετοχή είναι μικρή λίγες αιτήσεις .σχετικά.

Σαββατο κανουν χαρτια?

Akuros

Δημοσίευση από Akuros »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 5:35 pm
Lagos έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 5:27 pm Η συμμετοχή είναι μικρή λίγες αιτήσεις .σχετικά.

Σαββατο κανουν χαρτια?

Σε εμένα τουλάχιστον εδώ όχι. Μόνο εργάσιμες. 
Akuros

Δημοσίευση από Akuros »

Akuros έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 5:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 12, 2025 5:35 pm

Σαββατο κανουν χαρτια?

Σε εμένα τουλάχιστον εδώ όχι. Μόνο εργάσιμες. 

Σε νησί δηλαδή που είμαι.

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μπαα για θεσσαλονικη ψιλοπανικουλης εχει γινει για αθηνα δεν ξερω

Pepegas1

Δημοσίευση από Pepegas1 »

Ρε μάγκες ειλικρινά απορώ πόσο δήθεν μάγκες είστε.. βρίζετε ο ένας τον άλλο ενώ μπορεί να είστε συνάδελφοι αύριο μεθαύριο.. το μόνο που σας νοιάζει είναι να βολεύτει ο κωλος σας και κάνετε σας τα μωρά που τους παίρνουν την πιπίλα όταν ακούτε αυτό που δεν σας αρέσει.. σοβαρευτείτε  γρ δεν θα πάτε μπροστά στην ζωή σας..
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Άντε μια Δευτέρα έμεινε....μετά ησυχία λίγες αιτήσεις πολλές αιτήσεις μόρια πολλά λίγα...τεσπά η σχολή που θα είναι ξέρουμε....? Ποτέ θα πάνε για αθλήματα κλπ. Ξέρουμε κάτι??από μισθολόγιο καθήκοντα ξέρουμε κάτι??η ξέρουμε μόνο που θα είναι η βάση Αθήνα...Μύκονο...Κέρκυρα..νησιά...κλπ..όπως γνωρίζετε κάθε περιοχή αλλά μόρια θα έχει.....με λίγα λόγια τίποτα δεν ξέρουμε από ότι φαίνεται εδώ μέσα..... Μον τζάμπα χωραφομαγκες είμεθα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες