από yandr » Παρ Αύγ 25, 2006 6:22 pm
kiriakos έγραψε:Οπως θεωρείς εσυ κατα την γνώμη σου ***** την αγορά των F-16 εστι και εμείς λέμε την γνώμη μας...
Παντως για τα F-16 κάνεις λάθος διάβασε τον αμυντικό τύπο και θα αλλάξεις γνώμη...
Ο αμυντικός τύπος δεν ζει από τις συνδρομές (εργάζομαι σε περιοδικό και γνωρίζω εκ των έσω). Σε διαφημίσεις βασίζεται και για το λόγο αυτό είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ προκατειλλημένος (πως γράφεται αυτή η λέξη;

).
Εφόσον θα χρειαστεί να αντικαταστήσουμε τα Α-7 εντός διετίας και τα F-4 λίγο αργότερα, είναι λάθος να τμηματοποιούμε και πάλι τις αγορές σε 30-δες και 40-δες.
Οι Τούρκοι εξαγγέλουν αγορές για εκατοντάδες ελικόπτερα, άρματα, αεροπλάνα και τελικά παίρνουν πολύ λιγότερα, έχοντας όμως εξασφλαίσει πολύτιμα ανταλλάγματα.
Τώρα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, πάλυ πολυτυπία θα έχουμε στην Π. Α.F-16,Mirage 2000 + νέο μαχητικό, που αν είναι ευρωπαϊκής προέλευσης θα συμπληρωθεί σίγουρα στο μέλλον με αμερικανικό αεροσκάφος.
[quote=kiriakos]Οπως θεωρείς εσυ κατα την γνώμη σου ***** την αγορά των F-16 εστι και εμείς λέμε την γνώμη μας...Παντως για τα F-16 κάνεις λάθος διάβασε τον αμυντικό τύπο και θα αλλάξεις γνώμη... [/quote]Ο αμυντικός τύπος δεν ζει από τις συνδρομές (εργάζομαι σε περιοδικό και γνωρίζω εκ των έσω). Σε διαφημίσεις βασίζεται και για το λόγο αυτό είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ προκατειλλημένος (πως γράφεται αυτή η λέξη; [img]/forum/smileys/smiley9.gif[/img]).Εφόσον θα χρειαστεί να αντικαταστήσουμε τα Α-7 εντός διετίας και τα F-4 λίγο αργότερα, είναι λάθος να τμηματοποιούμε και πάλι τις αγορές σε 30-δες και 40-δες.Οι Τούρκοι εξαγγέλουν αγορές για εκατοντάδες ελικόπτερα, άρματα, αεροπλάνα και τελικά παίρνουν πολύ λιγότερα, έχοντας όμως εξασφλαίσει πολύτιμα ανταλλάγματα.Τώρα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, πάλυ πολυτυπία θα έχουμε στην Π. Α.F-16,Mirage 2000 + νέο μαχητικό, που αν είναι ευρωπαϊκής προέλευσης θα συμπληρωθεί σίγουρα στο μέλλον με αμερικανικό αεροσκάφος.