Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Περυσι ηταν η ιδια διαδικασια; Γιατι δεν θυμαμαι να ειχαν αναρτηθει πινακες επιτυχοντων - επιλαχοντων. Διορθωστε με αν κανω λαθος.
The only easy day was yesterday.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
*Διορθωση: Εννοω οτι πρωτα κληθηκαν για πκε και μετα αναρτηθηκαν οι πινακες επιτυχοντων - επιλαχοντων.
The only easy day was yesterday.
Εγώ θυμάμαι ότι σίγουρα είχαν αναρτηθεί, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο στάδιο. Δλδ πρώτα ΠΚΕ, και μετά οι πίνακες με τους επιτυχόντες-επιλαχόντες. Αυτή είναι η λογική σειρά, διότι πριν τις ΠΚΕ, δεν ξέρει κανείς ποιοί υποψήφιοι έχουν περάσει, ώστε να βγούν οι τελικοί πίνακες.GreekGod έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 3:12 pm Περυσι ηταν η ιδια διαδικασια; Γιατι δεν θυμαμαι να ειχαν αναρτηθει πινακες επιτυχοντων - επιλαχοντων. Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Styga
Το καλύτερο που πρέπει να κάνουν είναι να βγουν οι πίνακες και να λέει κατευθείαν βάση μορίων αν είναι επιτυχών ή επιλαχών στην ειδικότητα που διάλεξες και τότε να πηγαίνεις για αθλήματα άμα κοπεις εκεί να έρχεται ο αμέσως επόμενος επιλαχών... Όχι να πηγαίνεις να δίνεις πκε να περιμένεις μετά από πόσο καιρό θα βγει και να βλέπεις ότι σε μια ειδικότητα με 10 θέσεις να είσαι 20ος επιλαχών τζάμπα χρόνος που έφαγες για τις πκε
Συμφωνώ απόλυτα! Περνάς μία τόσο ψυχοφθόρα και χρονοβόρα διαδικασία για το τίποτα. Γιατί δεν είναι μόνο να δώσεις πκε μετά πρέπει να κάθεσαι εβδομάδες με άγχος περιμένοντας πίνακες για την μικρή περίπτωση να είσαι μέσα στους επιτυχόντεςGiannaros25 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 11:19 pm Το καλύτερο που πρέπει να κάνουν είναι να βγουν οι πίνακες και να λέει κατευθείαν βάση μορίων αν είναι επιτυχών ή επιλαχών στην ειδικότητα που διάλεξες και τότε να πηγαίνεις για αθλήματα άμα κοπεις εκεί να έρχεται ο αμέσως επόμενος επιλαχών... Όχι να πηγαίνεις να δίνεις πκε να περιμένεις μετά από πόσο καιρό θα βγει και να βλέπεις ότι σε μια ειδικότητα με 10 θέσεις να είσαι 20ος επιλαχών τζάμπα χρόνος που έφαγες για τις πκε
Αν δεν με απατάει η μνήμη μου έτσι είχαν το 2010 στην προκήρυξη ΕΠΟΠ. Βγήκαν κατευθείαν τα αποτελέσματα και έβλεπες αν είσαι επιτυχών ή όχι και απλά πήγαινες και έδινες τα αθλήματα. Άμα κοβοσουνα απλά ερχόταν ο επόμενος επιλαχών απλά τα πράγματα
Οι κατάλληλοι/ακατάλληλοι πότε θα βγουν;
Παιδεία η διαδικασία θα είναι όπως πέρυσι από οσο καταλαβαίνω 13 μερες αναμονή μετά από κάθε ενημέρωση, ακριβώς έτσι έγινε πέρυσι γιατί αν ήταν να τρέξει γρήγορα, χθες θα είχαμε ενημερώσει για κατάλληλους ακατάλληλους, και δεν πρόκειται να τα βγάλουν όλα μαζί, θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία με περυση, γνώμη μου.
Και λογικά τέλος Οκτωβρίου αθλήματα. Αν είναι 13 μέρες για κάθε στάδιο.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
καλησπερα προς ενημερωση ολων. Εχω μυωπια 3.5 περσι δεν ειχα θεμα Ι1 μου εδωσαν, δε ξερω καποιο οριο... Αναλογα και την ειδικοτητα βεβαια. Παντωςς το αγορι μου εκανε λειζερ πριν 2 χρονια και παιδια δεν εισαι ενταξει σε 3 μερες μην λετε χαζα... Για μια εβδομαδα εισαι με φουλ σταγονες στα ματια και γυαλια ηλιου ακομα και μεσα στο σπιτι. Δε μπορεις να βγεις στο φως ειτε λαμπες στο σπιτι ειτε στον ηλιο, εχεις χειρουργημενα ματια στην ουσια. Και επισης ο γιατρος τοτε ειπε τουλαχιστον 6 μηνες εως 8 περιπου μηνες δε μπορεις να αθληθεις καθολου. Απαγορευεται λογω της πιεσης/υπερτασης των ματιων. Και επισης δε μπορεις σε καμια περιπτωση να σηκωσεις βαρος γι αυτους τους μηνες.
σας μεταφερω ακριβως τι μας ειπε τοτε ο γιατρος. Αυτοματως φυσικα δε μπορεις να κανεις λειζερ 2 βδομαδες πριν τις αθλητικες δοκιμασιες. Και επισης δε πας να χειρουργησεις τα ματια σου απο την μια μερα στην αλλη. Θελει διαδικασια και πριν το λειζερ και μετα το λειζερ.
Ολααα αυτα που πες συν κοινη λογικη κατι αλλο. Θα παει καποιος να δωσει ενα σκασμο χρηματα για κατι που αρχικα δεν γνωριζει εαν περασει; Εχουμε πολλα σταδια ακομη αγαπητοι μου. Καταλληλους/ακαταλληλους, μοριοδοτηση και αν λεω ΑΝ τελικα καλεσουν για πκε διοτι ΔΕΝ θα φτασουν ολοι εκει. Υπαρχουν ειδικοτητες που ζηταει 10 ατομα κι εχουν δηλωσει 200,300 δεν καλουνε τους παντες μονον αυτους που εχουν τα υψηλοτερα μορια στην καταταξη. Εαν εχετε καποια πληροφορια οτι περνατε ως τις πκε οκ αλλα μην βιαζεστε ως τοτε για τιποτα.
Είναι κανένας για σκαπανέας-διασωστης;
Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω για τις αιματολογικές εξετάσεις πρέπει να πάρω γνωμάτευση; Γιατί το μικροβιολογικό μου είπε οτι δεν δίνουν και ότι είμαι εντάξει. Με τις εξετάσεις που έκανα.
Αριθμό πρωτοκόλλου θέλει και σφραγίδα από τον γιατρό αλλιώς είναι άκυρες!
Μην έχεις άποψη αν δεν το έχεις κάνει... Εγώ έκανα Lazer και μπορώ να κρίνω! Μην αποτρέπεις τους άλλους απ' το όνειρο τους... Εγώ έκανα Lazer και είμαι έτοιμος για τους γιατρούς και τα αθλήματα... Βρικόλακες - 0 γυμναστική και πράσινα άλογα. Πουλά τα άλλου αυτάnikoletamaria έγραψε: Τετ Σεπ 27, 2023 4:28 pmκαλησπερα προς ενημερωση ολων. Εχω μυωπια 3.5 περσι δεν ειχα θεμα Ι1 μου εδωσαν, δε ξερω καποιο οριο... Αναλογα και την ειδικοτητα βεβαια. Παντωςς το αγορι μου εκανε λειζερ πριν 2 χρονια και παιδια δεν εισαι ενταξει σε 3 μερες μην λετε χαζα... Για μια εβδομαδα εισαι με φουλ σταγονες στα ματια και γυαλια ηλιου ακομα και μεσα στο σπιτι. Δε μπορεις να βγεις στο φως ειτε λαμπες στο σπιτι ειτε στον ηλιο, εχεις χειρουργημενα ματια στην ουσια. Και επισης ο γιατρος τοτε ειπε τουλαχιστον 6 μηνες εως 8 περιπου μηνες δε μπορεις να αθληθεις καθολου. Απαγορευεται λογω της πιεσης/υπερτασης των ματιων. Και επισης δε μπορεις σε καμια περιπτωση να σηκωσεις βαρος γι αυτους τους μηνες.
σας μεταφερω ακριβως τι μας ειπε τοτε ο γιατρος. Αυτοματως φυσικα δε μπορεις να κανεις λειζερ 2 βδομαδες πριν τις αθλητικες δοκιμασιες. Και επισης δε πας να χειρουργησεις τα ματια σου απο την μια μερα στην αλλη. Θελει διαδικασια και πριν το λειζερ και μετα το λειζερ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες