''ανειδικευτοι εργατες''
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Θα εχει και θεσεις που ειναι αποκλειστικα για ατομα χωρις καμια προυπηρεσια; Συγχωρεστε με για την ερωτηση, ειμαι λιγο ασχετος λογω ηλικιας, θα ειναι η πρωτη μου συμμετοχη σε διαγωνισμο ΑΣΕΠ.
Venom εγώ που έχω σχετικά λίγους μήνες εμπειρία το προτείνεις να κάνω με εμπειρία η χωρίς;
μα δεν γνωριζουμε τι εμπειρια θα ειναι συναφη.! Δεν εχει καμμια σχεση με δικαστικη. Εντελως διαφορετικο σωμα, δημοτικος υπαλληλος εισαι σε Δημο. Καμμια σχεση με ΕΛΑΣ.Magnum7 έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 10:35 am Venom εγώ που έχω σχετικά λίγους μήνες εμπειρία το προτείνεις να κάνω με εμπειρία η χωρίς;
Ευχαριστώ φίλε μου
δεν ειμαι ο Venom μπρο. Θα σου απαντησει θεωρω και ο ιδιος.! Απλα τ γνωμη μου ειπα
Θα αναφέρει στη προκυρηξη ισχύει δεν ξέρουμε ακόμα αναλόγως αν ζητήσει γενική ή ειδική εμπειρία.
Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση; Εριξα μια ματια στους Δημους για Δημοτικη Αστυνομια, θεωρειτε οτι θα παιξει τοσο πολυ εντοποιότητα; Πχ μια προκυριξη οπως η δικαστικη ειχε 5 μερη με εντοποιότητα. Τωρα στ Δημοτικη που έχει μικρους δημους και αγνωστους σε καποιους, θα παει με εντοποιότητα; Εβλεπα κατι δημους σε κατι χωρια ξερω εγω. Οκ 1 ατομο αλλα ειναι μια θεση...
Θα ισχύσει ότι ισχύει με την εντοπιότητα στον ΑΣΕΠ και σε αντίστοιχες προκυρηξεις.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 7:07 pm Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση; Εριξα μια ματια στους Δημους για Δημοτικη Αστυνομια, θεωρειτε οτι θα παιξει τοσο πολυ εντοποιότητα; Πχ μια προκυριξη οπως η δικαστικη ειχε 5 μερη με εντοποιότητα. Τωρα στ Δημοτικη που έχει μικρους δημους και αγνωστους σε καποιους, θα παει με εντοποιότητα; Εβλεπα κατι δημους σε κατι χωρια ξερω εγω. Οκ 1 ατομο αλλα ειναι μια θεση...
Ξέρει κανείς πως πάνε οι πολύτεκνοι εδώ; Θα δώσει μόρια; Σε κάθε δήμο θα δώσει συγκεκριμένες θέσεις; Η στο σύνολο ένα ποσοστό όπως πχ δικαστική;
Οπως στην δικαστικη αστυνομια, παιρνουν ενα ποσοστο απο τις γενικες θεσεις και ανταγωνιζονται μεταξυ τους ολες οι ειδικες κατηγοριες.
Ακομα και αν ειναι πχ 20 θεσεις?Venom94 έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 7:58 pmΘα ισχύσει ότι ισχύει με την εντοπιότητα στον ΑΣΕΠ και σε αντίστοιχες προκυρηξεις.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 7:07 pm Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση; Εριξα μια ματια στους Δημους για Δημοτικη Αστυνομια, θεωρειτε οτι θα παιξει τοσο πολυ εντοποιότητα; Πχ μια προκυριξη οπως η δικαστικη ειχε 5 μερη με εντοποιότητα. Τωρα στ Δημοτικη που έχει μικρους δημους και αγνωστους σε καποιους, θα παει με εντοποιότητα; Εβλεπα κατι δημους σε κατι χωρια ξερω εγω. Οκ 1 ατομο αλλα ειναι μια θεση...
Όσες είναι δεν έχει σημασία σε όλες τις προκυρηξεις του ΑΣΕΠ αυτό γίνεται.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 12, 2023 2:01 pmΑκομα και αν ειναι πχ 20 θεσεις;Venom94 έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 7:58 pmΘα ισχύσει ότι ισχύει με την εντοπιότητα στον ΑΣΕΠ και σε αντίστοιχες προκυρηξεις.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 7:07 pm Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση; Εριξα μια ματια στους Δημους για Δημοτικη Αστυνομια, θεωρειτε οτι θα παιξει τοσο πολυ εντοποιότητα; Πχ μια προκυριξη οπως η δικαστικη ειχε 5 μερη με εντοποιότητα. Τωρα στ Δημοτικη που έχει μικρους δημους και αγνωστους σε καποιους, θα παει με εντοποιότητα; Εβλεπα κατι δημους σε κατι χωρια ξερω εγω. Οκ 1 ατομο αλλα ειναι μια θεση...
Εκτίμηση βάσης στη δημοτική για ΔΕ χωρίς εμπειρία αν λάβεις υπόψη ότι θα χει περίπου ίδιες αιτήσεις με δικαστική;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες