Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από mrhabuya »

Mancini έγραψε: Κυρ Δεκ 10, 2023 11:58 am
mrhabuya έγραψε: Κυρ Δεκ 10, 2023 10:52 am Παντως εμενα μου μετρησαν και εμπειρια σεκιουριτι αλλα και εργατης σε εργοστασιο :lol:

Τι ειδικότητα εφκα σε δήλωναν στο εργοστάσιο;
''ανειδικευτοι εργατες''
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Θα εχει και θεσεις που ειναι αποκλειστικα για ατομα χωρις καμια προυπηρεσια; Συγχωρεστε με για την ερωτηση, ειμαι λιγο ασχετος λογω ηλικιας, θα ειναι η πρωτη μου συμμετοχη σε διαγωνισμο ΑΣΕΠ.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Venom94 »

Episkeptis έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 8:45 am Θα εχει και θεσεις που ειναι αποκλειστικα για ατομα χωρις καμια προυπηρεσια; Συγχωρεστε με για την ερωτηση, ειμαι λιγο ασχετος λογω ηλικιας, θα ειναι η πρωτη μου συμμετοχη σε διαγωνισμο ΑΣΕΠ.
Οι μισες θεσεις ειναι με εμπειρια, οι μισες θεσεις ειναι χωρις.
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Magnum7 »

Venom εγώ που έχω σχετικά λίγους μήνες εμπειρία το προτείνεις να κάνω με εμπειρία η χωρίς;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Magnum7 έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 10:35 am Venom εγώ που έχω σχετικά λίγους μήνες εμπειρία το προτείνεις να κάνω με εμπειρία η χωρίς;
μα δεν γνωριζουμε τι εμπειρια θα ειναι συναφη.! Δεν εχει καμμια σχεση με δικαστικη. Εντελως διαφορετικο σωμα, δημοτικος υπαλληλος εισαι σε Δημο. Καμμια σχεση με ΕΛΑΣ.
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Magnum7 »

Ευχαριστώ φίλε μου
Επισκέπτης

Magnum7 έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 1:21 pm Ευχαριστώ φίλε μου
δεν ειμαι ο Venom μπρο. Θα σου απαντησει θεωρω και ο ιδιος.! Απλα τ γνωμη μου ειπα
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Θα αναφέρει στη προκυρηξη ισχύει δεν ξέρουμε ακόμα αναλόγως αν ζητήσει γενική ή ειδική εμπειρία.
Επισκέπτης

Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση; Εριξα μια ματια στους Δημους για Δημοτικη Αστυνομια, θεωρειτε οτι θα παιξει τοσο πολυ εντοποιότητα; Πχ μια προκυριξη οπως η δικαστικη ειχε 5 μερη με εντοποιότητα. Τωρα στ Δημοτικη που έχει μικρους δημους και αγνωστους σε καποιους, θα παει με εντοποιότητα; Εβλεπα κατι δημους σε κατι χωρια ξερω εγω. Οκ 1 ατομο αλλα ειναι μια θεση...
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 7:07 pm Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση; Εριξα μια ματια στους Δημους για Δημοτικη Αστυνομια, θεωρειτε οτι θα παιξει τοσο πολυ εντοποιότητα; Πχ μια προκυριξη οπως η δικαστικη ειχε 5 μερη με εντοποιότητα. Τωρα στ Δημοτικη που έχει μικρους δημους και αγνωστους σε καποιους, θα παει με εντοποιότητα; Εβλεπα κατι δημους σε κατι χωρια ξερω εγω. Οκ 1 ατομο αλλα ειναι μια θεση...
Θα ισχύσει ότι ισχύει με την εντοπιότητα στον ΑΣΕΠ και σε αντίστοιχες προκυρηξεις.
KwstisMp

Δημοσίευση από KwstisMp »

Ξέρει κανείς πως πάνε οι πολύτεκνοι εδώ; Θα δώσει μόρια; Σε κάθε δήμο θα δώσει συγκεκριμένες θέσεις; Η στο σύνολο ένα ποσοστό όπως πχ δικαστική;
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

KwstisMp έγραψε: Τρί Δεκ 12, 2023 10:53 am Ξέρει κανείς πως πάνε οι πολύτεκνοι εδώ; Θα δώσει μόρια; Σε κάθε δήμο θα δώσει συγκεκριμένες θέσεις; Η στο σύνολο ένα ποσοστό όπως πχ δικαστική;
Οπως στην δικαστικη αστυνομια, παιρνουν ενα ποσοστο απο τις γενικες θεσεις και ανταγωνιζονται μεταξυ τους ολες οι ειδικες κατηγοριες.
Επισκέπτης

Venom94 έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 7:58 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 7:07 pm Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση; Εριξα μια ματια στους Δημους για Δημοτικη Αστυνομια, θεωρειτε οτι θα παιξει τοσο πολυ εντοποιότητα; Πχ μια προκυριξη οπως η δικαστικη ειχε 5 μερη με εντοποιότητα. Τωρα στ Δημοτικη που έχει μικρους δημους και αγνωστους σε καποιους, θα παει με εντοποιότητα; Εβλεπα κατι δημους σε κατι χωρια ξερω εγω. Οκ 1 ατομο αλλα ειναι μια θεση...
Θα ισχύσει ότι ισχύει με την εντοπιότητα στον ΑΣΕΠ και σε αντίστοιχες προκυρηξεις.
Ακομα και αν ειναι πχ 20 θεσεις?
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 12, 2023 2:01 pm
Venom94 έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 7:58 pm
Ακομα και αν ειναι πχ 20 θεσεις;
Όσες είναι δεν έχει σημασία σε όλες τις προκυρηξεις του ΑΣΕΠ αυτό γίνεται.
Επισκέπτης

Εκτίμηση βάσης στη δημοτική για ΔΕ χωρίς εμπειρία αν λάβεις υπόψη ότι θα χει περίπου ίδιες αιτήσεις με δικαστική;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες