Τι βλακειες ειναι αυτες που λετε; ! Ακου εκει, εκμεταλευονται τα χρηματα του ΚΨΜ; ! Μες την μ*λ*κ*α ειστε! -Ο Δ/κτης ειναι πολυ καλος για μοναδα παραμεθωριου.
-Η υπηρεσια - τουλαχιστον μεχρι πριν απο 2 μηνες- ηταν 1-1,2-1 και το πολυ καποιες φορες 3-1.
-Υπηρεσιες ειναι του κ*λο@! Πυλη, θαλαμοφυλακας, ΑΜ και σκοπια στο φυλακιο που, αντιθετα απο αλλες μοναδες που πας για 1-2 εβδομαδες,- στον Λαγο πας μονο για μια ημερα, αφου το φυλακιο ειναι 1 χλμ απο την μοναδα.
-Πρωινη γυμναστικη δεν υπαρχει, οπως Στις περισσοτερες Αλλες μοναδες!
-Πολλα πρωινα, αν δεν εχεις καποια δουλεια να κανεις, υπαρχει περιπτωση να εισαι αραχτος στον θαλαμο η στο ΚΨΜ.
-Οι εγκαταστασεις δεν ειναι πολυ καλες, αλλα δεν κυκλοφορουνε και ποντικια μεσα, οπως σε αλλες μοναδες του Εβρου!
-Το φαγητο αρκετα καλο αν και σε αυτο βασικα παιζει ρολο ο μαγειρας. Τελευταια αρχισαν να σερβιρονται και αναψυχτικα δωρεαν και καποιες φορες κ γλυκα.(προφιτερολ, κλπ)
Τωρα παιζουν ρολο και οι Λοχαγοι των λοχων. Οταν εφυγα εγω, Ολοι οι λοχοι ηταν Χαλαροι, εκτος απο το ΛΕΜ που ειχε μια τρελη υπολοχαγο οπως και εναν
κ@υλ*μεν * ανθυπολοχαγο που πιεζαν πολυ τον λοχο.
Απο εκει και περα ειναι χαλια το μερος σαν τοποθεσια. Σε ενα λοφο 15 χλμ απο Διδυμοτυχο κ 12 χλμ απο Ορεστιαδα ειναι να σε πιανει καταθλιψη καποιες φορες.
Τι βλακειες ειναι αυτες που λετε; ! Ακου εκει, εκμεταλευονται τα χρηματα του ΚΨΜ; ! Μες την μ*λ*κ*α ειστε! -Ο Δ/κτης ειναι πολυ καλος για μοναδα παραμεθωριου.-Η υπηρεσια - τουλαχιστον μεχρι πριν απο 2 μηνες- ηταν 1-1,2-1 και το πολυ καποιες φορες 3-1.-Υπηρεσιες ειναι του κ*λο@! Πυλη, θαλαμοφυλακας, ΑΜ και σκοπια στο φυλακιο που, αντιθετα απο αλλες μοναδες που πας για 1-2 εβδομαδες,- στον Λαγο πας μονο για μια ημερα, αφου το φυλακιο ειναι 1 χλμ απο την μοναδα.-Πρωινη γυμναστικη δεν υπαρχει, οπως Στις περισσοτερες Αλλες μοναδες!-Πολλα πρωινα, αν δεν εχεις καποια δουλεια να κανεις, υπαρχει περιπτωση να εισαι αραχτος στον θαλαμο η στο ΚΨΜ.-Οι εγκαταστασεις δεν ειναι πολυ καλες, αλλα δεν κυκλοφορουνε και ποντικια μεσα, οπως σε αλλες μοναδες του Εβρου!-Το φαγητο αρκετα καλο αν και σε αυτο βασικα παιζει ρολο ο μαγειρας. Τελευταια αρχισαν να σερβιρονται και αναψυχτικα δωρεαν και καποιες φορες κ γλυκα.(προφιτερολ, κλπ)Τωρα παιζουν ρολο και οι Λοχαγοι των λοχων. Οταν εφυγα εγω, Ολοι οι λοχοι ηταν Χαλαροι, εκτος απο το ΛΕΜ που ειχε μια τρελη υπολοχαγο οπως και εναν [url=mailto:%20Κ@υλ*μεν]κ@υλ*μεν[/url] * ανθυπολοχαγο που πιεζαν πολυ τον λοχο.Απο εκει και περα ειναι χαλια το μερος σαν τοποθεσια. Σε ενα λοφο 15 χλμ απο Διδυμοτυχο κ 12 χλμ απο Ορεστιαδα ειναι να σε πιανει καταθλιψη καποιες φορες.