Εγώ προσωπικά θέλω για την επαγγελματική αποκατάσταση κυρίως καθώς με ενδιαφέρει τμήμα γραφείου. Διαφορετικά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα έκανα προσπάθεια!MrMiragelover έγραψε: Τρί Μαρ 21, 2023 8:08 pm Γιατι θέλετε να γίνετε ΕΠΟΠ; Ειναι θέμα καυλας, είναι θέμα ότι θέλετε να υπηρετησετε την πατρίδα, είναι η επαγγελματική αποκατάσταση; Δε ρωταω ειρωνικά ή κατι. Και εγώ σκέφτομαι να καταθέσω για ΕΠΟΠ. Απλα θέλω να μάθω τι οδηγεί, τι μας οδηγεί, να πάμε για ΕΠΟΠ
Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;
Re: Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;
Προφανώς για όλα όσα ανέφερες στο σχόλιο σου... Για μένα κυρίως λόγω καυλας... Είναι κάτι που το κυνηγάω χρόνια από στρατιωτικές σχολές, ασχέτως αν δε τα κατάφερα εν τέλει να εισαχθω σε αυτές... Έχω περάσει 3 φορές την διαδικασία των εξετάσεων, δεν πρόκειται να τα παρατήσω τώρα.MrMiragelover έγραψε: Τρί Μαρ 21, 2023 8:08 pm Γιατι θέλετε να γίνετε ΕΠΟΠ; Ειναι θέμα καυλας, είναι θέμα ότι θέλετε να υπηρετησετε την πατρίδα, είναι η επαγγελματική αποκατάσταση; Δε ρωταω ειρωνικά ή κατι. Και εγώ σκέφτομαι να καταθέσω για ΕΠΟΠ. Απλα θέλω να μάθω τι οδηγεί, τι μας οδηγεί, να πάμε για ΕΠΟΠ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Πω σε καταλαβαίνω. Οσο να ναι,3 φορές είναι βαρβατο και respect που το προσπάθησες τοσο. Εγω προσωπικό πέρασα τα αγωνίσματα (πκε). Τωρα άμα δεν με βγάλουν κάπου οι πανελλήνιες, τότε το σενάριο Εποπ παίζει αρκετά. Απο ειδικότητες τι σε ενδιαφέρουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες