Su-35 έγραψε:Ολες οι μοναδες και κεντρα εκπαιδευσης νεοσυλλεκτων των 3 σωματων προμηθευονται (μαζικα και κατα κανονα) υλικα 3ης ποιοτητας λογο μικροτερου κοστους.
Πολλα απο τα ηδη κακης ποιοτητας τροφιμα φτανουν σχεδον μεχρι την ημερομηνια ληξης τους εως οτου καταναλωθουν ή και την ξεπερνουν ακομα.
Επισης, οι συσκευες μαγειρεματος, τα σκευη και τα εργαλεια μαγειρικης ειναι συνηθως πενταβρωμικα.
Συνηθως και η ποιοτητα του ποσιμου νερου ειναι πολυ κακη, ειδικα στις μοναδες επιφανειας του ναυτικου.
Προσπερναμε αυτα τα 4 παγια για τις ενοπλες δυναμεις προβληματα και συνεχιζουμε λεγοντας οτι απο εκει περα, παιζουν ρολο και οι ικανοτητες των εκαστοτε μαγειρων και η ποσοτητα των μεριδων.Η ποσοτητα αντιπαρερχεται την ποιοτητα.
Μεσα στις ικανοτητες των μαγειρων δεν περιλαμβανεται μονο η μαγειρικη τους τεχνη αλλα και η ποιοτητα τους ως ανθρωποι.Πχ μπορει να μαγειρευουν καλα αλλα ταυτοχρονα να φτυνουν και να ουρουν μεσα στα φαγητα και αλλα διαφορα που δεν θα ηθελα να αναφερω.
Προτεινω σπανια και επιλεκτικα τη σιτιση ενδον, ντιλιβερυ και συμπληρωματικα ταπερ με κεφτεδακια απο την μαμα (οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν) Αντε και καλη ορεξη στραβαδια!
OMEGA έγραψε: αν ειναι ετσι οπως τα λες καλα θα ειναι...
το μενου Πευκου, Ρεντινας και Δραμας περιλαμβανε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που σου γραφω πανω (και αλλα βεβαια). Τωρα αν προσθεσανε απο Τοτε αστακο και σαμπανια δε ξερω. Δε ξερω οι αλεξιπτωτιστες Που εχουν σημα το κοτοπουλο στο στηθος (κοτοπουλαδα) αμα τρωνε κι αλλες ποικιλιες κοτοπουλου εκει μεσα
Μάγειρας μπορείς να γίνεις και χωρίς να έχεις προυπηρεσία το αν είναι καλό η κακό είναι σε τι μονάδα θα πέσεις. Στην μονάδα μου οι μάγειρες όταν δεν είχαμε κόσμο κάνανε και θαλαμοφύλακες