Επιτροπή Απαλλαγών
Επιτροπή Απαλλαγών
Περασα σημερα απο καρδιολογο στο 401 (μετα απο παραπεμπτικο του φρουραραρχειου) και μου εβγαλε ενδειξη: Ι5 με αναφορα στην παραγραφο 532 του ΦΕΚ, ομοιως και η επιτροπη του φρουραρχειου. Σημειωθηκε να περασω απο επιτροπη απαλλαγων. Υπαρχει το ενδεχομενο η επιτροπη να αλλαξει τη γνωματευση του γιατρου;(και να το κανει Ι4; ) υπαρχει τετοια περιπτωση. Να σημειωσω οτι ο γιατρος ηταν καθετως λεγοντας μου "ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ"
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Επιτροπή Απαλλαγών
Bas έγραψε:Περασα σημερα απο καρδιολογο στο 401 (μετα απο παραπεμπτικο του φρουραραρχειου) και μου εβγαλε ενδειξη: Ι5 με αναφορα στην παραγραφο 532 του ΦΕΚ, ομοιως και η επιτροπη του φρουραρχειου. Σημειωθηκε να περασω απο επιτροπη απαλλαγων. Υπαρχει το ενδεχομενο η επιτροπη να αλλαξει τη γνωματευση του γιατρου;(και να το κανει Ι4;) υπαρχει τετοια περιπτωση. Να σημειωσω οτι ο γιατρος ηταν καθετως λεγοντας μου "ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ"
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Θα την πάρεις την απαλλαγή
Επιτροπή Απαλλαγών
Περασα χτες απο επιτροπη απαλλαγων αφου πριν απο 1 μηνα ειχα περασει απο τον καρδιολογο ο οποιος ειχε δωσει ενδειξη γα Ι5. Στην επιτροπη δε με ρωτησαν τιποτα απλα κοιταξαν τα χαρτια μου και μου ειπαν να φυγω και οτι η αποφαση θα σταλει ταχυδρομικα απο το στρατολογικο μου γραφειο. Υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξαν την ενδειξη και να το εκαναν Ι4; Δε θα επρεπε να με εξετασουν για να γινει Κατι τετοιο; Συμβαινει αυτο?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Επιτροπή Απαλλαγών
Bas έγραψε:Περασα χτες απο επιτροπη απαλλαγων αφου πριν απο 1 μηνα ειχα περασει απο τον καρδιολογο ο οποιος ειχε δωσει ενδειξη γα Ι5. Στην επιτροπη δε με ρωτησαν τιποτα απλα κοιταξαν τα χαρτια μου και μου ειπαν να φυγω και οτι η αποφαση θα σταλει ταχυδρομικα απο το στρατολογικο μου γραφειο. Υπαρχει περιπτωση να μου αλλαξαν την ενδειξη και να το εκαναν Ι4; Δε θα επρεπε να με εξετασουν για να γινει Κατι τετοιο; Συμβαινει αυτο;
Η επιτροπή δεν εξετάζει, απλά βλέπει την γνωμάτευση και σπάνια αλλάζει τις αποφάσεις, βασικά δεν σου κάνανε ερωτήσεις;
Επιτροπή Απαλλαγών
Αρα δηλαδη η επιτροπη δε μπορει να αλλαξει την ενδειξη του γιατρου; Αυτο που ρωαταω ειναι οτι τι μπορει να μου συμβει τωρα; Να με καλεσουν για επανεξεταση; Να αλλαξουν το Ι?
Επιτροπή Απαλλαγών
Οχι Greek_Army δε με ρωτησαν τιποτα σχετικα με την παθηση μου... ! Μονο για την αναβολη που ειχα παρει για λογους σπουδων το 2005. Για αυτο ρωταω τι μπορει να μου συμβει; Περιμενα οτι κατι θα με ρωτησουν... Αλλα απλα ειδαν τα χαρτια μου και μου ειπαν οτι η αποφαση θα σταλει ταχυδρομικα απο τη στρατολογια.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Επιτροπή Απαλλαγών
Από την στιγμή που η πάθηση υπάρχει στο ΦΕΚ και αναφέρει ότι πρέπει να πάρεις Ι5 δεν θα σου αλλάξει τίποτα η επιτροπή
Καλή απαλλαγή!
Καλή απαλλαγή!
Επιτροπή Απαλλαγών
Απλα ρωταω αν υπηρχε θεμα να μου αλλαξουν την ενδειξη του γιατρου δε θα μου εκαναν τουλαχιστον καποιες ερωτησεις για την παθηση μου?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Επιτροπή Απαλλαγών
Bas έγραψε:Απλα ρωταω αν υπηρχε θεμα να μου αλλαξουν την ενδειξη του γιατρου δε θα μου εκαναν τουλαχιστον καποιες ερωτησεις για την παθηση μου;
Θα τους κάλυψε η γνωμάτευση του γιατρού, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς
Επιτροπή Απαλλαγών
Μετα απο ποσο καιρο ερχεται στο σπιτι η αποφαση της επιτροπης απαλλαγων; Και επισης μπορει να λεει οτι πρεπει να παρουσιαστω αμεσα σε περιπτωση αλλαγης της αποφασης του στρατιωτικου γιατρου;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Επιτροπή Απαλλαγών
Bas έγραψε:Μετα απο ποσο καιρο ερχεται στο σπιτι η αποφαση της επιτροπης απαλλαγων; Και επισης μπορει να λεει οτι πρεπει να παρουσιαστω αμεσα σε περιπτωση αλλαγης της αποφασης του στρατιωτικου γιατρου;
1-2 μήνες
Σπάνια η επιτροπή αγνοεί την σύσταση του γιατρού
Επιτροπή Απαλλαγών
Και ομως η επιτροπη με εκρινε Ι4 και παρουσιαζομαι Μεσολλογι τη δευτερα, αλλα το φυλο πορειας γραφει επανω εισαγωγη και επανεξεταση στο 401. Τι σημαινει αυτο; Θα περασω απο επιτροπη και γιατρους ξανα ; Βοηθηστε καποιος
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Επιτροπή Απαλλαγών
Bas έγραψε:Και ομως η επιτροπη με εκρινε Ι4 και παρουσιαζομαι Μεσολλογι τη δευτερα, αλλα το φυλο πορειας γραφει επανω εισαγωγη και επανεξεταση στο 401. Τι σημαινει αυτο; Θα περασω απο επιτροπη και γιατρους ξανα ; Βοηθηστε καποιος
Μάλλον κάτι δεν έκανε σωστά ο γιατρός που πήγες γι'αυτό η επιτροπή έκρινε ότι θα πρέπει να κάνεις εξετάσεις στο 401
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα! Πέρασα χτες από επιτροπή απαλλαγών και μου είπαν ότι θα μου στείλουν με αλληλογραφία την απόφαση. Γνωρίζετε πότε θα έρθει περίπου?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Επιτροπή Απαλλαγών
15 με 20 ημέρες, καλό θα είναι σε αυτό το διάστημα να επικοινωνήσεις και εσύ με την στρατολογία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες