Μην το θεωρούμε απίθανο όμως Βίβιαν, προχθές βγήκε προκήρυξη για πιλότους πυροσβεστικής μεσω ΑΣΕΠ με σύμβαση ενός χρόνου. Εγώ υπηρετώ ως ΟΒΑ και άλλοι ΕΠΟΠ μου λένε πως ναι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βγει μετα τις εκλογές αλλα δεν είναι και απίθανο να βγει νωρίτερα.
Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Ναι ακόμη και μεγάλη εβδομάδα μπορεί να βγει. Μου είπε πριν ανακοινωθεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα βγει η προκήρυξη καθώς είναι έτοιμη. Αναμένουμε λοιπόν!Panagiotisvrg έγραψε: Τετ Απρ 05, 2023 12:25 pmΜην το θεωρούμε απίθανο όμως Βίβιαν, προχθές βγήκε προκήρυξη για πιλότους πυροσβεστικής μεσω ΑΣΕΠ με σύμβαση ενός χρόνου. Εγώ υπηρετώ ως ΟΒΑ και άλλοι ΕΠΟΠ μου λένε πως ναι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βγει μετα τις εκλογές αλλα δεν είναι και απίθανο να βγει νωρίτερα.
Πάντως πριν λίγο άνοιξε η σελίδα του epop army ενώ την είχαν κλείσει
Και να βγει η προκήρυξη πριν τις εκλογές που λέτε όλοι θα γίνουν μόνο αιτήσεις ούτε τα μόρια δεν θα προλάβουν να βγουν. Δεν μιλάω για αθλήματα και ψυχομετρικα αυτά καλό καλοκαίρι... Οπότε μην τρέφεται ελπίδες για την προκήρυξη και βιάζεστε γιατί και να βγει σε 20 μέρες διαλύεται η Βουλή και παγώνουν όλα
Καλα και περσι πκε πηγαν μεχρι τελος σεπτεμβρη τι ειχαμε τι χασαμε απλως ηταν να γινουν λιγο νωριτερα φετος και θα πανε αυγουστο σεπτεμβρη παλι. Ας βγει κι ολα κομπλε
Με δύο πτυχία, πάνω σε συγκεκριμένη ειδικότητα, προυπηρεσία, αγγλικά, δίπλωμα οδήγησης, υπολογιστές, λες να μην έχω μόρια; Με τα ιατρικά και τα αθλήματα γίνεται όλο το παιχνίδι! Μάλλον εσύ κοροιδεύεις τον εαυτό σου, αν νομίζεις ότι όλα είναι αξιοκρατικά, ειδικά στον στρατό! Σε άλλη χώρα ζεις!Edwwww έγραψε: Τετ Απρ 05, 2023 12:43 am Όποιος έχει τα μόρια και περάσει τις ΠΚΕ κανένα βύσμα δεν θα τον πετάξει έξω, οποίος έχει βύσμα και δεν έχει μόρια δεν πρόκειται να περάσει ποτέ! Το βύσμα θα βοηθήσει κάποιον στις ΠΚΕ και πουθενά αλλού, έχεις μείνει στην δεκαετία του 2000, αν εσύ δεν έχεις μόρια δεν σου φταίει κανένα βύσμα, τώρα αν θέλεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου δικό σου το πρόβλημα.
Αν δεν μπορείς να περάσεις αυτά τα αθλήματα περαστικά σου, στα υγειονομικά αν δεν έχεις ιατρικό θέμα δεν κόβεσαι, έχω δώσει ΠΚΕ σε αστυνομία, αξιοκρατικά είναι αν έχεις τα μόρια, τα βύσματα μπαίνουν σε μεταθέσεις μονάδων, όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για εσένα.niasimas έγραψε: Τετ Απρ 05, 2023 6:10 pm Με δύο πτυχία, πάνω σε συγκεκριμένη ειδικότητα, προυπηρεσία, αγγλικά, δίπλωμα οδήγησης, υπολογιστές, λες να μην έχω μόρια; Με τα ιατρικά και τα αθλήματα γίνεται όλο το παιχνίδι! Μάλλον εσύ κοροιδεύεις τον εαυτό σου, αν νομίζεις ότι όλα είναι αξιοκρατικά, ειδικά στον στρατό! Σε άλλη χώρα ζεις!
Είπα ότι έπρεπε να πω! Καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν στην διαδικασία!Edwwww έγραψε: Τετ Απρ 05, 2023 6:50 pm Αν δεν μπορείς να περάσεις αυτά τα αθλήματα περαστικά σου, στα υγειονομικά αν δεν έχεις ιατρικό θέμα δεν κόβεσαι, έχω δώσει ΠΚΕ σε αστυνομία, αξιοκρατικά είναι αν έχεις τα μόρια, τα βύσματα μπαίνουν σε μεταθέσεις μονάδων, όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για εσένα.
1 πτυχίο μοριοδοτειται αρχικά, δευτερεύον δεν μοριοδοτειται ο υπολογιστής οπότε έχεις ότι έχει ένας μέσος υποψήφιος.niasimas έγραψε: Τετ Απρ 05, 2023 6:10 pmΜε δύο πτυχία, πάνω σε συγκεκριμένη ειδικότητα, προυπηρεσία, αγγλικά, δίπλωμα οδήγησης, υπολογιστές, λες να μην έχω μόρια; Με τα ιατρικά και τα αθλήματα γίνεται όλο το παιχνίδι! Μάλλον εσύ κοροιδεύεις τον εαυτό σου, αν νομίζεις ότι όλα είναι αξιοκρατικά, ειδικά στον στρατό! Σε άλλη χώρα ζεις!Edwwww έγραψε: Τετ Απρ 05, 2023 12:43 am Όποιος έχει τα μόρια και περάσει τις ΠΚΕ κανένα βύσμα δεν θα τον πετάξει έξω, οποίος έχει βύσμα και δεν έχει μόρια δεν πρόκειται να περάσει ποτέ! Το βύσμα θα βοηθήσει κάποιον στις ΠΚΕ και πουθενά αλλού, έχεις μείνει στην δεκαετία του 2000, αν εσύ δεν έχεις μόρια δεν σου φταίει κανένα βύσμα, τώρα αν θέλεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου δικό σου το πρόβλημα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 71
εξαρτάται την εισικοτητα που ζητανε το πτυχιο για να μοριοδοτηθει οπως και η χρηση υπολογιστήGGPSAuth έγραψε: Τετ Απρ 05, 2023 8:59 pm1 πτυχίο μοριοδοτειται αρχικά, δευτερεύον δεν μοριοδοτειται ο υπολογιστής οπότε έχεις ότι έχει ένας μέσος υποψήφιος.niasimas έγραψε: Τετ Απρ 05, 2023 6:10 pmΜε δύο πτυχία, πάνω σε συγκεκριμένη ειδικότητα, προυπηρεσία, αγγλικά, δίπλωμα οδήγησης, υπολογιστές, λες να μην έχω μόρια; Με τα ιατρικά και τα αθλήματα γίνεται όλο το παιχνίδι! Μάλλον εσύ κοροιδεύεις τον εαυτό σου, αν νομίζεις ότι όλα είναι αξιοκρατικά, ειδικά στον στρατό! Σε άλλη χώρα ζεις!Edwwww έγραψε: Τετ Απρ 05, 2023 12:43 am Όποιος έχει τα μόρια και περάσει τις ΠΚΕ κανένα βύσμα δεν θα τον πετάξει έξω, οποίος έχει βύσμα και δεν έχει μόρια δεν πρόκειται να περάσει ποτέ! Το βύσμα θα βοηθήσει κάποιον στις ΠΚΕ και πουθενά αλλού, έχεις μείνει στην δεκαετία του 2000, αν εσύ δεν έχεις μόρια δεν σου φταίει κανένα βύσμα, τώρα αν θέλεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου δικό σου το πρόβλημα.
Εγώ πιστεύω λίγο τον φίλο, αλλά αυτό που λέει μόνο στους επιλαχόντες να χώσουν κάναν δικό τους. Εκεί πιστεύω κάτι μπορεί να γίνεται. Αλλά να τον βάλουν καρφί με τους πρώτους χωρίς να έχει μόρια ούτε σε ταινία πιστεύω δεν γίνεται.
Πάντως, η προσωπική μου εμπειρία, έδειξε ότι η διαδικασία, είναι αδιάβλητη, δεδομένου ότι σε ειδικότητα που έπαιρνε μόνο 2 άτομα, είχαμε επιτυχία, παρόλο που και εγώ ήμουν πολύ δύσπιστη, χωρίς εννοείται την παραμικρή ώθηση.
Styga
Μπορεί να βγεί και μέσα στην μεγάλη εβδομάδα...
Αν δεν βγει και την Μεγάλη Εβδομάδα μετά πάμε από Σεπτέμβρη. Ας ελπίσουμε να βγει κάτι αυτήν την εβδομάδα τουλάχιστον και ας αργήσουν να τους πάρουν μετά δε πειράζει... Τουλάχιστον να μην είμαστε σε αναμονή... Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο καθυστέρησης. Θα μπορούσαν να βγάλουν την προκήρυξη και οι υπόλοιπες διαδικασίες (υγειονομικα, αθλήματα κτλ) να γίνουν μετά τις εκλογές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες