Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

DimStau έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 1:41 pm Εγώ έχω δηλώσει και στα 3 σώματα. Είχα πάρει τηλέφωνο στο νούμερο του ΣΞ να ρωτήσω αν οι γιατροί πρέπει να υπογράψουν και στα 3 χαρτιά (ΣΞ, ΠΑ ΚΑΙ ΠΝ) και μου είχαν πει ότι μόνο σε ένα από τα 3 αρκεί και σε όλους τους γιατρούς έδινα το χαρτί του ΣΞ. Χθες βρέθηκα με έναν φίλο μου που δήλωσε και αυτός και τα 3 και μου είπε ότι πρέπει να υπογράψουν και στα 3. Γνωρίζετε τι παιζει γιατί παίρνω τηλέφωνο στο νούμερο του ΠΝ αλλά δεν βγάζω γραμμή.
Και στα 3 νομίζω έπρεπε να μπουν σφραγίδες. Πήγαινε με το χαρτί που σου έχουν σφραγίσει στο νοσοκομείο και πες ότι θα ήθελες αντίστοιχα να σου βάλουν κ εδώ μια υπογραφή και σφραγίδα εφόσον σε έχουν εξετάσει 2' υπόθεση είναι.
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Καλησπέρα για την ειδικότητα του ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗ γνωρίζετε λεπτομέρειες σαν ειδικότητα (μεταθέσεις, καραβίσια ειδικότητα ή σε ναύσταθμο)
Επισκέπτης

Παλιότερα που έπαιρνε συχνά κόσμο είχε 1-2 χρόνια καράβι και μετά έβγαινες σε συνεργεία στο ναύσταθμο. Τώρα που δεν υπάρχει τίποτα υπολόγισε αρκετά παραπάνω. Επίσης μπορεί να συμβεί να βγείς ξηρά και μετά από λίγα χρόνια να σε ξαναστείλουν καράβι. Γνωρίζω προσωπικά περίπτωση ΕΠΟΠ επικελευστη (15+ χρόνια υπηρεσίας) που ξαναγύρισε φρεγάτα και δήλωσε παραίτηση επειδή είχε κάνει οικογένεια και είχε 3 παιδιά. Γενικά τα μεγάλα καράβια έχουν συγκολλητες (φρεγάτες, αρματαγωγά, ΠΓΥ) αλλά είναι από τις καλές ειδικότητες του ΠΝ με αρκετό ενδιαφέρον
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 23, 2023 1:58 pm Παλιότερα που έπαιρνε συχνά κόσμο είχε 1-2 χρόνια καράβι και μετά έβγαινες σε συνεργεία στο ναύσταθμο. Τώρα που δεν υπάρχει τίποτα υπολόγισε αρκετά παραπάνω. Επίσης μπορεί να συμβεί να βγείς ξηρά και μετά από λίγα χρόνια να σε ξαναστείλουν καράβι. Γνωρίζω προσωπικά περίπτωση ΕΠΟΠ επικελευστη (15+ χρόνια υπηρεσίας) που ξαναγύρισε φρεγάτα και δήλωσε παραίτηση επειδή είχε κάνει οικογένεια και είχε 3 παιδιά. Γενικά τα μεγάλα καράβια έχουν συγκολλητες (φρεγάτες, αρματαγωγά, ΠΓΥ) αλλά είναι από τις καλές ειδικότητες του ΠΝ με αρκετό ενδιαφέρον
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, γενικά για τις ειδικότητες που μπορούμε να ψάξουμε λεπτομέρειες, για παράδειγμα στην ξηρά έχει να ανατρέξεις στο διαδίκτυο
Agapoulas

Δημοσίευση από Agapoulas »

Για ΧΑΜ/Ο γνωρίζετε τίποτα; Έψαξα στο forum αλλά τίποτα σπουδαίο.(Καραβίσια/στεριανήη) ; Υπάρχει περίπτωση να βγεις στεριά ; Και αν ναι τι κάνεις ακριβώς με αυτή την ειδικότητα;
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από GreekGod »

Καλησπερα σε ολους. Εχω δηλωσει τις δυο ειδικοτητες: Ραδιοεντοπιστης και Διευθυνσεως βολης. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε πληροφορια για αυτες τις δυο ειδικοτητες, γενικοτερα τι παιζει με αυτες, αν θεωρουνται καλες η οχι. Ευχαριστω πολυ.
The only easy day was yesterday.
Επισκέπτης

Δε θα το έλεγα ότι είναι καλές υπάρχουν κι καλύτερες.
Maria12

Δημοσίευση από Maria12 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 24, 2023 11:12 am Δε θα το έλεγα ότι είναι καλές υπάρχουν κι καλύτερες.
Για ποιο λόγο δεν είναι καλές;
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Πολλά χρόνια καράβι λογικά.
Odyseas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Odyseas »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 24, 2023 11:12 am Δε θα το έλεγα ότι είναι καλές υπάρχουν κι καλύτερες.
εαν ξερεις κατι για την ειδικοτητα και μπαινεις και στον κοπο να απαντησεις, δωσε καμια πληροφορια παρα πανω ρε συ. Τι σοι απαντηση ειναι το υπαρχουν και καλυτερες; Δεν σου λεω να γραψεις και εκθεση αλλα αυτο που απαντησες οριακα καλυτερα να μην ελεγες και τιποτα :/
Επισκέπτης

Φίλε έχω τον αδελφό μου εγώ που έχει περάσει μια από τις ιδιότητες αυτές. Έχουμε φάει τον τόπο να βρούμε δόντι να τον πάμε αλλού πολλά ταξίδια πάρα πολλά δυστυχώς:(
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 11:00 am Φίλε έχω τον αδελφό μου εγώ που έχει περάσει μια από τις ιδιότητες αυτές. Έχουμε φάει τον τόπο να βρούμε δόντι να τον πάμε αλλού πολλά ταξίδια πάρα πολλά δυστυχώς:(
Ναυτικο 8 στις 10 ειδικοτητες καραβι ειναι. Και με τις αναγκες που χουν τα καραβια βλεπω να πηγαινουν ολοι. Γι αυτο βγηκαν αλλωστε οι προκυρηξεις να στελεγχωσουν τα καραβια δεν υπαρχει ουτε δοντι ουτε χειλος σε αυτο. Στρατος=παραμεθωριος, ναυτικο= καραβι
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Οι περισσότερες ειδικότητες πλέον θα φάνε καράβι για τουλάχιστον 10 χρόνια, οποίος έχει δόντι δεν κάνει τα χαρτιά του για ΕΠΟΠ στο ΠΝ αλλά στα υπόλοιπα ΣΞ και ΠΑ.
Επισκέπτης

Edwwww έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 11:42 am Οι περισσότερες ειδικότητες πλέον θα φάνε καράβι για τουλάχιστον 10 χρόνια, οποίος έχει δόντι δεν κάνει τα χαρτιά του για ΕΠΟΠ στο ΠΝ αλλά στα υπόλοιπα ΣΞ και ΠΑ.
Ουτε σξ... Κι εκει παραμεθωριο κι οχι απαραιτητα οπου θες...
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Επειδή βλέπω ότι ότι πολλοί λένε ότι όποιος μπει τώρα το πιθανότερο να πάει καράβι εμένα που που ο πατέρας μου έχει 70 της εκατό αναπηρία και θα πάρει χαρτί από το ΚΕΠΑ δεν δικαιούμαι μετάθεση κάπου κοντά του σαν προστάτης γιατί όταν μεσολαβούν θέματα υγείας νομίζω γίνεται πολλοί μόνιμοι που είχα στην υπηρεσία μου δεν πήγαιναν καράβι για παρόμοιους λόγους
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες