Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mairiuu

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Δημοσίευση από Mairiuu »

evakar έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 8:23 am
Ster έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 12:15 am
evakar έγραψε: Κυρ Σεπ 24, 2023 11:51 pm

Μας πέθανες. Κι εγώ στο ναυτικό διασώστης έχω δηλώσει. Συν άλλα πόσα άτομα που δε γνωρίζουμε. Καλά θα πάει αυτο χαχαχαχα. Πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται;
Χαχαχχααχα αλήθεια; Μόνο στο ναυτικό δήλωσες ή και στα τρία;400 μορια έχω εγώ, εσύ;
Μόνο στο ναυτικό έχω δηλώσει εγώ χαχαχα.460 εγώ

Σε αλλο νημα προσφατα δηλωνες οτι εχεις 210. Γι αυτο εγω προτεινω να μην ασχολειστε με μορια σε φορουμ γιατι κι εγω μπορει να πω οτι εχω 10 χιλλιαδες. Κοιταξτε και τις λοιπες προετοιμασιες και αφηστε τα περι μοριων. Επισης ειναι κι αλλοι που δεν γνωριζουν το φορουμ η δεν θελουν να γραψουν. Εγω εχω γνωστο διασωστη τον αδελφο μου συγκεκριμενα προφανως δεν θα αναφερω τα μορια του.
Ster

Δημοσίευση από Ster »

Mairiuu έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 10:55 am

Χαχαχχααχα αλήθεια; Μόνο στο ναυτικό δήλωσες ή και στα τρία;400 μορια έχω εγώ, εσύ;

Σε αλλο νημα προσφατα δηλωνες οτι εχεις 210. Γι αυτο εγω προτεινω να μην ασχολειστε με μορια σε φορουμ γιατι κι εγω μπορει να πω οτι εχω 10 χιλλιαδες. Κοιταξτε και τις λοιπες προετοιμασιες και αφηστε τα περι μοριων. Επισης ειναι κι αλλοι που δεν γνωριζουν το φορουμ η δεν θελουν να γραψουν. Εγω εχω γνωστο διασωστη τον αδελφο μου συγκεκριμενα προφανως δεν θα αναφερω τα μορια του.
Καλά εμένα με ρώτησε και απάντησα συζήτηση κάνουμε δεν μπορώ έξω να ξέρω τι δηλώνει ο καθένας σε άλλες ομάδες!
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από evakar »

Καλησπέρα και σε σένα, και με συγχωρείς αλλά δε δέχομαι το επιθετικό ύφος σου, με θίγεις και με προσβάλλεις χωρίς να έχω ποτέ κάνει το ίδιο όσο καιρό βρίσκομαι στο φόρουμ σε κανέναν. Οπότε σε παρακαλώ πολύ εάν μου απευθύνεις ξανά το λόγο να γίνει με τον ίδιο σεβασμό που διακατέχει και τα δικά μου μηνύματα. Δε χρειάζεται να αποδείξω ούτε σε εσένα, ούτε και σε κανέναν το αν ισχύει αυτό που λέω, ούτε να δικαιολογηθω λέγοντας σου πως τα 210 μόρια που είχα αναφέρει τότε ήταν αποτέλεσμα λάθος υπολογισμού, και αν θέλεις τόσο να διαβεβαιωθεις σου στέλνω και σε προσωπικό μήνυμα αναλυτικά τα δικαιολογητικά μου. Αν είναι δυνατόν πια, ο καθένας είναι ελεύθερος να πει ότι θέλει πάντα με σεβασμό προς τους άλλους. Εάν εμείς θέλουμε να αναφέρουμε λεπτομέρειες στη συζήτηση μας για ποιο λόγο εσύ να το κρίνεις αυτό; Και επίσης από πού γνωρίζεις το τι προετοιμασία κάνει ο κάθε ένας υποψήφιος από μας και λες να ασχοληθούμε με αυτό;

Εν κατακλείδι, δεν θεωρώ κακό το να γνωρίζουμε τα μόρια κάποιων υποψηφίων εφόσον αυτοί επιθυμούν να το δηλώσουν, και ξέρουμε ήδη το ότι δεν βρίσκονται όλοι εδώ για να πουν τα δικά τους μόρια, ή το ότι κάποιοι δε θέλουν να τα πουν. Γενικώς δε βρίσκω τίποτα κακο στη συνομιλία που είχα με τον προλαλησαντα, αλλά δε θα δεχτώ από ένα άγνωστο άτομο για εμένα να με κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς για ανακρίβειες. Εάν θέλεις να συνεχίσουμε τη κουβέντα με το ίδιο ύφος, καλύτερα μη μου απαντήσεις καθολου. Ελπίζω να σου έγινα σαφής. Καλό σου απόγευμα
Mairiiuu

Δημοσίευση από Mairiiuu »

Ster έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 2:22 pm

Καλά εμένα με ρώτησε και απάντησα συζήτηση κάνουμε δεν μπορώ έξω να ξέρω τι δηλώνει ο καθένας σε άλλες ομάδες!

Εαν σε προσεβαλλς τοσο πολυ το οτι ανεφερα τα μορια που εσυ υπολογισες σε αλλο νημα, με συγχωρεις. Ωστοσο δεν ειρωνευτηκα ουτε προθεση ειχα να προσβαλλω κανενα ατομο μιας και δεν σε γνωριζω. Το μονο που ειπα ειναι κανενας να μην δινει σημασια στα μορια που ισχυριζεται ο οποιος εδω μεσα γιατι ναι λεγονται και ανακριβειες απο πολλους ειτε εσκεμενα ειτε οχι. Και δεν εθιξα την προσωπικη σου προετοιμασια ουτε κανενος. Ειπα γενικα σαν συμβουλη να μην ασχολειτε κανενας με το τι μορια ισχυριζεται οτι μπορει να χει ενα ανωνυμο ατομο σε ενα φορουμ. Γιατι ειτε μπορει να απογοητευτει ειτε να ενθουσιαστει λανθασμενα. Με ολη την εκτιμηση εσυ ειχες επιθετικο υφος.
Haf2023
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Haf2023 »

Καλησπέρα σας,

μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουμε κατάλληλους - ακατάλληλους!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θα γράφει και τη σειρά μας όπως το 21' πχ 23/65 ή δεν ξέρουμε;
Efrosinh

Δημοσίευση από Efrosinh »

Και πότε θα πάμε για αθλήματα; Εννοώ πόσο καιρό μετά αφου δουμε αν είμαστε κατάλληλοι
Ster

Δημοσίευση από Ster »

Mairiiuu έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 5:22 pm
Ster έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 2:22 pm

Εαν σε προσεβαλλς τοσο πολυ το οτι ανεφερα τα μορια που εσυ υπολογισες σε αλλο νημα, με συγχωρεις. Ωστοσο δεν ειρωνευτηκα ουτε προθεση ειχα να προσβαλλω κανενα ατομο μιας και δεν σε γνωριζω. Το μονο που ειπα ειναι κανενας να μην δινει σημασια στα μορια που ισχυριζεται ο οποιος εδω μεσα γιατι ναι λεγονται και ανακριβειες απο πολλους ειτε εσκεμενα ειτε οχι. Και δεν εθιξα την προσωπικη σου προετοιμασια ουτε κανενος. Ειπα γενικα σαν συμβουλη να μην ασχολειτε κανενας με το τι μορια ισχυριζεται οτι μπορει να χει ενα ανωνυμο ατομο σε ενα φορουμ. Γιατι ειτε μπορει να απογοητευτει ειτε να ενθουσιαστει λανθασμενα. Με ολη την εκτιμηση εσυ ειχες επιθετικο υφος.
Μάλλον αναφερόσουν στην άλλη κοπέλα και όχι σε εμένα γιατί εγώ ποτέ δεν έχω πει ότι έχω 210 μορια... 2 φορές είπα τα μοαρια μου και τις 2 φορές είπα ότι έχω 400 καξ προφανώς ούτε εγώ ηθελα να σε προσβάλλω ή κάτι τέτοιο
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Efrosinh έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 8:49 pm Και πότε θα πάμε για αθλήματα; Εννοώ πόσο καιρό μετά αφου δουμε αν είμαστε κατάλληλοι

Δεν πανε ολοι οι καταλληλοι για αθληματα εχουν και τα μορια ρολο.
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Labros98 »

Πες ότι σε μια ειδικότητα ζητάνε 10 θέσεις. Και έχουν κάνει αίτηση 100 άτομα για αυτή την ειδικότητα. Δε θα παρουν όλους τους 100 για αθλήματα. Θα παρουν τους πρωτους 30. Δε τελειώνει εκεί γιατί μπορεί να περασουν τα αθλήματα και οι 30. Θα καταταχτουν όμως οι πρωτοι 10 με τα υψηλότερα μόρια.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από niasimas »

Efrosinh έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 8:49 pm Και πότε θα πάμε για αθλήματα; Εννοώ πόσο καιρό μετά αφου δουμε αν είμαστε κατάλληλοι
Μετά τους πίνακες, πρέπει να περάσουν τρεις μέρες, για ενστάσεις, ως προς τους πίνακες. Μετά ακολουθεί η βαθμολογία και εκεί πρέπει να περάσουν τρεις μέρες, για ενστάσεις. Μετά πάνε για αθλήματα. Εδώ γράφεται αναλυτικά:https://www.amyna.news/ellada/epop-2023 ... telesmata/
Ster

Δημοσίευση από Ster »

evakar έγραψε: Κυρ Σεπ 24, 2023 11:51 pm

Μας πέθανες. Κι εγώ στο ναυτικό διασώστης έχω δηλώσει. Συν άλλα πόσα άτομα που δε γνωρίζουμε. Καλά θα πάει αυτο χαχαχαχα. Πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται;
Να σε ρωτήσω εσύ έχεις πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ ή ΒΕΚ;
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από evakar »

Ster έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 10:07 pm

Όχι, εγώ έχω πτυχίο από μεταδευτεροβάθμια σχολή, από ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Ster

Δημοσίευση από Ster »

evakar έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 10:22 pm
Ster έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 10:07 pm

Όχι, εγώ έχω πτυχίο από μεταδευτεροβάθμια σχολή, από ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Ααα κατάλαβα και αυτό το πτυχίο πόσα μόρια δίνει;160; Γιατί από ότι ξέρω τα πτυχία ΕΠΑΣ ΕΠΑΛ κλπ δίνουν τόσα!
Odyseas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Odyseas »

Απο γνωστο μου στο γεα, για εδικων επιχειρησεων, με 584 μορια, ειμαι 153. Οποτε και οι υπολοιποι υπολογιστε. Αυτα. Καλη επιτυχία σε ολους τους υπολοιπους
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες