Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Re: Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από apricot99 » Πέμ Απρ 06, 2023 2:14 pm

Θα ηθελα να κανω μια γρηγορη ερωτηση, χρησιμοποιούνται ακομα στον στρατο τα M48A5 και τα M60A3 η επειδη ειναι παλια τα εχουν στης αποθηκες και τωρα η εκπαιδευση γινεται σε μονο Leopard 1 και Leopard 2;
Εαν καποιος εχει κανει προσφατα θητεια στα τεθωρακισμενα και θελει να μοιράσει γνωση εας απαντησει.

(Εξτρα ερωτηση χρησιμοποιούνται ακομα τα BMP-1 γιατι ειχα διαβασει οτι σιγα σιγα αντικαθαστουνται απο το 2017;)

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από Loxias » Τρί Μαρ 08, 2022 7:40 pm

Καλησπέρα, γίνεται να δηλώσω κάπου ότι θέλω να υπηρετήσω τεθωρακισμενα ή πρέπει να με επιλέξουν στην τύχη;

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από D.Y.K » Σάβ Μαρ 04, 2017 7:42 am

Πλέον δεν υπηρετούν ΔΕΑ εκεί όχι.

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από mtls » Παρ Μαρ 03, 2017 6:11 pm

Καλησπέρα. Στον Βελεστίνο γνωριζέτε αν παιρνουν ΔΕΑ εκει ή ειναι μονο εργοστασιο τεθωρακισμένων?

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από Pumbaa » Δευ Φεβ 13, 2017 8:08 pm

Παιδια καλησπερα

Ηταν να μπω στρατο στην προηγουμενη εσσο αλλα πηρα αναβολη για κοινωνικους λογους

Στβν τοτε εσσο ειχα περασει ευρευνας και πληροφορικης σωμα, μαλλον λογω πτυχιων(πολυτεχνειο ηλ. Μηχανικος) και ηλικιας 28 χρονων.

Τωρα το χαρτι μου ηρθε τεθωρακισμενα... τι εχει γινει γιατι τοσο μεγαλγ αλλαγη; Υπαρχει καποιος τροπος να παω στην παλια μου καταταξη;

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από Odysseus » Τρί Ιαν 24, 2017 7:22 pm

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια απορία. Εγώ που έχω παραπανίσια κιλά λογικά θα μπω Ι2 σε αυτή τη περίπτωση θα είμαι δεκτός στα τεθωρακισμένα ;

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από Nassos » Πέμ Απρ 09, 2015 11:13 am

Στο Πέραμα Ιωαννίνων είναι το 625 ΤΠ ( δές εδώ ) που είναι και Μονάδα Τεθωρακισμένων.

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από πετραν32 » Πέμ Απρ 09, 2015 9:35 am

Παιδια μπηκα στο ι τερνετ και ειδα οτι παρουσιαζο μι αυλωνα τεθωρακισμενα. Επαιδη ειμαι απο ηπειρο θελω να μου πειτε ποιες μοναδες τεθωρακισμενων υπαρχουν εδω κοντα, η πως μπορω να το μαθω; Και επισης, δικαιουμε κατ εξαιρεση μεταθεση λογω προβληματος υγειας του πατερα μου, αλλα αν δεν εχει εδω τριγυρω καποια μοναδα τεθωρακισμενων, υπαρχει περιπτωση να μην παρω μεταθεση; Και σ αυτη τη περπεριπτωση μηπως ειναι καλυτερα να προσπαθησω να αλλαξω σωμα, δλδ απο τεθωρακισμενα να παω πεζικο που σιγουρα θα εχει περισσοτερες μοναδες, αρα και περισσοτερες πιθανοτητες να παρω μεταθεση?

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από Αέναος » Σάβ Μαρ 21, 2015 8:41 pm

Σειρούλα don't worry! Να ξέρεις αν τοποθετηθείς ως πλήρωμα θα έχεις λίγο ζόρι στην εκπαίδευση αλλά και στην συντήρηση αλλά οκ μην σκάς γιατί δεν θα είσαι μόνος. Θα είσαι μαζί με το πλήρωμά Σου καθώς και με τους συναδέλφους σου παλιούς και νέους μιας και ο μαύρος ΠΟΤΕ δεν παλιώνει. Θα έχεις συχνές ασκήσεις μικρών κλιμακίων αλλά οκ και τότε ξέρεις θα σου γίνει συνήθεια. Μην βάλεις βύσμα για να πάρεις άλλη ειδικότητα γιατί δεν αξίζει. Δες το σαν μια εμπειρία που ποτέ δεν θα την ξαναβιώσεις. Θα είσαι συνέχεια με μία πολεμική μηχανή! Οι μάχιμες ειδικότητες είναι ο ΟΔ. Μ. Α.(οδηγός μέσου άρματος), Α. Π. Μ. Α.(αρχηγός πληρώματος μέσου άρματος-πρέπει να τελειώσεις την σχολή ΙΛ. Υ. Β-πρέπει να γίνεις έφεδρος υπαξιωματικός) και τέλος ο Π. Α. Μ. Α.(πυροβολητής ασυρματιστής μέσου αρμάτος). Θα καταταχτείς στις 1η ή 2η επιλαρχία ως Κ. Ε. Ν. Και μετά θα πάρεις μετάθεση για την ΙΛ. Υ. Β για Α. Π. Μ. Α. Ή για την 4η επιλαρχία 3η ίλη για Οδ. Μ. Α. Ή για την 3η επιλαρχία 3 ίλη για Π. Α. Μ. Α.. Οι παραπάνω υπομονάδες θεωρούνται ως Ε. Κ. Ε. Τέσπα ελπίζω να μην σε κούρασα. Αν θέλεις και άλλες πληροφορίες στείλε μου πριβέ μήνυμα. Ένας ΟΔ. Μ. Α.257 σειρά (1998-2000).

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από Kourtembeu » Σάβ Μαρ 21, 2015 7:11 pm

Εννοείς ότι η μονάδα που πας έχει αυτά τα άρματα. Όλες οι Μονάδες με άρματα. Τρέχουν. Πολύ! Και εγώ σε Μηχανοκίνητο Πεζικού ήμουν και τρέχαμε... Συνέχεια!ΕικόναΕικόνα

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από Spidey » Σάβ Μαρ 21, 2015 2:14 pm

Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος από εσάς έχει υπηρετήσει ως μαυροσκούφης στα Leopard, που ήταν και πώς πέρασε, καθώς έχω προεπιλεγεί να παώ και δεν βρίσκω τίποτα σχετικό στο forum.

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από D.Y.K » Σάβ Φεβ 14, 2015 4:35 pm

Panos239191 έγραψε:Μαγκες καλημερα μολις ορκιστηκα απο ΚΕΕΔ κι ειμαι στην αδεια αλλα δεν ηθελα να συνεχισω ΕΔ γιατι απο μικρος που αρχισα να ασχολουμαι με στρατο ηθελα να παω στα τεθωρακισμενα μαυροσκουφης. Εχω δηλωσει για Κυπρο, Τεταρτη πρωι παμε ΚΕΕΔ και μας δινουν φυλλο πορειας. Ποιες οι πιθανοτητες να με παρουν ΤΘ στην Κυπρο χωρις βυσμα κτλ; Να φανταστω μηδαμινες αλλα ηθελα να ρωτησω, ευχαριστω!


Μηδαμινές.

ΠΖ θα υπηρετήσεις.

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από Panos239191 » Σάβ Φεβ 14, 2015 1:16 pm

Μαγκες καλημερα μολις ορκιστηκα απο ΚΕΕΔ κι ειμαι στην αδεια αλλα δεν ηθελα να συνεχισω ΕΔ γιατι απο μικρος που αρχισα να ασχολουμαι με στρατο ηθελα να παω στα τεθωρακισμενα μαυροσκουφης. Εχω δηλωσει για Κυπρο, Τεταρτη πρωι παμε ΚΕΕΔ και μας δινουν φυλλο πορειας. Ποιες οι πιθανοτητες να με παρουν ΤΘ στην Κυπρο χωρις βυσμα κτλ; Να φανταστω μηδαμινες αλλα ηθελα να ρωτησω, ευχαριστω!

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από Nassos » Δευ Σεπ 01, 2014 11:45 am

Όχι, στο δίνουν στη κατάταξη.

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

από lephleg » Δευ Σεπ 01, 2014 2:08 am

Ερωτηση:Γινεται απονομη του μαυρου μπερε οπως και του πρασινου στις ΕΔ;

Αν ναι, γινεται στην Αυλωνα ή μετα τη μεταθεση στη μοναδα; Ειναι διαφορετικο απο την ορκομωσια;


Κορυφή