Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Enxjsk έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:35 pm Και με τους νέους βαθμούς που φτάνεις μαξ επιλοχίας και εισαι 7-8 χρόνια στρατιώτης θα ειναι πιο δύσκολο 

και τι εγινε σιγα. λες και ποτε θα γινοταν ο εποπ Συνταγματαρχης. τι ειχαμε τι χασαμε

Επισκέπτης

Η τελευταια σειρα που ειμαι εγω 12η (2025) δεν προκειται ποτε να γινουμε επιλοχιες μεχρι λοχιες α η β ταξης θα φθασουμε, Δεν ξερω τι εργα βλεπετε μερικοι και ονειρευεστε να γινετε επιλοχιες. Επιλοχιες θα γινουν οι σειρες πριν την δικια μου Προσεξτε καλα γιατι θελετε να μπειτε και σε τι ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. Και οσοι επιλεξετε να ρθειτε στα leopard φιλικη συμβουλη επειδη το Πετροχωρι αμοραγγει απο νεους Εποπ δεν ειναι κακο να το δηλωσετε οταν ερθει η ωρα. Απο το να πατε αλεξανδρουπολη που εχει ενα καρο ***** και δεν ειναι καθολου καλα η απο το να πατε σε νησι και να κανετε 2 και τρεις δουλειες ελατε πετροχωρι. Βαρεθηκα να ειμαι μονος μου.  Οτι θελετε και θυμαμαι απο την "δικια" μου προκυρηξη και μπορω να βοηιθησω θα το κανω. Και κατι τελευταιο οσοι δεν εχετε σκοπο να μπειτε και απλα χειταρετε γενικα για το ΕΠΟΠιλικι σταματηστε το δεν βοηθαει πουθενα μονοι σας τα λετε μονοι σας χαλιεστε 

Enxjsk

Δημοσίευση από Enxjsk »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:54 pm
Enxjsk έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:35 pm Και με τους νέους βαθμούς που φτάνεις μαξ επιλοχίας και εισαι 7-8 χρόνια στρατιώτης θα ειναι πιο δύσκολο 

και τι εγινε σιγα. λες και ποτε θα γινοταν ο εποπ Συνταγματαρχης. τι ειχαμε τι χασαμε

Ναι εκει που θα ησουν λοχίας ακομα θα είσαι στρατιώτης 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:59 pm Η τελευταια σειρα που ειμαι εγω 12η (2025) δεν προκειται ποτε να γινουμε επιλοχιες μεχρι λοχιες α η β ταξης θα φθασουμε, Δεν ξερω τι εργα βλεπετε μερικοι και ονειρευεστε να γινετε επιλοχιες. Επιλοχιες θα γινουν οι σειρες πριν την δικια μου Προσεξτε καλα γιατι θελετε να μπειτε και σε τι ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. Και οσοι επιλεξετε να ρθειτε στα leopard φιλικη συμβουλη επειδη το Πετροχωρι αμοραγγει απο νεους Εποπ δεν ειναι κακο να το δηλωσετε οταν ερθει η ωρα. Απο το να πατε αλεξανδρουπολη που εχει ενα καρο ***** και δεν ειναι καθολου καλα η απο το να πατε σε νησι και να κανετε 2 και τρεις δουλειες ελατε πετροχωρι. Βαρεθηκα να ειμαι μονος μου.  Οτι θελετε και θυμαμαι απο την "δικια" μου προκυρηξη και μπορω να βοηιθησω θα το κανω. Και κατι τελευταιο οσοι δεν εχετε σκοπο να μπειτε και απλα χειταρετε γενικα για το ΕΠΟΠιλικι σταματηστε το δεν βοηθαει πουθενα μονοι σας τα λετε μονοι σας χαλιεστε 

λοιπον
Επισκέπτης

το τι ειδικοτητα δεν το ξερει κανενας αν δεν εχει γνωστους στο στρατο μεσα.και παλι διαφερει απο μοναδα σε μοναδα και απο διοικητη σε διοικητη το πως θα ειναι. ιδια σειρα ειμαστε.  κι εγω ημουν αναμεσα σε πεζικο και κοινο σωμα πληροφορικης , ακουγα τον καθε ασχετο που μου ελεγε πηγαινε κοινο σωμα ειναι το καλυτερο και  πηγα και εκανα τη μεγιστη μ***κια. αν δεν πας ο ιδιος απο κοντα δεν ξερεις ποτε τι θα συναντησεις.αλλο να σου λεει απ'εξω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του αλλα να τα δεις ο ιδιος απο μεσα. εγω την πατησα και δινω συμβουλη στους επομενους να μη δηλωσουν κοινο σωμα και τη φανε οπως την εφαγα εγω. αν θελουν με ακουνε
Enxjsk

Δημοσίευση από Enxjsk »

Φιλαρακι ο καθένας θα πει το οτιδήποτε είτε είναι άσχημα ειτε καλα ειναι τελείως υποκειμενικο σε τι κλάδο θα μπεις σε τι ειδικότητα κτλ
Enxjsk

Δημοσίευση από Enxjsk »

Ξέρω παλικάρια που περνάνε πολύ καλα στο κοινό σώμα ναυτικό πεζικο αεροπορία αντίστοιχα ξερω και αλλους που δεν περνάνε καλα πουθενά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 9:18 pm το τι ειδικοτητα δεν το ξερει κανενας αν δεν εχει γνωστους στο στρατο μεσα.και παλι διαφερει απο μοναδα σε μοναδα και απο διοικητη σε διοικητη το πως θα ειναι. ιδια σειρα ειμαστε.  κι εγω ημουν αναμεσα σε πεζικο και κοινο σωμα πληροφορικης , ακουγα τον καθε ασχετο που μου ελεγε πηγαινε κοινο σωμα ειναι το καλυτερο και  πηγα και εκανα τη μεγιστη μ***κια. αν δεν πας ο ιδιος απο κοντα δεν ξερεις ποτε τι θα συναντησεις.αλλο να σου λεει απ'εξω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του αλλα να τα δεις ο ιδιος απο μεσα. εγω την πατησα και δινω συμβουλη στους επομενους να μη δηλωσουν κοινο σωμα και τη φανε οπως την εφαγα εγω. αν θελουν με ακουνε

Δεν γίνεται ρε μπρο να μπήκες στο Ρουφ και να μην σου αρέσει παράδεισος είναι απλά κάθεσαι πίνεις καφέ και περιμένεις να περάσουν 7 ώρες να πας σπίτι σου. Έχω άτομα που είναι μέσα και το λέω έτσι... Εκτός και αν είσαι από επαρχία και δεν βγαίνεις οικονομικά άλλο αυτό. Εγώ μιλάω καθαρά για το εργασιακό κομμάτι 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 9:17 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:59 pm Η τελευταια σειρα που ειμαι εγω 12η (2025) δεν προκειται ποτε να γινουμε επιλοχιες μεχρι λοχιες α η β ταξης θα φθασουμε, Δεν ξερω τι εργα βλεπετε μερικοι και ονειρευεστε να γινετε επιλοχιες. Επιλοχιες θα γινουν οι σειρες πριν την δικια μου Προσεξτε καλα γιατι θελετε να μπειτε και σε τι ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. Και οσοι επιλεξετε να ρθειτε στα leopard φιλικη συμβουλη επειδη το Πετροχωρι αμοραγγει απο νεους Εποπ δεν ειναι κακο να το δηλωσετε οταν ερθει η ωρα. Απο το να πατε αλεξανδρουπολη που εχει ενα καρο ***** και δεν ειναι καθολου καλα η απο το να πατε σε νησι και να κανετε 2 και τρεις δουλειες ελατε πετροχωρι. Βαρεθηκα να ειμαι μονος μου.  Οτι θελετε και θυμαμαι απο την "δικια" μου προκυρηξη και μπορω να βοηιθησω θα το κανω. Και κατι τελευταιο οσοι δεν εχετε σκοπο να μπειτε και απλα χειταρετε γενικα για το ΕΠΟΠιλικι σταματηστε το δεν βοηθαει πουθενα μονοι σας τα λετε μονοι σας χαλιεστε 

λοιπον

Δηλαδή αυτοί που μπήκαν το 23 δεν τους πιάνει ο νέος νόμος?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 03, 2026 12:03 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 9:18 pm το τι ειδικοτητα δεν το ξερει κανενας αν δεν εχει γνωστους στο στρατο μεσα.και παλι διαφερει απο μοναδα σε μοναδα και απο διοικητη σε διοικητη το πως θα ειναι. ιδια σειρα ειμαστε.  κι εγω ημουν αναμεσα σε πεζικο και κοινο σωμα πληροφορικης , ακουγα τον καθε ασχετο που μου ελεγε πηγαινε κοινο σωμα ειναι το καλυτερο και  πηγα και εκανα τη μεγιστη μ***κια. αν δεν πας ο ιδιος απο κοντα δεν ξερεις ποτε τι θα συναντησεις.αλλο να σου λεει απ'εξω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του αλλα να τα δεις ο ιδιος απο μεσα. εγω την πατησα και δινω συμβουλη στους επομενους να μη δηλωσουν κοινο σωμα και τη φανε οπως την εφαγα εγω. αν θελουν με ακουνε

Δεν γίνεται ρε μπρο να μπήκες στο Ρουφ και να μην σου αρέσει παράδεισος είναι απλά κάθεσαι πίνεις καφέ και περιμένεις να περάσουν 7 ώρες να πας σπίτι σου. Έχω άτομα που είναι μέσα και το λέω έτσι... Εκτός και αν είσαι από επαρχία και δεν βγαίνεις οικονομικά άλλο αυτό. Εγώ μιλάω καθαρά για το εργασιακό κομμάτι 

Μια χαρά γίνεται αν είσαι τρολ όπως αυτός.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες