Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Δημιουργία απάντησης


Αυτή η ερώτηση είναι ένα μέσο για την πρόληψη αυτοματοποιημένων υποβολών φόρμας από κακόβουλη χρήση.
Εικονίδια smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

Το BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Το [url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ

Περίληψη Θέματος
   

Αναπτυγμένη προβολή Περίληψη Θέματος: Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από nwo » Παρ Μάιος 15, 2020 5:25 am

Αν είσαι χαμηλού επιπέδου (όπως το καταλαβαίνει αυτό κανείς, αυτό είναι σχετικό) τότε η μόνη σου επιλογή νομίζω είναι οι πανελλήνιες. Δηλαδή αντί για μεταπτυχιακό, διάβασε δώσε πανελλήνιες και θα περάσεις σε κάποια στρατιωτική σχολή. Με τα πτυχία σου θα παίρνεις 200-300 ευρώ παραπάνω μισθό. Επίσης ανέμενε προκήρυξη στην ΕΥΠ όποτε και αν ποτέ βγει. Βέβαια σε όλα αυτά νομίζω παίζει κάποιο ρόλο η ηλικία.

Αν όμως θες πιο πολλά λεφτά, πιο πολλή δουλειά και αν νιώθεις ότι έχεις πολλες δυνάμεις που ίσως το δημόσιο δεν αξιοποιήσει και εκτιμήσει, τότε σου προτείνω Private Intelligence Agency ή Non-governmental organization. Ίδρυσε μία δικιά σου τέτοια εταιρεία από το 0 σε Ευρωπαϊκό (όχι μόνο Ελληνικό) επίπεδο και βήμα βήμα θα βρεις και εσύ τα όριά σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 1-2 συνεταίρους που ο καθένας θα αναλάβει διαφορετικούς τομείς. Αρχικό κεφάλαιο μπορείς να βρεις απο ευρωπαϊκά κονδύλια, ή αν έχεις σίγουρους πελάτες μπορείς να πάρεις δάνειο για να αρχίσεις. Αν τελικά πετύχεις (όσοι προσπαθούν τέτοια πράγματα, είναι εξ αρχής συνειδητοποιημένοι και σίγουρα πετυχαίνουν), τότε θα μπορεί η εταιρεία σου να δουλέψει για τον Ελληνικό στρατό ή την ΕΥΠ ή κατι αντίστοιχο σε άλλη χώρα της Ευρώπης σαν εξωτερικός συνεργάτης για εκάστοτε πρότζεκτ.

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από leroywatson » Κυρ Φεβ 02, 2020 1:08 pm

Καλησπερα, ειμαι φοιτητης οικονομικου στο παπει και παραλληλα δουλευω 8ωρο σε γραφειο. Θελω να μπω ειδικες δυναμεις (αν και ειχα δηλωσει πεζικο απο τι θυμαμαι στο λυκειο) κατα προτιμηση ελευθερος σκοπευτης οταν ερθει η ωρα με το καλο. Επισης θελω να κανω ενα μεταπτυχιακο (αν ναι ποιο; ) που θα μπορουσε να με βοηθησει σε επαγγελματικη αποκατασταση στον στρατο η σε καποιο σωπα ασφαλειας. Με ενα πτυχιο ΑΕΙ, αγγλικα προφισενσι, ισπανικα βασικα, πτυχιο υπολογιστων, και μεταπτυχιακο πιστευετε θα μπορω να εχω μια καλη επαγγελματικη αποκατασταση; Ισως σε καποιο οικονομικο τμημα που ειναι το στοιχειο μου. Πως αλλιως θα μπορουσα να το κυνηγησω; Επισης ενα αλλο ονειρο μου ειναι η ΕΥΠ αλλα δεν εχω τα προσοντα για την τωρινη προκυρηξη, πιστευετε μεσω ειδικων δυναμεων η καπως αλλιως, θα μπορουσα να εργαστω για την ΕΥΠ; Ευχαριστω!Εικόνα

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από Nassos » Δευ Οκτ 07, 2019 4:58 pm

Καμιά φορά το ΥΕΘΑ βγάζει προκηρύξεις για πρόσληψη πολιτικού προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από konstantinos » Δευ Οκτ 07, 2019 1:12 pm

Καλησπερα, ειμαι 20 ετων και σπουδαζω στο οικονομικο του πειραια, παραληλα δουλευω 8ωρο σε γραφειο. Ομως απο μικρος ηθελα να ασχοληθω με τον στρατο ειτε ειναι γραφειοκρατεια ειτε οχι. Εστω οτι οταν φτασω στα 25 εχω ενα πτυχιο οικονομικου, ενα μεταπτυχιακο (τι μπορω να κανω για να αυξησω τις πιθανοτητες μου να εργαστω στο πενταγωνο πχ; ) Και 2 ξενες γλωσσες (αγγλικα ισπανικα), τι δουλεια θα μπορουσα να βρω στον ελληνικο στρατο, δημοσιο κλπα; Συγνωμη που γραφω σε #offtopic Του φορουμ αλλα αληθεια δεν ξερω που αλλου να ψαξω, ευχαριστω.

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από Γιάννης » Σάβ Σεπ 03, 2016 3:32 am

Καλησπερίζω το φόρουμ. Θα ήθελα να κάνω και γω μια ερώτηση με την σειρά μου η οποία έχει γίνει ήδη αρκετές φορές απ' ότι βλέπω. Επειδή όμως οι αλλαγές τρέχουν είπα να ξαναρωτήσω. Έχω πτυχίο φυσικής και σκέφτομαι να κάνω μεταπτυχιακό ς' ένα πρόγραμμα σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Υπάρχει περίπτωση να βγει προκήρυξη για μετεωρολόγους στο μέλλον ή πρέπει να έχεις τελειώσει σχολή υπαξιωματικών; Είναι απαραίτητο το μεταπτυχιακό πάνω στην μετεωρολογία ή είναι δεκτό και κάποιο παρεμφερές όπως αυτό που έχω επιλέξει; Υπάρχει ηλικιακό όριο; Ευχαριστώ

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από Nassos » Πέμ Σεπ 01, 2016 1:36 pm

Μόνο αν βγει προκήρυξη για πρόσληψη πολιτικού προσωπικού στις ΕΔ με συγκεκριμένες ειδικότητες.

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από Kb24 » Τετ Αύγ 31, 2016 11:50 pm

Παιδιά μπορεί κάποιος με πτυχίο χημικού να δουλέψει στον στρατό;

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από Αλεξης » Τρί Μάιος 19, 2015 2:24 am

Γνωριζει κανενας εαν θα ξαναβγει προκηρυξη για πτυχιουχους η λογω της οικονομικης καταστασης που επικρατει εχουν σταματησει να βγαινουν και δεν θα ξαναβγουν; Τελειωνω σε λιγα χρονια την σχολη μου και θα ηθελα να ξερω. Ευχαριστω.

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από οlga » Παρ Νοέμ 01, 2013 8:37 pm

Μαλιστα. Τη διαβασα και καταλαβα. Σας ευχαριστω πολυ Εικόνα ελπιζω να βγει καποια προκυρηξη στο μελλον

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από Greek_Army » Παρ Νοέμ 01, 2013 3:46 am

Greek_Army έγραψε:Είναι παλιά προκήρυξη , απλά στην δίνω για να καταλάβεις περίπου τι γίνεται


Διάβασε την προκήρυξη και θα καταλάβεις, τώρα να μπω στην διαδικασία να εξηγήσω αναλυτικά για τις κατατακτήριες χωρίς να υπάρχει ελπίδα να βγει κάτι μεσα στα επόμενα 2 χρόνια δεν θα το κάνω.

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από οlga » Παρ Νοέμ 01, 2013 3:18 am

Καλησπερα και παλι. Ειπατε κατι για κατατακτηριες και το θεμα εχει 4 σελιδες. Τι εννοειτε; Μηπως μπορειτε να πειτε κατι παραπανω για το θεμα των κατατακτηριων; Ευχαριστω πολυ

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από Greek_Army » Τετ Οκτ 30, 2013 9:44 pm

Ο θεσμός των ΕΜΘ έχει καταργηθεί, όποιος δεν ξέρει είναι προτιμότερο να μην γράφει.

Και προσλήψεις για πτυχιούχους στις ένοπλες δυνάμεις μέχρι το 2014 δεν πρόκειται να γίνουν, όποιος μπορεί και είναι εντός ηλικιακών ορίων ας δώσει πανελλήνιες.

Τώρα ποια τμήματα δέχονται πτυχιούχους με κατατακτήριες, το θεματάκι έχει 4 σελίδες, όποιος βαριέται περαστικά του.

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από - » Τετ Οκτ 30, 2013 3:02 pm

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας για να μπεις εκεί. Αν είσαι 23 μπορεί να σε παίρνει να πας. Και εφόσον είσαι Πτυχιούχος ΤΕΙ δν Παίζει ρόλο. Προς το παρόν μόνο με τις αγαπητές σχολικές εξετάσεις του λυκείου... Υπάρχουν Και οι ΕΜΘ (Εθελοντές Μακράς Θητείας) σ εκεί σε παίρνει νομίζω μέχρι 28-30 ετών νομίζω να πας... ).ΕικόναΣε αυτήν την περίπτωση πιάνεις δουλειά από ότι ξέρω. Δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικασία για ΕΜΘ. Αλλά θέλει κάποια έκθεση από τον τελευταίο διοικητή που έκανες... Στρατιωτική θητεία... Και εφόσον δεν έχει περάσει διάστημα μεγαλύτερο των 3 ετών κάτι τέτοιο.

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από Ορέστης Αργυρόπουλος » Σάβ Οκτ 26, 2013 7:47 pm

Παιδια ειμαι πτυχιουχος Τ. Ε. Ι. Και θα ηθελα να μπω στην Σχολη Ικαρων. Μπορω με καποιο ειδος κατατακτηριων εξετασεων?

Πρόσληψη πτυχιούχων στις Ένοπλες Δυνάμεις

από D.Y.K » Σάβ Οκτ 19, 2013 2:47 am

οlga έγραψε:Καλησπερα. Ειμαι γυναικα. Αποφοιτος οικονομικης σχολης και διαβασα για τη σχολη εφεδρων. Κατατασσονται και γυναικες και μαλιστα αποφοιτοι λυκειου και ανω. Γνωριζετε εαν βγει καποια προκυρηξη;


Δεν θα βγει κάποια προκήρυξη όχι.


Κορυφή