Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

iordanis1994 έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 7:32 am Φοβερο επιπεδο... Αμα ησουν μαγκας θα ηξερες οτι στα γερμανικα δεν υπαρχει πτυχιο τυπου lte και πρεπει να γινει ο πισινος σου επιπεδος για να παρεις το c2 αλλα ο καθενας αντιλαμβανεται οτι του επιτρεπει η αντιληψη του...
Kαι μονο που το "ξερεις" μου αρκει για να καταλαβω... Πιστεψε με εχω c1 απο τα 15 μου. Κατι ξερω για το επιπεδο
Ioan4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Ioan4 »

Δηλαδή μερικοί είστε απίστευτοι ρε σεις. Βγάζετε το κομπλεξ σας ανώνυμα επειδή ο αλλος ειναι τσακαλος και ειχε καποιον να τον κατευθύνει. Φυσικα και μπορει να εχει ολα αυτα που λεει. Οταν ξερεις τι κανεις και εχεις μεθοδο. Ιορδάνη μη δινεις σημασια. Ολη η Ελλάδα ετσι ειναι. Εδω πρεπει να λες οτι εχεις ιεκ στελεχος ασφαλειας ειναι πιο πιασαρικο. Για μενα εισαι για κατι πολυ καλυτερο απο το ελληνικο δημοσιο. Ερώτηση στον διασωστη γιατι ειναι ο μονος που δινει σοβαρες ενημερωσεις. Διασωστη για Μάρτιο 24 που ακούγετε ισχυει;
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Ioan4 έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 4:18 pm Δηλαδή μερικοί είστε απίστευτοι ρε σεις. Βγάζετε το κομπλεξ σας ανώνυμα επειδή ο αλλος ειναι τσακαλος και ειχε καποιον να τον κατευθύνει. Φυσικα και μπορει να εχει ολα αυτα που λεει. Οταν ξερεις τι κανεις και εχεις μεθοδο. Ιορδάνη μη δινεις σημασια. Ολη η Ελλάδα ετσι ειναι. Εδω πρεπει να λες οτι εχεις ιεκ στελεχος ασφαλειας ειναι πιο πιασαρικο. Για μενα εισαι για κατι πολυ καλυτερο απο το ελληνικο δημοσιο. Ερώτηση στον διασωστη γιατι ειναι ο μονος που δινει σοβαρες ενημερωσεις. Διασωστη για Μάρτιο 24 που ακούγετε ισχυει;
Ρε συ δεν είναι θέμα κόμπλεξ, ούτε για το ΙΕΚ είπα, εσένα σου φαίνεται λογικό άνθρωπος που υπηρέτησε ΔΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις και με όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει και δεν κυνηγούσε τόσο καιρό τις προκηρύξεις; Δηλαδή το 2023 έκρινε ότι το δημόσιο σου δίνει μια έξτρα σιγουριά; Αν σε κανέναν σας δεν φαίνονται ύποπτα όλα οκ, οι υπόλοιποι βλέπουμε φαντάσματα.
Ioan4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Ioan4 »

Μπορει να εδωσε και να κοπηκε για καποιο λογο. Μπορει να περασε καπου που ηταν μακριά μπορει, μπορει, μπορει. Οπως σκέφτεσαι εσυ σκέφτεστε και το 90% της χωρας δε σε παρεξηγώ. Απλα την λετε στο παιδι που απο τον τροπο που γραφει φαίνεται το επιπεδο του. Κι εγω ειμαι 32 με ενα σορο χαρτια και τώρα αποφάσισα να κυνηγήσω το δημοσιο. Γιατί βλεπω τι γίνεται στον ιδιωτικό τομεα. Εσενα και του καθε εσενα το προβλημα ποιο ειναι δε καταλαβα. Εγω ειμαι 32 και εχω 4000 ενσημα. Τον εφαγα στα μουτρα τον ιδιωτικο τομεα. Εδω οι περισσότεροι πανε βγαζουν ενα ιεκ και το παιζουν λες και ανακαλυψαν την αμερικη. Καθονται και περιμενουν να βγει προκήρυξη και μετα παίρνουν τηλ τους βουλευταδες να μαθουν το ενα και το αλλο. Δε σας πειραζουν αυτα και σας πειραζουν αλλα.
Nikos13

Δημοσίευση από Nikos13 »

Παιδιά καλησπερα, για ποιο λογο να υπαρχουν ορια ηλικιας στη δημοτικη; Υπηρεσια του δημου δεν ειναι;. Υπαρχει στο δημο αλλη τετοια υπηρεσια που να ζηταει ορια ηλικιας?
Επισκέπτης

Τώρα ήρθες εσυ να μας σχολιάσεις εδώ μέσα για ποιο λόγο πρέπει να υπάρχουν όρια ηλικίας; Ρε είστε καλά εδώ μέσα; Πήγαινε να φιλοσοφήσεις γιατί βγαίνει ο ήλιος την ημερα. Το ίδιο είναι. Ελεος μπαίνουμε στο φορουμ να δουμε κανένα νέο κ βλέπουμε αυτά
Nikos13

Δημοσίευση από Nikos13 »

Ωστόσο, πηγές του υπουργείου αναφέρουν στο proson.gr, πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί κατά ένα ή δύο έτη το όριο ηλικίας, ώστε να μεγαλώσει η «γκάμα» των υποψηφίων.
Γι αυτο ρωταω, σαν '87αρης.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Η δημοτική πάντα είχε όρια ηλικίας/ύψους δεν είναι απλή υπηρεσία του Δήμου.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Edwwww έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 5:36 am Η δημοτική πάντα είχε όρια ηλικίας/ύψους δεν είναι απλή υπηρεσία του Δήμου.
Για την ιστορία, πριν το 2000 δεν είχε όριο ηλικίας, ουτε αθλήματα.
Οχι ότι μετά το 2000 τηρούσαν τους χρόνους στ αθλήματα βέβαια.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Diasostis31 έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 10:29 am
Edwwww έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 5:36 am Η δημοτική πάντα είχε όρια ηλικίας/ύψους δεν είναι απλή υπηρεσία του Δήμου.
Για την ιστορία, πριν το 2000 δεν είχε όριο ηλικίας, ουτε αθλήματα.
Οχι ότι μετά το 2000 τηρούσαν τους χρόνους στ αθλήματα βέβαια.
Εγώ αναφέρομαι στο 2009 που είχε βγάλει κάπου εκεί.

Καλά τότε ήτανε εποχής της μεγάλης καλωδίωσης :lol:
Επισκέπτης

Η κεραμεως είπε ότι αρχές του έτους θα βγει η προκήρυξη για την δημοτική κ το ΑΣΕΠ θα είναι ετοιμο διαδικαστικά.
Επισκέπτης

2 χρονια περιμενουν να βγει. Αυτοι που ηταν 33 γινανε 35 και αν αλλαξει ο χρονος χαιρετανε.!
Επισκέπτης

Στην κατηγόρια ΠΕ και ΤΕ μη περιμενετε τιποτα μάχιμους αλλα μορφωμενους. Στ Πανεπιστημιακη εγω μπηκα με πτυχιο Κοινωνιολογιας :P
Επισκέπτης

Ισχύει για τους 35αρηδες δυστυχώς χάνουν την ευκαιρία
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

[quote=Ioan4 post_id=528722 time=1701008322 user_id=103451]
Δηλαδή μερικοί είστε απίστευτοι ρε σεις. Βγάζετε το κομπλεξ σας ανώνυμα επειδή ο αλλος ειναι τσακαλος και ειχε καποιον να τον κατευθύνει. Φυσικα και μπορει να εχει ολα αυτα που λεει. Οταν ξερεις τι κανεις και εχεις μεθοδο. Ιορδάνη μη δινεις σημασια. Ολη η Ελλάδα ετσι ειναι. Εδω πρεπει να λες οτι εχεις ιεκ στελεχος ασφαλειας ειναι πιο πιασαρικο. Για μενα εισαι για κατι πολυ καλυτερο απο το ελληνικο δημοσιο. Ερώτηση στον διασωστη γιατι ειναι ο μονος που δινει σοβαρες ενημερωσεις. Διασωστη για Μάρτιο 24 που ακούγετε ισχυει;
[/quote] καλησπέρα. Συγνώμη να ρωτήσω κατι; Επειδη ενδιαφέρομαι για δημοτική αστυνομια παίζει ηλικιακο κριτηριο για ΔΕ (σπουδαζω) ειμαι 31 ; Το δημ αστυνομ ειδικών καθηκοντων τι σημαίνει στην πραξη; Ποια είναι τα καθήκοντα του; Ευχαριστώ πολύ!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες