Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από abck » Σάβ Μαρ 14, 2015 6:12 pm

Υπάρχει κάποιος ήδη ΕΠΟΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ να μας αναφέρει τις συνθήκες εργασίας κλπ στο συγκεκριμένο σώμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από ΗΡΑ » Παρ Φεβ 26, 2010 9:17 pm

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!Εικόνα

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από qwerty » Παρ Φεβ 26, 2010 3:24 am

ΗΡΑ, όποτε βγει η προκήρυξη, να έχεις το νου σου! Δεν είναι στάνταρ κάτι. Την μια χρονιά μπορεί να ζητάνε για μια ειδικότητα μόνο ΑΕΙ, την άλλη μόνο ΤΕΙ και την άλλη και από τα δυο. Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα. Μόνο η προκήρυξη. Καλή σου επιτυχία![:) ]

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από ΗΡΑ » Παρ Φεβ 26, 2010 12:18 am

Καλησπερα ενδιαφερομαι για την επομενη προκυρηξη με το καλογια εποπ και συγκεκριμενα για οικονομικο, αλλα εχω μια απορια εχω πτυχιο αει χρηματοοικονομικων μετραει η θελει μονο απο τει;Εικόνα

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από kalha » Τετ Φεβ 24, 2010 10:32 pm

Εδω οικονομικο που παμε παιδια Μεσολογγι?

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από giannis p » Σάβ Φεβ 20, 2010 6:22 pm

Φιλε τακ περασες οικονομικο?

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από tak » Πέμ Φεβ 18, 2010 10:25 pm

Κανεις για οικονομικο φετοσ?

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από Anonymous » Παρ Νοέμ 27, 2009 1:22 pm

Καλημέρα. Έχω δηλώσει και εγώ την ειδικότητα αυτή όπως έλεγα και σε προηγουμενα ποστ μου. Πιστεύω για εμάς θα κριθεί στην γνώση ξένων γλωσσών με πτυχία λοουερ και πάνω, γιατί τώρα χωρίς τη συνέντευξη θα μετρήσει το πτυχίο ΤΕΙ και το διαθέτουμε όλοι. Όλοι στείλαμε και από ένα ECDL ή αντίστοιχο το οποίο δεν μοριοδοτείται. Άρα στην πιστοποίηση ξένων γλωσσών θα μας ξεχωρίσουν εμάς τους 10... Ούτε φάκελο για υποψηφιοτητα για μεταπτυχιακό να στέλναμε!

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από Marina2 » Παρ Οκτ 16, 2009 10:19 pm

Αν ηταν πιστευω να κοπεις απο ιατρικο λόγο θα σου το ειχαν ηδη αναφέρει στην επιτροπή. Για τα αθλήματα: Πέρυσι δεν μας λεγανε αν κοπηκαμε ή οχι. Αλλα οσες δεν εβγαλαν 2 και επανω αγωνισματα μπορει να μην τους λέγανε οτι κόπηκαν επι τοπου αλλα οταν εβγαναν τα αποτελέσματα ελεγε σαν ετοιολογια οτι ειχες κοπει σε κάποιο αθλημα. Μεσον παιζει παντου και στα αθλήματα και στα ιατρικά αλλα να κόψουν κάποιον με αυτην την αιτιολογία χωρις λόγο μου φαινεται δυσκολο.

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από Anonymous » Παρ Οκτ 16, 2009 8:02 pm

Καλησπέρα. Υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα/δυνατότητα να κόψουν άτομα για ιατρικό λόγο; Αφού περάσαμε από ιατρικές και όλες τις δοκιμασίες πώς είναι δυνατόν. Λόγω μορίων ή βύσματος ή ότι άλλο ναι.

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από DinosV » Παρ Οκτ 09, 2009 11:52 pm

Μπα μην το λες. Εγω πιστευω στο Ραδιο Αρβυλα style βγαινει η βρωμα οτι ειναι κ καλα ξυσιμο μπαινουν τα βλεπουν σκουρα κ μετα τσουπ παραιτηση!

Εγω θελω να μπω γιατι δεν τα καταφερα μεσω Πανελληνιων κ εχω περασει κ το οριο ηλικιας πια, τωρα κιολας εχουν πεσει κ οι βασεις κ ειναι πιο ευκολο, δεν το κανω λογω μοδας παρεπιπτοντως.

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από anna.nikos » Παρ Οκτ 09, 2009 11:35 pm

DinosV έγραψε: Παιδες ειχα περασει κ εγω Επιμελητητης Χρηματικου κ με εκοψαν στα Υγειονομικα βγαζοντας μου τρελα ευρηματα τα οποια οταν εκανα εξετασεις κ στην πολη μου δεν ειχα τιποτα απ'οσα μου ειχαν πει, λες κ τα ηξερα κιολας οτι τους τα εκρυβα! Εκτος αυτου εχω δωσει σε εξετασεις Επ. Οπ πολλες φορες κ σε διαφορετικα σωματα κ αυτοι ηθελαν ντε κ καλα να με βγαλουν σκαρτο επειδη φαινεται δεν ειχα βυσμα. Τι να πω! Δεν ξερω παιδες αν αξιζει ο κοπος που κανετε για να μπειτε ΕπΟπ καλυτερα που δεν σας παιρνουν ισως η μοιρα σας να θελει να σας δωσει ενα μηνυμα οτι δεν κανετε για εκει για διαφορους λογους! Πριν μπειτε ρωτηστε κ μαθετε οσοι ειναι ΗΔΗ ΕπΟπ δεν ειναι ΟΛΑ "ροδινα", πιστευω δεν αξιζει ιδιως σε οσους ειναι Πτυχιουχοι κ εχουν επιλογη να κανουν κατι καλυτερο, διοτι προσωπικα πιστευω οτι ΕπΟπ πηγαινει καποιος που δεν εχει τι αλλο να κανει "εξω"!

ειναι η σιγουρη λυση, ειναι σαν μοδα τα τελευταια χρονια. Στις πρωτες σειρες παρακαλουσαν για ατομα κ τωρα ειδαν ολοι μας πως ειναι αυτοι που ειναι ηδη μεσα κ "αγαπησαμε" το στρατο.

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από DinosV » Παρ Οκτ 09, 2009 11:31 pm

Παιδες ειχα περασει κ εγω Επιμελητητης Χρηματικου κ με εκοψαν στα Υγειονομικα βγαζοντας μου τρελα ευρηματα τα οποια οταν εκανα εξετασεις κ στην πολη μου δεν ειχα τιποτα απ'οσα μου ειχαν πει, λες κ τα ηξερα κιολας οτι τους τα εκρυβα! Εκτος αυτου εχω δωσει σε εξετασεις Επ. Οπ πολλες φορες κ σε διαφορετικα σωματα κ αυτοι ηθελαν ντε κ καλα να με βγαλουν σκαρτο επειδη φαινεται δεν ειχα βυσμα.
Τι να πω!
Δεν ξερω παιδες αν αξιζει ο κοπος που κανετε για να μπειτε ΕπΟπ καλυτερα που δεν σας παιρνουν ισως η μοιρα σας να θελει να σας δωσει ενα μηνυμα οτι δεν κανετε για εκει για διαφορους λογους!
Πριν μπειτε ρωτηστε κ μαθετε οσοι ειναι ΗΔΗ ΕπΟπ δεν ειναι ΟΛΑ "ροδινα", πιστευω δεν αξιζει ιδιως σε οσους ειναι Πτυχιουχοι κ εχουν επιλογη να κανουν κατι καλυτερο, διοτι προσωπικα πιστευω οτι ΕπΟπ πηγαινει καποιος που δεν εχει τι αλλο να κανει "εξω"!

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από aleka » Τετ Σεπ 30, 2009 7:58 pm

ttsevekidou έγραψε:8 εβδομαδες δεν ειναι το κεντρο;


4 μηνες εκατσαν περυσι στο Μεσολογγι (οικονομικο)

Επιμελητής χρηματικού / Οικονομικό

από tati » Τετ Σεπ 30, 2009 7:04 pm

8 εβδομαδες δεν ειναι το κεντρο;

Κορυφή