Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τι εννοείτε ότι λένε μέσα; Ότι θα βγάλει προκήρυξη καμιά 1000αρα άτομα από αρχές Μαρτίου του 2025?
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mikeangel »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 1:45 am Τι εννοείτε ότι λένε μέσα; Ότι θα βγάλει προκήρυξη καμιά 1000αρα άτομα από αρχές Μαρτίου του 2025;
2.500 άτομα θα βγάλει 31 Φλεβάρη.
Επισκέπτης

Από τις 2.500 θέσεις, άτομα με συνέχεις αντιπυρικές θα έχουν πολύ περισσότερη μοριοδότηση, όποτε θα είναι πολύ λιγότερες οι θέσεις παιδιά, εκτός και εάν ισχύσει το γεγονός με την χαμηλότερη βάση στο ηλικιακό κομμάτι τον ήδη εποχιακών ! Το σώμα πιστεύω δεν θα κάνει τους ήδη εποχιακούς 5ετης, απλά θα τους δώσει το δικαίωμα επαναπροσλήψεις ως εποχιακών, για μια 5ετια ακόμα ! Κάθε χρόνο έχει κενά το σώμα, εδώ και πολλά χρόνια δυστυχώς ! Να πάρει τους ήδη εποχιακούς, και να βγάλει προκήρυξη συν 2.500 άτομα λίγο δύσκολο…. Το εύχομαι ειλικρινά, αλλά και το 2020 που είχαν ανάγκες,1.300 προκήρυξαν από νέο κόσμο ενώ είχε ακουστεί για περισσότερο, κρατάτε μικρό καλάθι φιλαράκια…
Επισκέπτης

Τι 31 Φλεβάρη γράφεις και κοροϊδεύεις ρε φίλε... Έλεος
Επισκέπτης

Είναι τότε που θα κάνει μόνιμους τους 40+ εποχικούς που έχουν απομείνει για αυτό το λέει 😂😂
Επισκέπτης

Εάν τους ενδιέφεραν τα κενά στο σώμα, θα τραβούσαν κόσμο από την προκ. Του 2020, θα τραβούσαν και το 22’ και το 23’ !
Και πιστεύετε πως θα βγει προκήρυξη 2.500 ατόμων ;!
Όπως αναφέρετε και σε αλλά σχόλια,1.000 με 1.500 βαριά βαριά…οσο για αυτά που λέει ο κ. Τουρνας, μην πιστεύετε και πολλά, για επαναπρόσληψη 2.500 ατόμων μπορεί, για προκήρυξη άλλων 2.500 συν τους ήδη υπάρχων στο σώμα, πολύ χλωμό δυστυχώς…όπως και πολύ χλωμό η μονιμοποίηση ήδη εποχιακών
Επισκέπτης

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάμε για θρίλερ πάλι. Περιμέναμε σαν ***** φέτος να βγει το είχε πει και ο Μητσοτάκης ότι θα πάρει και τίποτα. Αν θυμάμαι σωστά και ο ΔΥΚ είχε μία πολύ έγκυρη πληροφόρηση από τον πρόεδρο των εποχικών και φυσικά στην επίσημη σελίδα τών εποχικών στο φβ είχαν γράψει οι διαχειριστές πως το άμεσο χρονικό διάστημα θα έχουμε προκήρυξη εποχικών πυροσβεστών. Αντ αυτού απλά έγινε ανανέωση και μίλησε ο κ. Τουρνάς για πρόσληψη 2.500 στις αρχές του 2025. Μακάρι να πάρει έστω μια 1500αρα να μπούμε αν και αυτό με τα κριτήρια δεν το πιστεύω δηλαδή το πολύ πολύ αντί για 40 οδηγούς να το κάνει 35 και μαχιμους 32-30 πολύ. Πενταετής δηλαδή μονιμοποίηση τών ήδη υπάρχων δεν νομίζω να κάνει μάγκες.
Επισκέπτης

Το όριο των οδηγών είναι 45 και όχι 40. ΑΝ αλλάξει άντε να πάει στα 40. Που δεν υπάρχει κάτι αλλά να είχαμε να λέγαμε.
yolk

Δημοσίευση από yolk »

Η 12μηνη εργασία για τους ήδη εποχικούς θα έρθει κάποια στιγμή, αυτό να το ξέρετε
Επισκέπτης

Αδερφέ καλημέρα, προφανώς κάποια στιγμή θα μπουν στην 5ετους υποχρέωσης, απλά όσους ξέρω εγώ, κανείς δεν μπήκε από την πρώτη 5ετια εποχιακού, και πολύ ούτε στην δεύτερη, πχ. Ξέρω παιδί που μπήκε στα 20 εποχιακός, και έγινε 5ετης στα 35του χρόνια, δηλαδή σε 3 5ετιες, προφανώς ευχόμαστε όλοι να γίνουν γιατί το αξίζουν οι περισσότεροι και με το παραπάνω, παρ’ολα αυτά και δυστυχώς δεν τους προωθούν εύκολα…και εάν ρίξουν και το όριο ηλικίας που λένε πολύ φοβάμαι ότι όσοι μπήκαν ήδη μεγάλοι, θα τα βρουν σκούρα
Επισκέπτης

Κοίτα αν μπεις εποχικός μέχρι τα 30 καλά είναι να προλάβεις να μαζέψεις μόρια από τις αντιπυρικες και να χωθείς εμοδε δεν έχεις άλλη επιλογή. Μετά αν δεν καταφέρεις και ξεπεράσεις το 35 ελπίζεις να σε κάνουν 5ετη
Επισκέπτης

Καλά προφανώς και είναι μεγάλη παπαντζα αυτό με την ΕΜΟΔΕ δεν θα παίρνει πάντα εμοδε αρχικά και δεν είναι η μόνη λύση αυτό το ξέρετε όλοι πολύ καλά και αν πατε εμοδε μόνο για την και καλά μονιμότητα είστε παλαβοί…αρχικά το σώμα αυτό δεν αξίζει απλά το πεζοπόρο είναι με άλλο όνομα… Επίσης φίλε μου από πάνω που λες ότι έγιναν πενταετής μετά από 15 χρόνια έγιναν γιατί οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν ούτε απολυτήριο δημοτικού, τώρα οι εποχικοι που έχουν μπει με κριτήρια του ΑΣΕΠ όπως απολυτήρια και πολλοί από αυτούς έχουν πτυχία πανεπιστημίου να μου πεις αυτό με τα πτυχία πανεπιστημίου δεν πιάνει τόσο αλλά έχουν μπει με κριτήρια ΑΣΕΠ μέσω αθλημάτων μοριοδότησης και απολυτήριο λυκείου οπότε θα γίνουν πολύ πιο γρήγορα με 12μηνη σύμβαση από ότι οι παλιοί…. Γ αυτό το λόγο άργησαν οι πιο παλιοί …. Μην ανησυχείτε συνάδελφοι εποχικοί θα γίνει 12μηνη σύμβαση χωρίς να χρειαστεί να πατε αναγκαστικά εμοδε και θα έρθει και η σειρά μας και εμάς μετά
Επισκέπτης

Καλά δεν ξέρω τι θα γίνει με δώδεκαμήνες συμβάσεις κτλπ. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να βγάλει επιτέλους μία μεγάλη προκήρυξη εποχικών το 25 να μπούμε εμείς που έχουμε μαζέψει ένα κάρο μόρια και την περιμένουμε πώς και πώς.
Epoxikos19

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 01, 2024 11:42 am Καλημέρα δηλαδή για να καταλάβω υπάρχει περίπτωση να μην πάρει την νέα μεγάλη προκήρυξη που είχε ανακοινώσει ο Τουρνάς δηλαδή τα 2500 άτομα και να ανανεώσει μέσα τους 40+ πού δεν τηρούν τα ηλιακά κριτήρια; Καλά πάμε καλά;
Ναι ρε παπάρα θα διώξουν τα παιδιά που έχουν αφήσει τα γόνατα τους στα βουνά 6 χρόνια τώρα για να μπεις εσύ. Κοιτάξτε ένα μαλακισμενο που παρακαλάει να χάσει τη δουλειά του κόσμος για να μπει αυτός. ***** ούτε απ εξω αποντη πυροσβεστική κάτι γίδια σαν εσένα.
Ethelontisathens

Δημοσίευση από Ethelontisathens »

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να σας μεταφέρω κάτι που με προβλημάτισε αφού στον σταθμό που κάνω τα εθελοντικά μας εχουν πει άλλα. Στη φωτια που είχε πιάσει στην Αθήνα πέτυχα τον αντιπρόεδρο, πρόεδρο) δεν θυμάμαι τι ακριβώς θέση είχε το παιδι) του σωματειου των εποχικών. Του διάβασα μερικά από αυτά που γράφονται εδώ μέσα και η αντίδραση του ήταν να φωνάξει έναν πυρονόμο που ήταν μαζί και να ξελιγοθουν στα γέλια. Του λέω γιατί γελάς. Καλά μου λεει είναι δυνατόν να νομίζετε ότι θα αφήσουμε να βγάλει νέα προκήρυξη για εποχικούς και να έχει και όριο ηλικίας 28 ή 35 όπως γράφετε εκεί μεσα; Πιο πιθανό είναι να συμβεί ανανέωση σύμβασης με 12 μήνες εργασία πάρα αυτό που λέτε. Τόση εμπειρία και θα την πετάξουν στο δρόμο νομιζεις; Μετά ρωτώντας δεξιά αριστερά έμαθα πως αυτοί ήταν που άλλαξαν και το όριο ηλικίας της εμοδε άρα δεν είναι τυχαίοι. Ας ελπίσουμε ότι θα θελήσουν να αυξήσουν τη δύναμη των Εποχικών σε πανω απο δυόμισι χιλιαδες μπας και μπούμε και εμεις γιατι αλλιώς βλέπω να μένουμε εθελοντές παλι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες