Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Όταν δεν υπάρχει κόσμος οι πάντες κάνουν σκοπιές αρχής γενομένης από τους ΕΠΟΠ ανεξαρτήτου ειδικότητας
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 29
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Στρατιωτικος
Εννοείται πως κάνουν όλοι οι ΕΠ ΟΠ κάνουν σκοπιές πλην συνήθως των οδηγών λόγο ότι πρέπει να είναι στο τιμόνι καταλαβαίνεις αλλιώς η σκοπιά πάει σύννεφο για αρκετά χρόνιαΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:39 pmοι ειδικοτητες ταμειακου και υλικονομου κανουν σκοπιες?john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 10:26 pmΒρε λεβεντη μου καλή ειδικότητα είναι θα κουρεύεις μια μονάδα ολόκληρη και μετά θα είσαι σκοπανθρωπος κρίμα ρε παιδάκι μου να πας για 850 ευρώ εσύ που έχεις ένα χαρτί τέτοιο στα χέρια σου εξελιξε το και εκεί έξω μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα τι να σου πω επιλογές είναι αυτά λεβέντη μου αλλά είσαι μικρός έχεις την ζωή μπροστά σου αν γυρνάγανε τα ***** χρόνια πίσω ούτε απ έξω δεν θα έρμαια αλήθεια όμως
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Γιατί έχει κάνει για ειδικότητα νοσοκομείου θα είναι αμετάθετη χωρίς σκοπιές πάνω σε αυτό που τελείωσε και θα έκανε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και αν πήγαινε νομίζω να σε κάλυψα
Γτ ρε φίλε η κόρη του είναι επιλαχών και θέλει σε κάποιο θύμα να του αλλάξει γνώμη για να μην μπει αυτός και να μπει η κόρη του τόσο απλό
Εγώ τον έχω πάρει χαμπάρι. Αυτός νομίζει ότι θα μας πουλήσει παπά και εμείς θα τσιμπήσουμε. Βρωμάει τρολ από χιλιόμετρα ο τύπος. Λοιπόν παιδάκια. Επειδή έκανα τη θητεία μου στην ΠΑ και ο αδερφός μου είναι ΕΠΟΠ στην αεροπορία, μην ακούτε κανέναν παπαντζη που προσπαθεί να σας αποθαρρύνει. Όσοι περάσετε να πάτε οπωσδήποτε.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις μόνο που η κόρη μου είναι για βοηθός νοσοκόμου δεν θα κάνει ούτε σκοπιές ούτε τίποτα θα κάνει αυτό που θα έκανε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο πήγαινε για δουλειά κύριε έξυπνε η ζωή δικής σας είναι δεν είπα σε κανένα τι να κάνει την γνώμη μου είπα θα τα δείτε όταν μπείτε σε ένα μήνα από τώραΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:13 pmΕγώ τον έχω πάρει χαμπάρι. Αυτός νομίζει ότι θα μας πουλήσει παπά και εμείς θα τσιμπήσουμε. Βρωμάει τρολ από χιλιόμετρα ο τύπος. Λοιπόν παιδάκια. Επειδή έκανα τη θητεία μου στην ΠΑ και ο αδερφός μου είναι ΕΠΟΠ στην αεροπορία, μην ακούτε κανέναν παπαντζη που προσπαθεί να σας αποθαρρύνει. Όσοι περάσετε να πάτε οπωσδήποτε.
Κύριε john1000 δεν μας τα λέτε καλά. Είστε λίγο πονηρούλης.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεν είπα σε κανέναν τι θα κάνει η ζωή δική σας είναι εννοείται να πάτε να το δείτε εγώ δεν είπα σε κανέναν να μην πάει είπα τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι των παιδιών ενήλικες είστε δεν είστε παιδάκια 15χρονα όταν με το καλό μπείτε θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο καλή επιτυχία σε όλους δεν ξανά σχολιάζω σε τίποτα γιατί ότι είπαμε εδώ μέσα παρεξήγητε δες τι έχω γράψει σε όλα τα παιδιά δες η κόρη μου τι δήλωσε και μετά βγάλε συμπέρασμα ότι είμαι πονηρός
ενταξει απλα ολα τα εχετε παρουσιασει χαλια και καποιοι αποθαρρυνονταιjohn1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:40 pmΔεν είπα σε κανέναν τι θα κάνει η ζωή δική σας είναι εννοείται να πάτε να το δείτε εγώ δεν είπα σε κανέναν να μην πάει είπα τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι των παιδιών ενήλικες είστε δεν είστε παιδάκια 15χρονα όταν με το καλό μπείτε θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο καλή επιτυχία σε όλους δεν ξανά σχολιάζω σε τίποτα γιατί ότι είπαμε εδώ μέσα παρεξήγητε δες τι έχω γράψει σε όλα τα παιδιά δες η κόρη μου τι δήλωσε και μετά βγάλε συμπέρασμα ότι είμαι πονηρός
Εγώ βλέπω τι απαντήσεις δίνεις σε όλους δίνοντας μια εσανς μαυρίλας χωρίς να λες συγκεκριμένα πράγματα παρά μόνο αοριστίες για το πόσο χάλια είναι τα πράγματα. Σε ρωτάμε για παράδειγμα ποιες οι αρμοδιότητες των ειδικοτήτων και εσύ μας απαντάς ότι πάνε παντού, ότι κάνουν πολλές υπηρεσίες και φουλ σκοπιά. Τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή. Προφανώς και δεν θέλουμε να σχολιάσεις ξανά τίποτα διότι δεν βοηθάς και καθόλου. Α και που σαι, αν ήταν τόσο χάλια όσο λες δεν θα ήσουν μέσα 24 χρόνια αλλά θα είχες παραιτηθεί προ πολλού.john1000 έγραψε: Σάβ Ιουν 14, 2025 11:40 pmΔεν είπα σε κανέναν τι θα κάνει η ζωή δική σας είναι εννοείται να πάτε να το δείτε εγώ δεν είπα σε κανέναν να μην πάει είπα τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι των παιδιών ενήλικες είστε δεν είστε παιδάκια 15χρονα όταν με το καλό μπείτε θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο καλή επιτυχία σε όλους δεν ξανά σχολιάζω σε τίποτα γιατί ότι είπαμε εδώ μέσα παρεξήγητε δες τι έχω γράψει σε όλα τα παιδιά δες η κόρη μου τι δήλωσε και μετά βγάλε συμπέρασμα ότι είμαι πονηρός
Στο σώμα πληροφορικής με ειδικότητα τεχνικός διαχειριστής υπηρεσιών πληροφορικής έχει κάνει κανεις αίτηση;
Ξέρει κάποιος να μου πει αρμοδιότητες μεταθέσεις και που γίνεται η εκπαίδευση της ειδικότητας;
Είναι πιθανό να σε τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε από τα 3 σώματα;( ΣΞ/ΠΝ/ΠΑ)
Ξέρει κάποιος να μου πει αρμοδιότητες μεταθέσεις και που γίνεται η εκπαίδευση της ειδικότητας;
Εχω κάνει εγώ 450 μόρια έχω από ότι ξέρω πιθανή τοποθέτηση θα είναι Αθήνα… εσύ πόσα μόρια έχεις ;Kario έγραψε: Κυρ Ιουν 15, 2025 2:11 am Στο σώμα πληροφορικής με ειδικότητα τεχνικός διαχειριστής υπηρεσιών πληροφορικής έχει κάνει κανεις αίτηση;
500Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 15, 2025 3:14 pmΕχω κάνει εγώ 450 μόρια έχω από ότι ξέρω πιθανή τοποθέτηση θα είναι Αθήνα… εσύ πόσα μόρια έχεις ;Kario έγραψε: Κυρ Ιουν 15, 2025 2:11 am Στο σώμα πληροφορικής με ειδικότητα τεχνικός διαχειριστής υπηρεσιών πληροφορικής έχει κάνει κανεις αίτηση;
Γνωρίζεις αρμοδιότητες;
Είναι πιθανό να τοποθετηθουμε ειτε ΣΞ ειτε ΠΑ είτε ΠΝ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες