Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Με βάση ότι ειπαν τα παιδιά παραπάνω 9 του μήνα να περιμένουμε νεότερα άρα και αυτή η βδομάδα κενή προβλέπεται
Βγήκαν οι πίνακες, μπείτε στην πλατφόρμα, και ελέγξτε!
Styga
Οι πινακες φενονται; Η μονο γραφει καταλληλος?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Εγώ δεν είδα κανέναν πίνακα Πάντος μόνο ότι είμαι κατάλληλος λέει... Ο πίνακας θα αναρτηθεί λογικά μετά της 12 του μήνα σωστά?
Δε βγαινει κανενας πινακας ... Αργοτερα θα σου γραφει ποσα μορια εχεις εσυ και ποτε περνας ΠΚΕ...
Εγω ξερω ότι βγαίνει πίνακας με τα μόρια και εκεί φαίνεται αν εισαι επιλαχών άσχετα με το αν εισαι κατάλληλος
Εδω στη εφαρμογη δε ανεβαζουν πινακα... Θα σου γραψει ποσα μορια εχεις ... Και ποτε θα περασεις τις ΠΚΕ... Αφου τελειωσουν οι ΠΚΕ. Γινετε αναρτηση στο ιντερνετ οι επιτυχων, οι επιλαχων, και οι αποτυχων... Ετσι τουλαχιστον εγινε περσι...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω γτ δεν το θυμάμαι... Όταν βγουν τα μόρια σου βγάζουν και εάν θα πας για πκε και ποτέ; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Θυμάμαι ότι βγαίνουν τα μόρια και μετά κάνουν ένσταση και μετά βγαίνουν οι πκε
Ναι ετσι ακριβως οπως τα λες ... Ισως φταιω εγω που δε το διευκρινισα ... Βημα βημα παει...
Δηλαδή βρε παιδιά μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μας γράψει τι ακριβός ακολουθεί. Εγω νομίζω θα περάσουμε τους γιατρούς μετά τα ψυχοτεχνικα και μετά τα αθλήματα; Εγώ το λέω έτσι αν έχω καταλάβει καλά
Μετα τους καταλληλους ακαταλληλους βγαινουν τα μορια και μετα ποιοι θα πανε για πκε. Δεν θα πανε ολοι για πκε επειδη απλα κριθηκαν καταλληλοι. Σε καθε βημα κοβονται ατομα.
Εδώ αναφέρεται όλη η διαδικασία:https://www.amyna.news/ellada/epop-2023 ... telesmata/
Ρε παιδιά για φωτίστε μας λίγο.
Βγήκα κατάλληλη. Πρέπει τώρα να κάνω ιατρικές εξετάσεις; Και εάν ναι ποιές και που; Ιδιώτη; Δημόσιο;
Ή τις ιατρικές εξετάσεις τις κάνω σε μετέπειτα στάδιο;
Ευχαριστώ!
Βγήκα κατάλληλη. Πρέπει τώρα να κάνω ιατρικές εξετάσεις; Και εάν ναι ποιές και που; Ιδιώτη; Δημόσιο;
Ευχαριστώ!
Στο δικο σου χερι ειναι αν θες τις κανεις. Οτι βγηκες καταλληλη δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα καλεστεις για πκε παντωςSylvGreek έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 2:02 pm Ρε παιδιά για φωτίστε μας λίγο.
Ευχαριστώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες