Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Κάτσε πρώτα μα βγουν τα αποτελέσματα γιατί βλέπω καλό Οκτώβριο να βγαινουν
-
- Λοχίας
- Επικοινωνία:
Κάνα νέο έμαθε κανείς; Ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα; Έχω κουραστεί πραγματικά
Τώρα διάβασα ένα άρθρο που λέει ότι τα οριστικά αποτελέσματα αναμένονται στα τέλη του 2024 άρα φίλε μου μέσα Οκτωβρίου προσωρινά και γύρω στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου τα οριστικά μετά τις ενστάσειςSoldat έγραψε: ↑Παρ Αύγ 09, 2024 10:28 am Κάνα νέο έμαθε κανείς; Ποτέ θα βγουν τα αποτελέσματα; Έχω κουραστεί πραγματικά
Μακάρι ρε φίλε, έστω και έτσι! Έχω βαρεθεί να ψάχνω πληροφορίες και να τους παίρνω τηλ. Έχει καταντήσει αηδία η όλη φάση
Χαμένος κόπος φίλε μου δεν υπάρχει λογική με το δημόσιο... Ας ελπίσουμε να πάει έτσι το πραμαSoldat έγραψε: ↑Παρ Αύγ 09, 2024 2:14 pm Μακάρι ρε φίλε, έστω και έτσι! Έχω βαρεθεί να ψάχνω πληροφορίες και να τους παίρνω τηλ. Έχει καταντήσει αηδία η όλη φάση
Σε σχετικη ερωτηση που εκανα στο A.I για τα οριστικα της δημοτικης η απαντηση που ελαβα ειναι η εξης "Τα προσωρινα αποτελεσματα της Δημοτικης Αστυνομιας αναμένονται τον Σεπτεμβριο ενω η διαδικασιες προσληψης αναμενεται να εχουν ολοκληρωθει εως τις 12 Νοεμβριου"
Ούτε καν αδελφέ τι 12 Νοεμβρίου... Μέχρι τότε να έχουν βγει τα οριστικά μετά τις ενστάσειςTapos43 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 09, 2024 3:03 pm Σε σχετικη ερωτηση που εκανα στο A.I για τα οριστικα της δημοτικης η απαντηση που ελαβα ειναι η εξης "Τα προσωρινα αποτελεσματα της Δημοτικης Αστυνομιας αναμένονται τον Σεπτεμβριο ενω η διαδικασιες προσληψης αναμενεται να εχουν ολοκληρωθει εως τις 12 Νοεμβριου"
Καλησπέρα παιδιά από τα προσωρινά αποτελέσματα φαίνονται ποιους θα καλέσουν για αθλήματα; Τι βλέπει κανείς από τα προσωρινά αποτελέσματα; Δεν έχω ξανά δώσει ΑΣΕΠ για αυτό ρωτάω τόσο basic ερώτηση. Αν έχεις κάποιος την καλοσύνη να απάντηση …
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Τι σειρα εχεις ουσιαστικα στον πινακα αναλογα τα προσοντα σου. Μετα καλουν ενα συγκεκριμενο αριθμο επιλαχοντων για πκε, εδω δεν γνωριζουμε ποσους ακομα αλλα εικαζω αρκετους γιατι θα πεσει πολυ κοψιμο αν ειναι μεσω ασεπ αποκλειστικα οι διαδικασιες.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 09, 2024 3:49 pm Καλησπέρα παιδιά από τα προσωρινά αποτελέσματα φαίνονται ποιους θα καλέσουν για αθλήματα; Τι βλέπει κανείς από τα προσωρινά αποτελέσματα; Δεν έχω ξανά δώσει ΑΣΕΠ για αυτό ρωτάω τόσο basic ερώτηση. Αν έχεις κάποιος την καλοσύνη να απάντηση …
Thanks για την απάντηση, άρα πως καταλαβαίνει κανείς ότι βρίσκεται σε καλή σειρά στα προσωρινά … ότι έχει ελπίδες για την επόμενη φάση …
Venom94 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 09, 2024 6:10 pmΤι σειρα εχεις ουσιαστικα στον πινακα αναλογα τα προσοντα σου. Μετα καλουν ενα συγκεκριμενο αριθμο επιλαχοντων για πκε, εδω δεν γνωριζουμε ποσους ακομα αλλα εικαζω αρκετους γιατι θα πεσει πολυ κοψιμο αν ειναι μεσω ασεπ αποκλειστικα οι διαδικασιες.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 09, 2024 3:49 pm Καλησπέρα παιδιά από τα προσωρινά αποτελέσματα φαίνονται ποιους θα καλέσουν για αθλήματα; Τι βλέπει κανείς από τα προσωρινά αποτελέσματα; Δεν έχω ξανά δώσει ΑΣΕΠ για αυτό ρωτάω τόσο basic ερώτηση. Αν έχεις κάποιος την καλοσύνη να απάντηση …
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Αν είσαι μέσα στους προσωρινά διοριστεους ή αν είσαι στους κοντινούς επιλαχόντες. Αλλά η λίστα ξαναλέω θα φτάσει αρκετά κάτω όποτε όσους καλέσουν για αθλήματα ανεβείτε !Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 09, 2024 8:57 pm Thanks για την απάντηση, άρα πως καταλαβαίνει κανείς ότι βρίσκεται σε καλή σειρά στα προσωρινά … ότι έχει ελπίδες για την επόμενη φάση …
Venom94 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 09, 2024 6:10 pmΤι σειρα εχεις ουσιαστικα στον πινακα αναλογα τα προσοντα σου. Μετα καλουν ενα συγκεκριμενο αριθμο επιλαχοντων για πκε, εδω δεν γνωριζουμε ποσους ακομα αλλα εικαζω αρκετους γιατι θα πεσει πολυ κοψιμο αν ειναι μεσω ασεπ αποκλειστικα οι διαδικασιες.Επισκέπτης έγραψε: ↑Παρ Αύγ 09, 2024 3:49 pm Καλησπέρα παιδιά από τα προσωρινά αποτελέσματα φαίνονται ποιους θα καλέσουν για αθλήματα; Τι βλέπει κανείς από τα προσωρινά αποτελέσματα; Δεν έχω ξανά δώσει ΑΣΕΠ για αυτό ρωτάω τόσο basic ερώτηση. Αν έχεις κάποιος την καλοσύνη να απάντηση …
Καλησπέρα σε ολους και καλή επιτυχία σε κάθε έναν ξεχωριστά.
Μια ερώτηση, εάν βγουν τα προσωρινά αποτέλεσμα μετά από ποσο καιρο περίπου υπολογίζουμε να μας ζητήσουν για τα αθληματα;
Μια ερώτηση, εάν βγουν τα προσωρινά αποτέλεσμα μετά από ποσο καιρο περίπου υπολογίζουμε να μας ζητήσουν για τα αθληματα;
Γειά σου φίλε μου καλή επιτυχία σου εύχομαι. Πρώτα πρέπει να γίνουν ενστάσεις και να βγουν οι οριστικοι πίνακες μετά την εξέταση των ενστάσεων και μετά να μας καλέσουν για αθλήματαEpiskeptis97 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 10, 2024 2:54 pm Καλησπέρα σε ολους και καλή επιτυχία σε κάθε έναν ξεχωριστά.
Οποίος βρίσκεται οπότε στα προσωρινά αποτέλεσμα ξέρει ότι θα πάει στα αθλήματα όταν πραγματοποιηθούν;
Επισκέπτης έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 10, 2024 5:29 pmΓειά σου φίλε μου καλή επιτυχία σου εύχομαι. Πρώτα πρέπει να γίνουν ενστάσεις και να βγουν οι οριστικοι πίνακες μετά την εξέταση των ενστάσεων και μετά να μας καλέσουν για αθλήματαEpiskeptis97 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 10, 2024 2:54 pm Καλησπέρα σε ολους και καλή επιτυχία σε κάθε έναν ξεχωριστά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες