από yandr » Τετ Μαρ 19, 2008 3:15 pm
ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ δυστύχημα στο Βασιλούδι Θεσσαλονίκης επιδείνωσε το βαρύ κλίμα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην Αεροπορία Στρατού και το οποίο έχει οδηγήσει σε αθρόες παραιτήσεις πιλότων και τεχνικών.
Γερασμένο μέρος του στόλου, κακές υποδομές, ελλείψεις σε ανταλλακτικά και στον τομέα της συντήρησης και μη επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό που αναγκάζει το υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ να αναζητούν άρον άρον λύσεις.
Πολύ περισσότερο, καθώς τους επόμενους μήνες αναμένεται να γίνουν παραλαβές νέων ελικοπτέρων (Απάτσι και ΝΗ-90), ενώ το ενδεχόμενο κάποιων μεταθέσεων στο πεδίο μαχών κατά των Ταλιμπάν, μετά τη διαφαινόμενη αποστολή 2-4 Σινούκ στο Αφγανιστάν, δημιουργεί και πρόσθετα κίνητρα αποχώρησης.
Παρ΄ όλο που τα δεδομένα συντήρησης του μοιραίου ελικοπτέρου ήταν εντός ορίων, αυτό ουδόλως αποτελεί δεδομένο για το σύνολο του στόλου. Εξάλου, το 2004-05 η κυβέρνηση της Ν. Δ. Σταμάτησε πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Χιούι, ενώ το 2006 ανακοίνωσε, υπό το βάρος άλλου δυστυχήματος με 4 νεκρούς, πρόγραμμα απόσυρσης των παλαιότερων ελικοπτέρων που βρίσκεται, λένε, σε εξέλιξη.
TA NEA
[quote]ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ δυστύχημα στο Βασιλούδι Θεσσαλονίκης επιδείνωσε το βαρύ κλίμα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην Αεροπορία Στρατού και το οποίο έχει οδηγήσει σε αθρόες παραιτήσεις πιλότων και τεχνικών. Γερασμένο μέρος του στόλου, κακές υποδομές, ελλείψεις σε ανταλλακτικά και στον τομέα της συντήρησης και μη επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό που αναγκάζει το υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ να αναζητούν άρον άρον λύσεις.Πολύ περισσότερο, καθώς τους επόμενους μήνες αναμένεται να γίνουν παραλαβές νέων ελικοπτέρων (Απάτσι και ΝΗ-90), ενώ το ενδεχόμενο κάποιων μεταθέσεων στο πεδίο μαχών κατά των Ταλιμπάν, μετά τη διαφαινόμενη αποστολή 2-4 Σινούκ στο Αφγανιστάν, δημιουργεί και πρόσθετα κίνητρα αποχώρησης.Παρ΄ όλο που τα δεδομένα συντήρησης του μοιραίου ελικοπτέρου ήταν εντός ορίων, αυτό ουδόλως αποτελεί δεδομένο για το σύνολο του στόλου. Εξάλου, το 2004-05 η κυβέρνηση της Ν. Δ. Σταμάτησε πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Χιούι, ενώ το 2006 ανακοίνωσε, υπό το βάρος άλλου δυστυχήματος με 4 νεκρούς, πρόγραμμα απόσυρσης των παλαιότερων ελικοπτέρων που βρίσκεται, λένε, σε εξέλιξη.[url=http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080319&nid=7890679&sn=&spid=876]TA NEA[/url] [/quote]