Και στα 3 νομίζω έπρεπε να μπουν σφραγίδες. Πήγαινε με το χαρτί που σου έχουν σφραγίσει στο νοσοκομείο και πες ότι θα ήθελες αντίστοιχα να σου βάλουν κ εδώ μια υπογραφή και σφραγίδα εφόσον σε έχουν εξετάσει 2' υπόθεση είναι.DimStau έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 1:41 pm Εγώ έχω δηλώσει και στα 3 σώματα. Είχα πάρει τηλέφωνο στο νούμερο του ΣΞ να ρωτήσω αν οι γιατροί πρέπει να υπογράψουν και στα 3 χαρτιά (ΣΞ, ΠΑ ΚΑΙ ΠΝ) και μου είχαν πει ότι μόνο σε ένα από τα 3 αρκεί και σε όλους τους γιατρούς έδινα το χαρτί του ΣΞ. Χθες βρέθηκα με έναν φίλο μου που δήλωσε και αυτός και τα 3 και μου είπε ότι πρέπει να υπογράψουν και στα 3. Γνωρίζετε τι παιζει γιατί παίρνω τηλέφωνο στο νούμερο του ΠΝ αλλά δεν βγάζω γραμμή.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Καλησπέρα για την ειδικότητα του ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗ γνωρίζετε λεπτομέρειες σαν ειδικότητα (μεταθέσεις, καραβίσια ειδικότητα ή σε ναύσταθμο)
Παλιότερα που έπαιρνε συχνά κόσμο είχε 1-2 χρόνια καράβι και μετά έβγαινες σε συνεργεία στο ναύσταθμο. Τώρα που δεν υπάρχει τίποτα υπολόγισε αρκετά παραπάνω. Επίσης μπορεί να συμβεί να βγείς ξηρά και μετά από λίγα χρόνια να σε ξαναστείλουν καράβι. Γνωρίζω προσωπικά περίπτωση ΕΠΟΠ επικελευστη (15+ χρόνια υπηρεσίας) που ξαναγύρισε φρεγάτα και δήλωσε παραίτηση επειδή είχε κάνει οικογένεια και είχε 3 παιδιά. Γενικά τα μεγάλα καράβια έχουν συγκολλητες (φρεγάτες, αρματαγωγά, ΠΓΥ) αλλά είναι από τις καλές ειδικότητες του ΠΝ με αρκετό ενδιαφέρον
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, γενικά για τις ειδικότητες που μπορούμε να ψάξουμε λεπτομέρειες, για παράδειγμα στην ξηρά έχει να ανατρέξεις στο διαδίκτυοΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 1:58 pm Παλιότερα που έπαιρνε συχνά κόσμο είχε 1-2 χρόνια καράβι και μετά έβγαινες σε συνεργεία στο ναύσταθμο. Τώρα που δεν υπάρχει τίποτα υπολόγισε αρκετά παραπάνω. Επίσης μπορεί να συμβεί να βγείς ξηρά και μετά από λίγα χρόνια να σε ξαναστείλουν καράβι. Γνωρίζω προσωπικά περίπτωση ΕΠΟΠ επικελευστη (15+ χρόνια υπηρεσίας) που ξαναγύρισε φρεγάτα και δήλωσε παραίτηση επειδή είχε κάνει οικογένεια και είχε 3 παιδιά. Γενικά τα μεγάλα καράβια έχουν συγκολλητες (φρεγάτες, αρματαγωγά, ΠΓΥ) αλλά είναι από τις καλές ειδικότητες του ΠΝ με αρκετό ενδιαφέρον
Για ΧΑΜ/Ο γνωρίζετε τίποτα; Έψαξα στο forum αλλά τίποτα σπουδαίο.(Καραβίσια/στεριανήη) ; Υπάρχει περίπτωση να βγεις στεριά ; Και αν ναι τι κάνεις ακριβώς με αυτή την ειδικότητα;
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Καλησπερα σε ολους. Εχω δηλωσει τις δυο ειδικοτητες: Ραδιοεντοπιστης και Διευθυνσεως βολης. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε πληροφορια για αυτες τις δυο ειδικοτητες, γενικοτερα τι παιζει με αυτες, αν θεωρουνται καλες η οχι. Ευχαριστω πολυ.
The only easy day was yesterday.
Δε θα το έλεγα ότι είναι καλές υπάρχουν κι καλύτερες.
εαν ξερεις κατι για την ειδικοτητα και μπαινεις και στον κοπο να απαντησεις, δωσε καμια πληροφορια παρα πανω ρε συ. Τι σοι απαντηση ειναι το υπαρχουν και καλυτερες; Δεν σου λεω να γραψεις και εκθεση αλλα αυτο που απαντησες οριακα καλυτερα να μην ελεγες και τιποτα :/
Φίλε έχω τον αδελφό μου εγώ που έχει περάσει μια από τις ιδιότητες αυτές. Έχουμε φάει τον τόπο να βρούμε δόντι να τον πάμε αλλού πολλά ταξίδια πάρα πολλά δυστυχώς:(
Ναυτικο 8 στις 10 ειδικοτητες καραβι ειναι. Και με τις αναγκες που χουν τα καραβια βλεπω να πηγαινουν ολοι. Γι αυτο βγηκαν αλλωστε οι προκυρηξεις να στελεγχωσουν τα καραβια δεν υπαρχει ουτε δοντι ουτε χειλος σε αυτο. Στρατος=παραμεθωριος, ναυτικο= καραβι
Οι περισσότερες ειδικότητες πλέον θα φάνε καράβι για τουλάχιστον 10 χρόνια, οποίος έχει δόντι δεν κάνει τα χαρτιά του για ΕΠΟΠ στο ΠΝ αλλά στα υπόλοιπα ΣΞ και ΠΑ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 25
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Επειδή βλέπω ότι ότι πολλοί λένε ότι όποιος μπει τώρα το πιθανότερο να πάει καράβι εμένα που που ο πατέρας μου έχει 70 της εκατό αναπηρία και θα πάρει χαρτί από το ΚΕΠΑ δεν δικαιούμαι μετάθεση κάπου κοντά του σαν προστάτης γιατί όταν μεσολαβούν θέματα υγείας νομίζω γίνεται πολλοί μόνιμοι που είχα στην υπηρεσία μου δεν πήγαιναν καράβι για παρόμοιους λόγους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες