Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από Legion » Τρί Σεπ 01, 2009 6:41 pm

Σιωνιστης;

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από thrakiotis » Τρί Σεπ 01, 2009 5:25 pm

συνεχίζεται η επίθεση του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ στον Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Αυτή τη φορά, σειρά έχει ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης και οι καταγγελίες του, περί χρηματισμού (ουσιαστικά) του επικεφαλής των οικολόγων-πράσινων, από τον Τζόρτζ Σόρος.

Τον άνθρωπο που στηρίζει οικονομικά τα Σκόπια (είναι αλήθεια) και "έδωσε υποτροφία στον Τρεμόπουλο" (ο Μ. Τρεμόπουλος, δηλώνει παντού, ότι δεν χρωστάει σε κανέναν και δεν πήρε δραχμή από κανέναν).

Παλαιότερα πάντως ο Μ. Τρεμόπουλος, ανέφερε ότι η μόνη σχέση που έχει με τον Ουγγροεβραίο μεγιστάνα, είναι... η δημοσίευση ενός άρθρου, για την ελληνική περιβαλλοντική πολιτική, που δημοσίευσε ο ίδιος, στην αγγλόφωνη εφημερίδα "Balkan Horizons", και μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω Link: http://www.cdsee.org/pdf/bh4_all.pdf , σελίδα 16.

taxalia.blogspot.com

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από Legion » Κυρ Αύγ 30, 2009 4:39 pm

Την διαβασα την συζητηση φιλε μου αφου θεωρεις οτι καλως μπηκε ο Τρεμοπουλος και η υπολοιπη καστα που θεωρει οτι η Μακεδονια ειναι των Σκοπιανων... Μα θα μου πεις οτι εκλεχτηκε απο τον Ελληνικο Λαο, μα υπαρχουν και αυτοι στο λαο Αν νομιζεις οτι ετσι θα παει μπροστα Το Ελληνικο Εθνος... Τι περιμενες να ποσταρω.

Ωστοσο για την αξιολογηση και τα τεκμηριωμενα σχολια δεν υπαρχουν.

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από GenerX » Κυρ Αύγ 30, 2009 8:44 am

Άλλο ένα τεκμηριωμένο σχόλιο.

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από kampf » Κυρ Αύγ 30, 2009 5:40 am

GenerX ελεος ρε μαν. Σε ΟΛΑ τα ποστ που κανεις εχεις παντα γνωμη αντιθετη. ΠΑΝΤΑ ομως. Απορω πως εχεις το θρασος να απορεις δηθεν γιατι σε λεει ετσι ο αλλος. Οι ψευτοπροοδευτικες αποψεις σου, οσο και να Προσπαθεις φανερωνουν το ποιον σου

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από GenerX » Κυρ Αύγ 30, 2009 12:27 am

Legion με ποια κριτήρια με έκρινες ως ανθέλληνα;

Είναι χαρακτηρισμός ο οποίος δε δέχομαι, καθώς θέλω ο τόπος που ζω -είτε ζω Ιταλία, είτε Ελλάδα, είτε Ζιμπάμπουε- θέλει να πάει μπροστά. Βρίσκομαι στην Ελλάδα λοιπόν, επομένως δε θεωρώ τον εαυτό μου ανθέλληνα.

Είμαι περίεργος να μάθω. Αλλά θέλω να μου πεις και ποιος έκανε αξιολόγηση των κριτηρίων που θα μου αναφέρεις.

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από yandr » Σάβ Αύγ 29, 2009 9:46 pm

Legion έγραψε:Μαζευονται στο τραπεζι της ανθελληνικης προσπαθειας ολοι αυτοι μαζι και o generx...

Όχι προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη σε παρακαλώ

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από Legion » Σάβ Αύγ 29, 2009 9:42 pm

Μαζευονται στο τραπεζι της ανθελληνικης προσπαθειας ολοι αυτοι μαζι και oι ταδε...

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από thrakiotis » Σάβ Αύγ 29, 2009 6:03 pm

στην Ελλάδα όλα γίνονται πραγματικότητα...

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από kampf » Σάβ Αύγ 29, 2009 1:30 am

Εγω δεν εχω καταλαβει απο ποτε η οικολογια και η εκπροσωπηση της σχετιζονται με εθνικα θεματα

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από thrakiotis » Παρ Αύγ 28, 2009 7:21 pm

Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι καλύτερο από τον... Γηραιό των λουλουδιών, γνωστότερο με το όνομα Τρεμόπουλος! Ο λεγάμενος που έχει ταχθεί στο πλευρό απάντων των εχθρών της Ελλάδας, συμπλέοντας μαζί τους, κατέφθασε και στην Κύπρο ΜΑΣ για να... Εκθέσει τις απόψεις του!

Είχε επίσημη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Πριν τη συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας, ο Τρεμόπουλος επισκέφθηκε τον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Κυπριανού με τον οποίο είχε μια... Εποικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση. Η συνάντηση με τον Κύπριο Πρόεδρο, που διάρκεσε πάνω από μία ώρα, έγινε σε θερμό και φιλικό κλίμα και οι δύο πλευρές δήλωσαν την... Ικανοποίησή τους για τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που ενδιαφέρουν την Κύπρο και την Ευρώπη! Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Τρεμόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που οι προτάσεις μας για μια πράσινη, ειρηνική και αποστρατιωτικοποιημένη Κύπρο βρίσκουν εύφορο έδαφος στη Μεγαλόνησο. Η Αμμόχωστος, με τη συμβολή Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σχεδιασμό και την υλοποίηση, μπορεί να αποτελέσει ένα πρότυπο πράσινης και πολυπολιτισμικής πόλης, ως έμπρακτη απόδειξη ότι το Κυπριακό ζήτημα είναι δυνατόν να επιλυθεί και ταυτόχρονα να γίνει ένα ελκυστικό υπόδειγμα για ολόκληρο τον κόσμο»! Είδατε πόσο ωραία τα παρουσιάζουν οι οικολόγοι του Τρεμόπουλου τα πράγματα; Τσιμουδιά για τους ομαδικούς τάφους, τις εκτελέσεις, τους αγνοούμενους... Τσιμουδιά βέβαια και για τον τούρκικο στρατό κατοχής! Εντάσσεται και αυτός στο "ελκυστικό υπόδειγμα" πολυπολυτισμού, κατά Τρεμόπουλο!

www.stoxos.gr

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από Nassos » Δευ Ιουν 29, 2009 9:49 pm

ΝΙΚΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ έγραψε:Θεωρειτε, οτι ο Τρεμόπουλος, μοιάζει έστω και λίγο με τους ευρωπαίους οικολογους; Μη ξεχναμε οτι στην Γερμανία μετείχαν στην κυβέρνηση και ήταν σοβαροί και εκτός απο τα οικολογικα είχαν και κάποια σχέση με τα Όποια εθνικά τους θέματα, αυτός είναι κλασσικό σούργελο


Ναι, οι Οικολόγοι που χαιρόντουσαν για τον βομβαρδισμό της Σερβίας, που έγιναν πιο φιλελεύθεροι από τους νεοφιλελεύθερους κλπ. Κλπ.

Οι Οικολόγοι είναι λομπίστες της λεγόμενης "πράσινης οικονομίας", κοινώς μιας άλλης φούσκας.

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από TOPOL-M » Δευ Ιουν 29, 2009 8:19 pm

«Φλερτ» από το ΠΑΣΟΚ και τον Συνασπισμό για τους Οικολόγους Πράσινους στο 6ο Τακτικό Συνέδριό τους που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με εκπροσώπηση από όλα τα κόμματα, εκτός του ΛΑΟΣ που δεν είχε προσκληθεί.

Με προσωπικό μήνυμά του, που διάβασε ο βουλευτής Τ. Κουράκης, ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Α. Τσίπρας, διαμήνυσε στους συνέδρους πως «οι δυνάμεις της Αριστεράς και της Οικολογίας οφείλουν να αναζητήσουν και να βρουν κοινό βηματισμό, όχι μόνο στο επίπεδο των κοινωνικών αντιστάσεων, αλλά και στο επίπεδο μιας νέας προγραμματικής διεξόδου». Επίσης έκανε λόγο για «φυσικές πολιτικές συμμαχίες του οικολογικού χώρου», οι οποίες όπως τόνισε «βρίσκονται στην Αριστερά και όχι στα κόμματα του δικομματισμού».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Θεσσαλονίκης Γ. Μαγκριώτης, αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του Γ. Παπανδρέου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «κοινός στόχος των Πράσινων και του ΠΑΣΟΚ είναι η πράσινη ανάπτυξη και η αλλαγή του διοικητικού μοντέλου της χώρας, και με βάση αυτούς τους δύο στόχους μπορούμε να οικοδομήσουμε το πλατύ κοινωνικό μέτωπο της μεγάλης ανατροπής, είτε το ΠΑΣΟΚ έχει αυτοδυναμία είτε όχι».

Ο Μ. Τρεμόπουλος
Στην ομιλία του, πάντως, ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μ. Τρεμόπουλος έκανε λόγο «για δυνάμεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που μεγάλωσαν την απόσταση μαζί μας».

Εκπροσωπώντας τη ΝΔ, ο ευρωβουλευτής Θ. Σκυλακάκης τόνισε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων για το περιβάλλον και πρόσθεσε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να συζητήσει με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ενώ από το ΚΚΕ παραβρέθηκε ο βουλευτής Ν. Ζιώγας.

Ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μ. Τρεμόπουλος, εμφανίστηκε βέβαιος για την είσοδο του κόμματος και στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ για το ζήτημα των συνεργασιών επισήμανε πως κατά την προεκλογική περίοδο οι Οικολόγοι απηύθυναν λόγο συνεργασίας σε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, με βάση προγραμματικές συγκλίσεις, και πως αυτό θα συνεχιστεί και μετεκλογικά.

Το συνέδριο εξέλεξε το νέο 34μελές πανελλαδικό συμβούλιο του κόμματος, το οποίο συνήρθε στη συνέχεια και εξέλεξε την 8μελή γραμματεία του. Στο νέο όργανο δεν έθεσε υποψηφιότητα ο Μ. Τρεμόπουλος, ώστε, όπως είπε, να ανταποκριθεί καλύτερα στα νέα του καθήκοντα ως ευρωβουλευτής.

Β. ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8334&pubid=4330823

Εχω μια απορία. Αυτοί όλοι κάτι μαγειρεύουν αφήνοντας στην απ έξω τον Καρατζαφέρη. Ρε Λαζόπουλε εσύ που μας έλεγες ότι ο Καρα είναι μέρος του συστήματος που τον σπρώχνει τελικά που είναι; Γιατί στην απ έξω; Αυτός είναι το σύστημα ή όλοι οι υπόλοιποι; Ποιόν νομίζεις ότι κοροϊδεύει επιτέλους;

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από Anonymous » Παρ Ιουν 26, 2009 2:20 pm

Αυτός ο γλειώδης τύπος λέτε να παραστεί στην σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα με το αεροσκάφος των "Μακεδονικών Αερογραμμών"; Ε ρε κλωτσιές που θέλουν κάποιοι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου

Τρεμόπουλος - Κόμμα Οικολόγων και Μακεδονικό!

από Anonymous » Παρ Ιουν 26, 2009 9:44 am

Θεωρειτε, οτι ο Τρεμόπουλος, μοιάζει έστω και λίγο με τους ευρωπαίους οικολογους; Μη ξεχναμε οτι στην Γερμανία μετείχαν στην κυβέρνηση και ήταν σοβαροί και εκτός απο τα οικολογικα είχαν και κάποια σχέση με τα Όποια εθνικά τους θέματα, αυτός είναι κλασσικό σούργελο

Κορυφή