Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Aπο τι να κοπειτε;
Εγώ πάντως τριτεκνος 2350 οπότε δεν με έσωσε η τριτεκνια που λέτε και κράζετε
Ρε μας σκάσανε πια! Τοσο δύσκολο ειναι να γινει η καταταξη στο κομπιούτερ των 300 της κλήρωσης; Ωφ ωφφφ
Ξέρω γω βλέπουμε τωρα μπορεί να τελιωσαν τι να πω μακάρι να βγουν σήμερα να χαρούμε να δούμε τα κόμματα μας
Όνομα τα μας *
Θανος2468 έγραψε:Ξέρω γω βλέπουμε τωρα μπορεί να τελιωσαν τι να πω μακάρι να βγουν σήμερα να χαρούμε να δούμε τα κόμματα μας
ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΜ
Ηθελα και να ξερα τι στο καλο περιμενουν και δε δημοσιευουν τους πινακες!! Μας εχει φαει το αγχος!!
Καλησπέρα παιδιά,
Παρακολουθώ τη συζήτηση διότι είμαι και εγώ υποψήφια, χωρίς ελπίδα μάλλον γιατί τα μόριά μου φτάνουν τα 1350. Επεμβαίνω διοτι εχω τα αδέρφια μου στο σωμα και γνωρίζω εκ των έσω ότι στις ΠΚΕ θα κοπούν πολλά άτομα διοτι η διαδικασία διακρινεται από αυστηρότητα. Ήθελα να πω σε αυτούς που βρίσκονται τόσο κοντά ότι πραγματικά έχουν πολλές ελπίδες και εύχομαι ολόψυχα να είναι στους 1500 που θα επιλεχθουν. Για όσους δε τα καταφέρουν (-με), μη απογοητευεστε θα βγουν και άλλες προκυρήξεις Απλώς φροντίστε να αυξησετε τα προσόντα σας όχι μόνο για τις προκυρήξεις αλλά και για τους εαυτούς σας. Μη ξεχνάτε ομως, αυτη η δουλεια δεν είναι για όλους και Όλα γινονται για κάποιο λόγο, κάτι που δυστυχώς γίνεται κατανοητό πάντα εκ των υστέρων.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Παρακολουθώ τη συζήτηση διότι είμαι και εγώ υποψήφια, χωρίς ελπίδα μάλλον γιατί τα μόριά μου φτάνουν τα 1350. Επεμβαίνω διοτι εχω τα αδέρφια μου στο σωμα και γνωρίζω εκ των έσω ότι στις ΠΚΕ θα κοπούν πολλά άτομα διοτι η διαδικασία διακρινεται από αυστηρότητα. Ήθελα να πω σε αυτούς που βρίσκονται τόσο κοντά ότι πραγματικά έχουν πολλές ελπίδες και εύχομαι ολόψυχα να είναι στους 1500 που θα επιλεχθουν. Για όσους δε τα καταφέρουν (-με), μη απογοητευεστε θα βγουν και άλλες προκυρήξεις Απλώς φροντίστε να αυξησετε τα προσόντα σας όχι μόνο για τις προκυρήξεις αλλά και για τους εαυτούς σας. Μη ξεχνάτε ομως, αυτη η δουλεια δεν είναι για όλους και Όλα γινονται για κάποιο λόγο, κάτι που δυστυχώς γίνεται κατανοητό πάντα εκ των υστέρων.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Ποια μαθηματικά και φυσική... Για να μπεις θέλει να είσαι καλός στην οδήγηση (εξού κ τα διπλώματα) να έχω κάνει στρατό (που εγώ είμαι γυναίκα πχ, τραγικο) να έχει η δόλια η μάνα μου 5 παιδιά... Δεν θέλουν έξυπνους, δυστυχώς...
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 9
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Κάτσε να σχολιάσουν τα παιδιά.. πιστεύω μεσημεράκι το πολύ απόγευμα ναβγουν. Μακαρι κι πιο συντομα
ypopsifios έγραψε:Εγώ περιμένω ένα θαύμα πάντως !
ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ;
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 9
PAPAXITOS έγραψε:ypopsifios έγραψε:Εγώ περιμένω ένα θαύμα πάντως !
ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ;
2510 α κατηγορία με κόπο και ιδρώτα και του 91...
Π. Φ 344
Εγω να δεις
Η κλήρωση λογικά έγινε..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες