Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021
Άσχετο απλά το αναφέρω: Σήμερα δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια το κονδύλι για το νέο εξοπλισμό της
Ο. Α. Ε. Ε. Στο Σ. Κ. Δράμας. Με αφορμή αυτό ρωτάω : Ξέρει κανείς από τα παιδιά Arn - Lorenzo - Διασώστη, η σειρά 9κ των Υεφκκ αν θα έχει cz ή usp υπηρεσιακό οπλισμό ή υπάρχει περίπτωση να μας χορηγηθούν περίστροφα;
Αν κάνεις αίτημα για ιδιωτικό οπλισμό η αναμονή είναι 2,5 μήνες με 4 μέχρι να πάρεις έγκριση για αγορά ή λιγότερο - περισσότερο;
Ο. Α. Ε. Ε. Στο Σ. Κ. Δράμας. Με αφορμή αυτό ρωτάω : Ξέρει κανείς από τα παιδιά Arn - Lorenzo - Διασώστη, η σειρά 9κ των Υεφκκ αν θα έχει cz ή usp υπηρεσιακό οπλισμό ή υπάρχει περίπτωση να μας χορηγηθούν περίστροφα;
Αν κάνεις αίτημα για ιδιωτικό οπλισμό η αναμονή είναι 2,5 μήνες με 4 μέχρι να πάρεις έγκριση για αγορά ή λιγότερο - περισσότερο;
Καλημέρα παιδιά. Δυστυχώς έχω δυσάρεστα νέα. Σχολή αρχες Ιουλίου στην καλύτερη. Από λόγια προέδρου που σας παραθετω παρακάτω
Παίδες καλησπέρα. Πριν τις 3/7 δεν προλαβαίνουν. Όντως έχουν γίνει προεργασία εκπαιδευτων, δαπανών, κα. Είμαστε στο στάδιο έγκρισης δαπανών για να βγει η κυα
Παίδες καλησπέρα. Πριν τις 3/7 δεν προλαβαίνουν. Όντως έχουν γίνει προεργασία εκπαιδευτων, δαπανών, κα. Είμαστε στο στάδιο έγκρισης δαπανών για να βγει η κυα
Που το έγραψε αυτό φίλε;
Καλησπέρα συνάδελφοι με αφορμή αυτό που είπε ο πρόεδρος ξέρει κάποιος αν θα μας πάρει φθινόπωρο καλές Σεπτέμβρη δηλαδή και αν γίνει έτσι τι θα γίνει με τις πανελλήνιες (αστυφύλακες Κομοτηνής) θα πρέπει να μπούνε Σεπτέμβρη θα τρενάρουν και αυτούς;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Γιατί είναι δυσάρεστο να μπούμε 3 Ιουλίου; Τόσο μεγάλη διαφορά έχει από το 19 Ιούνιου;
Είναι εκλογές στις 25/6 οπότε είναι λογικό να μπεις μετά και όχι πριν.
3 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου θα έχουμε τελειώσει φαστ τρακ.
Είναι εκλογές στις 25/6 οπότε είναι λογικό να μπεις μετά και όχι πριν.
3 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου θα έχουμε τελειώσει φαστ τρακ.
ΥΕΦΚΚ 2023
στην ομαδική που έχουμε οι Δραμινοί εξωτερικοί.
Επίσης δεν για κάποιον που λέει δεν πειράζει να μπούμε 3 τ Ιούλη δεν είπε ο πρόεδρος ότι θα μπούμε 3 αλλά μεχρι 3 σίγουρα δεν θα μπούμε.
Εγώ αυτό κρατάω, αυτό είναι που μας ενδιαφέρει, ότι προχωράει η διαδικασία κανονικά και έχουν βρεθεί τα απαραίτητα (τόπος, εκπαιδευτές κ. Α.).Loan έγραψε: Κυρ Ιουν 04, 2023 10:50 am Όντως έχουν γίνει προεργασία εκπαιδευτων, δαπανών, κα. Είμαστε στο στάδιο έγκρισης δαπανών για να βγει η κυα
Προφανώς ίσως να τρεναριστει λίγο η ημερομηνία αλλά όχι πολύ. Εξάλλου όταν βγεί η ΚΥΑ, στην ουσία μετά από λίγες ημέρες είναι η έναρξη της σχολής. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 85
Μου φαινεται οτι να ναι λεει στον καθενα.
Εμενα ο Προεδρος μου ειπε οτι για Δευτερα 3 Ιουλιου ειναι η εναρξη, αν δε συμβει κατι τρομερο!
Εμενα ο Προεδρος μου ειπε οτι για Δευτερα 3 Ιουλιου ειναι η εναρξη, αν δε συμβει κατι τρομερο!
ΥΕΦΚΚ 2023
Καλησπέρα φίλε. Είμαι εξωτερικός στη Δράμα. Πως γίνεται να με προσθέσεις στη συνομιλία?
Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο της Εξωτερικής Φρουράς...Sicario έγραψε: Κυρ Ιουν 04, 2023 3:16 pm Μου φαινεται οτι να ναι λεει στον καθενα.
Η απάντηση δυστυχως είναι όχι φίλε μου.(Από Βικιπαίδεια) Η Υπηρεσιακή κυβέρνηση ονομάζεται η κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί ούτε έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, αλλά έχει αναλάβει προσωρινά, με σκοπό να διενεργήσει βουλευτικές εκλογές, και κατά κανόνα δεν αποτελείται από πολιτικούς, οπότε ορίζεται για να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές και Σκοπός ειναι να εξασφαλισθεί ότι ο απερχόμενος πρωθυπουργός δε θα χρησιμοποιήσει τον κρατικό μηχανισμό για να επηρεάσει τις εκλογές και ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν με διαφάνεια
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
o Προεδρος λεει οτι η υπξρεσιακη υπογραφει κανονικα ΚΥΑ, ειδαλλως δε θα ειχε νοημα να βαλουμε υπηρεσιακους υπουργους.
Εδω διενεργουνται πανελληνιες εξετασεις με υπηρεσιακη κυβερνηση!
Εδω διενεργουνται πανελληνιες εξετασεις με υπηρεσιακη κυβερνηση!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες