Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Episkepths

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Episkepths »

Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω, έχω κάνει τα χαρτιά μου σε ειδικότητα στο πεζικό λόγο μορίων, ωστόσο γίνετε μετέπειτα να συνεχίσω στις ειδικές δυνάμεις; Έρχεται κάποιο χαρτί στις μονάδες που ζητάνε άτομα για ειδικές; Πρέπει εμείς να κάνουμε κάποια αναφορά;(Εννοείται με προϋπόθεση να περαστούν συγκεκριμένα όρια που θέτουν για ειδικές)
Odyseas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Odyseas »

Γίνεται. Τώρα πόσο συχνά, πόσα άτομα παίρνει ή μετά από πόσο καιρό θα μπορείς εσύ συγκεκριμένα που θα είσαι νέος δεν ξέρω. Αλλά γίνεται
Episkepths

Έχω ακούσει για αναφορά στο κέντρο όταν παρουσιαστείς, γνωρίζει κανείς ισχύει; Όπως κι ότι κάθε φθινόπωρο έρχεται στις μονάδες χαρτί άμα ξέρει κάποιος ας βοηθήσει
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Episkepths έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 8:48 pm Έχω ακούσει για αναφορά στο κέντρο όταν παρουσιαστείς, γνωρίζει κανείς ισχύει; Όπως κι ότι κάθε φθινόπωρο έρχεται στις μονάδες χαρτί άμα ξέρει κάποιος ας βοηθήσει
Ναι, πέρυσι Αυλώνα, στη διάρκεια της εκπαίδευσης ΕΠΟΠ 2022, συμπλήρωσαν κάποια έντυπα, και όποιοι ενδιαφέρονταν, δήλωναν για ειδικές. Καλή επιτυχία !
Styga
Episkepths

Eleonora έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 9:08 pm
Episkepths έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 8:48 pm Έχω ακούσει για αναφορά στο κέντρο όταν παρουσιαστείς, γνωρίζει κανείς ισχύει; Όπως κι ότι κάθε φθινόπωρο έρχεται στις μονάδες χαρτί άμα ξέρει κάποιος ας βοηθήσει
Ναι, πέρυσι Αυλώνα, στη διάρκεια της εκπαίδευσης ΕΠΟΠ 2022, συμπλήρωσαν κάποια έντυπα, και όποιοι ενδιαφέρονταν, δήλωναν για ειδικές. Καλή επιτυχία !
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, καλή επιτυχία!
Ster

Δημοσίευση από Ster »

Τελικά το θέμα με την ΒΕΚ λύθηκε; Παίρνει τα ίδια ακριβώς μορια με την πιστοποίηση δηλαδή 300 και είτε έχεις πιστοποίηση είτε ΒΕΚ τους αρκεί; Γιατί και εγώ ΒΕΚ έβαλα και παλεύω εδώ και πόσους μήνες να μαθω αν μοριοδοτείται ή όχι οι μισοί μου έλεγαν ναι και οι μισοί όχι!
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Labros98 »

Ster έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 10:53 pm Τελικά το θέμα με την ΒΕΚ λύθηκε; Παίρνει τα ίδια ακριβώς μορια με την πιστοποίηση δηλαδή 300 και είτε έχεις πιστοποίηση είτε ΒΕΚ τους αρκεί; Γιατί και εγώ ΒΕΚ έβαλα και παλεύω εδώ και πόσους μήνες να μαθω αν μοριοδοτείται ή όχι οι μισοί μου έλεγαν ναι και οι μισοί όχι!
Μίλησα ο ίδιος με το help desk του ΣΞ. Μοριοδοτουνται και τα δυο 300 μόρια.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Labros98 έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 11:16 pm
Ster έγραψε: Πέμ Σεπ 21, 2023 10:53 pm Τελικά το θέμα με την ΒΕΚ λύθηκε; Παίρνει τα ίδια ακριβώς μορια με την πιστοποίηση δηλαδή 300 και είτε έχεις πιστοποίηση είτε ΒΕΚ τους αρκεί; Γιατί και εγώ ΒΕΚ έβαλα και παλεύω εδώ και πόσους μήνες να μαθω αν μοριοδοτείται ή όχι οι μισοί μου έλεγαν ναι και οι μισοί όχι!
Ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και για ναυτικο και αεροπορια; Γιατί εγώ έκανα και στα τρία τα χαρτιά μου και έβαλα και στα 3 ΒΕΚ εφόσον δεν έχω την πιστοποίηση και μου την δέχτηκαν κανονικά την βεκ παντού. Οπότε φαντάζομαι και εύχομαι ότι και στα άλλα δύο θα ισχύει το ίδιο!
Επισκέπτης

Ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και για ναυτικο και αεροπορια; Γιατί εγώ έκανα και στα τρία τα χαρτιά μου και έβαλα και στα 3 ΒΕΚ εφόσον δεν έχω την πιστοποίηση και μου την δέχτηκαν κανονικά την βεκ παντού. Οπότε φαντάζομαι και εύχομαι ότι και στα άλλα δύο θα ισχύει το ίδιο!
Ster

Δημοσίευση από Ster »

Ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και για ναυτικο και αεροπορια;
Γιατί εγώ έκανα και στα τρία τα χαρτιά μου και έβαλα και στα 3 ΒΕΚ εφόσον δεν έχω την πιστοποίηση και μου την δέχτηκαν κανονικά την βεκ παντού. Οπότε φαντάζομαι και εύχομαι ότι και στα άλλα δύο θα ισχύει το ίδιο!
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Labros98 »

Ster έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 12:56 am
Ξέρεις αν ισχύει το ίδιο και για ναυτικο και αεροπορια;
Γιατί εγώ έκανα και στα τρία τα χαρτιά μου και έβαλα και στα 3 ΒΕΚ εφόσον δεν έχω την πιστοποίηση και μου την δέχτηκαν κανονικά την βεκ παντού. Οπότε φαντάζομαι και εύχομαι ότι και στα άλλα δύο θα ισχύει το ίδιο!
Ισχυει για όλους τους κλάδους, ναι.
Stathis32

Δημοσίευση από Stathis32 »

Λογικά αφού σήμερα τελειώνει η προθεσμία για τα δικαιολογητικά, Τρίτη Τετάρτη θα βγουν οι πίνακες κατάλληλων/ακατάλληλων. Ή οχι;
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από evakar »

Stathis32 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 9:15 am Λογικά αφού σήμερα τελειώνει η προθεσμία για τα δικαιολογητικά, Τρίτη Τετάρτη θα βγουν οι πίνακες κατάλληλων/ακατάλληλων. Ή οχι;
Το πιθανότερο.
Επισκέπτης

evakar έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 9:37 am
Stathis32 έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 9:15 am Λογικά αφού σήμερα τελειώνει η προθεσμία για τα δικαιολογητικά, Τρίτη Τετάρτη θα βγουν οι πίνακες κατάλληλων/ακατάλληλων. Ή οχι;
Το πιθανότερο.
Βγαίνουν τόσο σύντομα;
Stathis32

Δημοσίευση από Stathis32 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 9:51 am
evakar έγραψε: Παρ Σεπ 22, 2023 9:37 am
Το πιθανότερο.
Βγαίνουν τόσο σύντομα;
Δεν ξέρω απλά επειδή όταν έκανες την αίτηση αν έλλειπε σου έστελναν email για να σε ενημερώσουν. Οπότε θεωρώ ότι δεν ήταν πολλοί αυτοί που έχουν ελλειπή δικαιολογητικά και έτσι θα πάει πιο γρήγορα η διαδικασία. Αυτή είναι η γνώμη μου έτσι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες