ΣΠΕΝ στο Καστελόριζο

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: ΣΠΕΝ στο Καστελόριζο

ΣΠΕΝ στο Καστελόριζο

από kolegas » Σάβ Απρ 23, 2016 10:45 pm

oΠως τα λες και ακομα χειροτερα

ΣΠΕΝ στο Καστελόριζο

από glock » Παρ Απρ 22, 2016 9:41 pm

Μπραβο παλικαρι μου

ΣΠΕΝ στο Καστελόριζο

από gimitrop » Παρ Απρ 22, 2016 9:20 pm

Καλησπέρα σε όλους,Δεν ξέρω τι άποψη έχετε γενικά για τα ΣΠΕΝ (Σχολείο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοτοποθετημένων) που περνάει ο κάθε στρατιώτης φεύγοντας από το κέντρο και πηγαίνοντας στη μονάδα του.

Εγώ είμαι από τους... Τυχερούς που υπηρετούν στο Καστελόριζο και αυτά που έζησα τις 2 εβδομάδες εκπαίδευσης (κανονικά είναι 3 εβδομάδες αλλά λόγω άδειας Πάσχα γλίτωσα 1) δεν ξέρω αν έχουν προηγούμενο: Καθημερινή πρωινή γυμναστική (τρέξιμο, ασκήσεις, κάμψεις κτλ), αμέσως μετά καθημερινό τρέξιμο με πλήρη εξάρτηση, όπλο και κράνος έως το πεδίο εκπαίδευσης, πεζοπορία σε βουνό υψομέτρου 270 μέτρων επίσης με πλήρη εξάρτηση, όπλο και κράνος, πυρ και κίνηση με αληθινά πυρά και πολλά άλλα. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσω ότι η μονάδα μου, η ΔΑΝ Μεγίστης όπως λέγεται, έχει παράδοση στις Ειδικές Δυνάμεις, δηλαδή η πλειοψηφία των στελεχών της είναι πρασινομπερέδες, με ότι αυτό συνεπάγεται. Θεωρώ ότι ως Πεζικάριος έχω ζήσεις πολλά παραπάνω από όσα θα βίωνα σε κάποια άλλη μονάδα που θεωρείται Πεζικό, γιατί Πεζικό στο Καστελόριζο θεωρώ ότι δεν υπάρχει. Έφτασα πολλές φορές στα όριά μου και στο σημείο να σκεφτώ πολύ σοβαρά την αναβολή. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το ΣΠΕΝ που πέρασε ο καθένας και κατά πόσο προσεγγίζει αυτό που πέρασα εγώ.


Κορυφή