Ναι γιατι οταν η προκυρηξη γραφει οτι ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ διπλωμα μετραει οχι ολα καποιοι πετατε χαρταετο και κανετε τσαμπα ενστασεις. Εαν ειχατε διαβασει την προκυρηξη δεν θα ειχατε τετοια θεματα
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Πληρωμα leo1A5-M48A5 MOLF υπάρχει κανείς;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Με φώναξαν για ΠΚΕ και έχω 402 μόρια γ αυτήν την ειδικότητα υπάρχουν πιθανότητες κατά την γνώμη σ?
Έχει κανει κανεις χαρτιά για Χειριστή Οργάνων Ελέγχου Πυρος Α/Α στο ΠΒ;
Παιδιά κανείς για πλήρωμα σκάφους μηχανικό;
Καλημέρα παιδιά, γνωρίζουμε στο περίπου ποτε θα παρουσιαστούν όσοι περάσουν για την εκπαίδευση στα κέντρα ;
Έχουμε κάποια εκτίμηση ;
Έχουμε κάποια εκτίμηση ;
Προσωπικά θεωρώ ότι επειδή μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα περνάνε ΠΚΕ, αρχές Δεκέμβρη θα μπουν όσοι είναι να μπουν και μέχρι μέσα Δεκέμβρη να καλέσουν και τους επιλαχών, αν χρειαστεί. Την προσωπική μου άποψη λέω.Stasio έγραψε: Πέμ Οκτ 26, 2023 8:48 am Καλημέρα παιδιά, γνωρίζουμε στο περίπου ποτε θα παρουσιαστούν όσοι περάσουν για την εκπαίδευση στα κέντρα ;
Έχουμε κάποια εκτίμηση ;
Καλησπέρα μια ερωτηση παιδιά οποίος γνωρίζει εννοείται τεχνικός αρβυλων έκανα και έχω 480 μόρια παίρνει 5 άτομα αυτή η ειδικότητα έχει κάνει κανένας εκεί και αν ναι γνωρίζει κάποιος τι παίζει με αυτήν την ειδικότητα;
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος εάν γίνεται να πάω για πκε πιο μετά από την ημερομηνία που με κάλεσαν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες