Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ξέρει κανείς τι θα γίνει με όσους μπήκαν στα νησιά το 2020; Λέσβο, Χίο Σάμο κλπ. Φέτος κλείνουν 5ετία
Επισκέπτης

Δεν έχει ακουστεί κάτι περι μονιμοποίησης αν αυτό ρωτάς.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 07, 2025 5:19 am Ξέρει κανείς τι θα γίνει με όσους μπήκαν στα νησιά το 2020; Λέσβο, Χίο Σάμο κλπ. Φέτος κλείνουν 5ετία

Μέχρι το 2027 ετήσιες συμβάσεις
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 23, 2025 6:59 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 07, 2025 5:19 am Ξέρει κανείς τι θα γίνει με όσους μπήκαν στα νησιά το 2020; Λέσβο, Χίο Σάμο κλπ. Φέτος κλείνουν 5ετία

Μέχρι το 2027 ετήσιες συμβάσεις

Τους μονιμοποίησαν 

Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Αυτοι που μονιμοποιηθηκαν ηταν οι 400 ΣΦ που ειχε παρει στον Εβρο ως μονιμους....εκεινοι ειχαν μπει οπως μπιανουν και οι ειδικοι φρουροι...δε λεει για τους ΣΦΟΧ!
Οι ΣΦΟΧ δε γινεται να μονιμοποιηθουν με μια υπογραφη!
Επισκέπτης

Πιστεύω πως μέχρι το τέλος του έτους θα μονιμοποιηθούν και υπόλοιποι 800. Από εκεί και πέρα, ξέρει κανείς κάτι για το αν θα βγει προκήρυξη το 2026; Από Λέσβο είμαι και μερικοί μου λένε ναι γιατί έχουν και άλλες ανάγκες στα νησιά. Έστω και ας είναι ορισμένου χρόνου όπως οι προηγούμενοι, ξέρετε κάτι; Δεν με πειράζει και για 7 χρόνια να είμαι με συμβάσεις αφού όντως ποτέ κανείς δεν έφυγε από την αστυνομία... Όλοι μονιμοποιούνται στο τέλος. Απλά ρωτάω για νέα προκήρυξη.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 01, 2025 6:26 am Πιστεύω πως μέχρι το τέλος του έτους θα μονιμοποιηθούν και υπόλοιποι 800. Από εκεί και πέρα, ξέρει κανείς κάτι για το αν θα βγει προκήρυξη το 2026; Από Λέσβο είμαι και μερικοί μου λένε ναι γιατί έχουν και άλλες ανάγκες στα νησιά. Έστω και ας είναι ορισμένου χρόνου όπως οι προηγούμενοι, ξέρετε κάτι; Δεν με πειράζει και για 7 χρόνια να είμαι με συμβάσεις αφού όντως ποτέ κανείς δεν έφυγε από την αστυνομία... Όλοι μονιμοποιούνται στο τέλος. Απλά ρωτάω για νέα προκήρυξη.

Σε λίγες μέρες θα βγεί για τα αεροδρόμια.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης