Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις
Θα ηθελα να μαθω αν σε αποριπτουν απο τις ειδικες δυναμεις με ιατρικο ιστορικο: σπασμενο χερι πριν 8 χρονια, πλατιποδια, και μια ενχειρηση χιαστου στο γονατο πριν 4 χρονια; αν σε αποριπτουν που σε στελνουν; και τελος αν σε στειλουν πεζικο σε ποια κατηγορια απο τις ι 2-3-4 σε κατασουν με αυτο το ιατρικο ιστορικο;
Αν δεν σε απορρίπτουν με όλα αυτά, τότε όλοι κομμάντο θα γινόμασταν.
Δεν γνωρίζω σε ποια κατηγορία Ι σε κατατάσσουν, αλλά οι εγχειρήσεις που αναφέρεις δεν έχουν καμία σημασία αν σήμερα δεν παρουσιάζεις πρόβλημα σε αυτά τα σημεία.
Με την πλατυποδία δεν ξέρω τι γίνεται.
Δεν γνωρίζω σε ποια κατηγορία Ι σε κατατάσσουν, αλλά οι εγχειρήσεις που αναφέρεις δεν έχουν καμία σημασία αν σήμερα δεν παρουσιάζεις πρόβλημα σε αυτά τα σημεία.
Με την πλατυποδία δεν ξέρω τι γίνεται.
απο αθλήματα και εξετάσεις υγείας απλά δεν θέλουν να έχεις πρόβλημα.
αν είσαι ι1 μπορείς να μπεις.
αν είσαι ι1 μπορείς να μπεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
ti somatikes eikanotites xriazonte gia na me dextoyne stis idikes dinamis;
Ελληνας έγραψε:ti somatikes eikanotites xriazonte gia na me dextoyne stis idikes dinamis;
Πρέπει να είσαι απλά Ι1.
-
- Υποδεκανέας
γεια σας μετα απο καιρο... εχτες ορκιστηκα στο μεγαλο πευκο.. απο οτι καταλαβα για μεινεις ειδικες δυναμεις χρειαζεται να μην εισαι γιωτας η να μην εχεις καποιο σοβαρο προβλημα υγειας..
302 amaliada έγραψε: γεια σας μετα απο καιρο... εχτες ορκιστηκα στο μεγαλο πευκο.. απο οτι καταλαβα για μεινεις ειδικες δυναμεις χρειαζεται να μην εισαι γιωτας η να μην εχεις καποιο σοβαρο προβλημα υγειας..
Άντε, καλή θητεία να έχεις.
Άμα βρεις χρόνο ρίξε και καμιά πληροφορία για το Μεγάλο Πεύκο
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΡΕΡΝΟΥ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ;
Καλησπέρα παίδες... Ειμαι 18 1/2 και περιμενω το χαρτακι μου... εχω δηλωσει στρατό ξηρας... Αλλα τελικα θελω να παω ειδικες δυναμεις... κατι εχω ακουσει οτι ερχονται και σε περνουν απο το στρατοπεδο κατι πρασινοσκουφιδες... Εχω ενα βασικο ερωτιμα... Εχω άσθμα.. θα με παρουν; Ειμαι 1.75 και 82 κιλα... Αθλουμαι... και πιστευω θα αντεξω... αλλα με το ασθμα τι γίνεται;
-
- Αρχιλοχίας
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Για να πας Ειδικες Δυναμεις απο οσο ξερω πρεπει να εισαι Ι1 και λογω του ασθματος λογικα θα σε βγαλουν Ι2. Αλλα για περισσοτερα ριξε μια ματια στο αθρο Σωματική Ικανότητα
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΧΘΩ ΩΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ 15 ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΑΜΑ. ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ Η ΘΑ ΚΟΠΩ;
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ
ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ Η ΘΑ ΚΟΠΩ;
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ
Έάν δεν το αναφέρεις λογικά δεν θα το μάθουν ποτέ.
Άλλωστε δεν βγάζεις ακτινογραφία στο πόδι, αλλά και να βγάζεις αν έχει δέσει σωστά δεν θα εντοπίσουν τίποτα.
Μόνο πρόσεχε μην ξεκινήσουν τίποτα ενοχλήσεις μετά.
Άλλωστε δεν βγάζεις ακτινογραφία στο πόδι, αλλά και να βγάζεις αν έχει δέσει σωστά δεν θα εντοπίσουν τίποτα.
Μόνο πρόσεχε μην ξεκινήσουν τίποτα ενοχλήσεις μετά.
Ευχαριστω για την απαντηση. Απλά ρωτάω επειδή απ οσο εχω δει ειναι ολοι ανω του μετρίου αναστηματος... συμπτωση; (για να μην αναφερθώ στα ΟΥΚ που ριχνουν μισο κεφαλι σε ολους τους υπολοιπους, αν και ειναι αλλη περιπτωση αυτη
)

Στα ΟΥΚ δεν παίρνουν πλέον κληρωτούς έτσι και αλλιώς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες